"Времето така лети - ДЕКЕМВРИйчето ни вече иска да седи!"

• 14 127
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
desidm на Жижо на венците не правя нищо. Чувала съм, че дават бисквитка, солетка или нещо подобно да се гризе/ внимава се да не глътне голямо парче/, дори опция за мазане с водка и уиски  Rolling Eyes Sunglasses чух.
Незнам обаче кърмещите и незахранили майки как биха погледнали на това ... newsm78
А ако го пусна в кърмаческия - ще ме линчуват сигурно  #Cussing out Grinning
Joy Joy Joy
Аз нищо не мажа още на венците ама ние нямаме зъби пък и кой знае кога ще имаме - венците са подути от доста време но ... нищо.

то и ние нямаме зъби но нали се подготвяме  #Crazy

# 271
  • София

Южния парк аз лично много го харесвам ама ще ми е доста далечко за да се спретна с дребното и градския транспорт до там може би с такси .... Всъщност какви са тарифите на такситата в момента?

40 - 50 ст. на километър дневна тарифа,  50 стотинки първоначална такса, 12 стотинки  - минута престой. вечерно време е малко по-скъпо.
обаче за срещата се чудя кой ли ще ме вземе с такси? количката ми е бая големичка и трябва да я сгъвам, разглобявам newsm78 абе хамалогия голяма.
еси, на нас ще ни е най - добре да отидем с метрото май на срещата, но не знам как ще додрапаме до метрото долу newsm78 Thinking

# 272

еси, на нас ще ни е най - добре да отидем с метрото май на срещата, но не знам как ще додрапаме до метрото долу newsm78 Thinking

Ами да би могло newsm12то няма ли естакада там на подлеза?
Ако няма надолу лесно ама на Константин Величков как ще се тътрим нагоре по стълбите незнам newsm78

# 273
За следващата среща в Св Троица ще пробвам и аз да се класирам  Laughing - а за месечна среща Борисовата градина ми е твърде далече НДК-то е по-реалистично.
И аз ще пробвам да дойда в петък, но първо Ники да е здрав и второ - карам без книжка, ако помните ми откраднаха чантата и по тази причина не смея да напускам много квартала.
Иначе на НДК е ад за паркиране и е много слънчево - т.е. няма сянка, това си е мое мнение, разбира се!
Магеста - Южния съм го предложила и аз, там ме притесняват само комарите заради образувалите се блата, но може да се пробваме принципно някой път!
Просто аз най-си харесвам Борисовата градина, която не е толкова далече от НДК и това си е!

сега да пишем ли вече в новата тема или? Гледам и там е почнато?!

# 274
  • Vaudreuil Canada
desidm аз точно подтикната от четеното във форума на последната спявка с педито ни го питах нещо трябва ли да давам или мажа на венците и отговора беше не - рано е - та аз го слушам него - може би човека си преценява за самото хлапе как се развиват нещата и кога да се почне с мазането.
сега да пишем ли вече в новата тема или? Гледам и там е почнато?!
Чакай да изпишем още една страница от тази тема пък като ни я заключат ще се местим Simple Smile Между другото под следващата среща имах предвид от другата седмица натам ... като се освестя от полета.

# 275
Ние имаме 2 зъбчета,но аз не го мазах докато излязоха,а след това (малко след дъжд качулка Simple Smile)Докато разбера защо не иска да яде,то се показа зъбче,а след 2 дни още едно toothПолзвам капки Babydent - слагам на пръста и мажа венците и чакам другите зъбчета да се покажат.

# 276
Мацки,аз само задавам въпросчета,но никой не отговаря.Моля ви споделете какви възглавници за повдигане в количката използвате и има ли майки,които приготвят домашните пюрета със зехтин вместо с масло???

За зъбките ние мажем с Дентинокс.

# 277
Ina_nk, аз възглавници не ползвам изобщо за бебка, а и домашни пюрета не правя. Hug

# 278
много плаче Ники...не ми е вдигал пак температура, но реве ли реве...или най-малкото мрънка...мисля да му дам Панадол преди съня!
не ползвам възглавници и не правя домашни пюрета, но съм чувеала добри отзиви за зехтина!

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 20:50 от aspasia

# 279
  • София
много плаче Ники...не ми е вдигал пак температура, но реве ли реве...или най-малкото мрънка...мисля да му дам Панадол преди съня!
да не му растат зъби?

# 280

доки каза, че не е от зъбите, въпреки, че аз имам леки предчувствия в тази насока.
има леко зачервено гърло и сополки и това го дразни.... Tired

# 281
  • Варна
абе тя и наща каза че е рано за зъби, ама сега нямам търпение да отида на консултацията и та насъскам Лоретината да я заръфа по всезнайния г*з Twisted Evil
температура,сополи,зачервено дупе, кашлица - всичко това може да е от зъби  Peace

# 282
абе тя и наща каза че е рано за зъби, ама сега нямам търпение да отида на консултацията и та насъскам Лоретината да я заръфа по всезнайния г*з Twisted Evil

Joy Joy Joy

P.S. Попренесе се народа лека-полека иначе в новата тема ....

# 283
Ние вчера имахме ужасен инцидент - ударих й главичката в дръжката на количката съвсем леко, но детето много се уплаши и така заплака  Cry без глас и докато си поеме въздух минаха 30-40 секунди, за които аз просто щях да умра  #Crazy Сега ми идват на ум много неща,които можеше да направя, но тогава се шашнах и само я тръсках  #Crazy Дано де не се случват повече такиве работи Praynig
Аз духвам кратко в устичката. Стряска се и си поема въздух веднага.

# 284
Опала;) Ето ме и мен в темата bye. И ние санапъваме да сядаме, надига главата и се пули, обръща се вече сам навсякъде и се върти в леглото като пумпалче. Зъби още нямаме. Научил се е от време на време да си клати главата сякаш се съгласява, или се заканва - много е смешен.  Grinning Понякога си мятаглавата на ляво надясно, но обикновено вечер, докато заспива. Някой ми беше казал,че било признак за рахит Shocked, но нямаме другите признаци. Няма ммясто за притеснение, нали? Praynig

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт