обаче между 11 и 18 не сме в БГ , хайде да не е тогава, моля ви!Хей,хаймана,къде ще ходите?
обаче между 11 и 18 не сме в БГ , хайде да не е тогава, моля ви!

жижо в най - скоро време ще го догоним откъм бройка на зъби

в майка ми е с бойлер и преди да вляза да се къпя, проверявам 867586758504пъти дали е изключен. добре, че не е гръмнал.
В първия момент, реших че може да е от храна, но после осъзнах ,че няма да се изрине само по гърба и дупето, където всъщност най- много се запарява от дрехи и памперс. Намазах с крем Здраве и балсама на д-р Тайс и червеното изчезна, пъпките позатихнаха. Ще видим утре как ще е... 
, само жълтъка задържам за сега.

Как я хвана така момата ?!
А скърцате ли със зъби ? 

та май скоро ще заменям олекотената с нещо по лекичко. Все ми се струва раничко още, щото към 4-5 сутринта става доста хладно.
И аз спя по корем, но той е много малък. Спи по боди и чаршаф, на отворен прозорец и пак е обринат. Нежна кожичка като на госпожичка.
За тях пием антибиотик, но пъпките ни изчезнаха. От другата седмица ставаме месоядни. Иначе много обича домати натюр (без ракия) и после ака червенички късчета. Много сладко що мляска това домати. От пюретата проака. До миналата седмица ядеше само домашни - картофи с тиквичка, морков, грах, с масло, без мляко и сол, но е време да опита от бълвочите на Ганчев.
Другия месец - на кухня!