Бихте ли се навили за тройка???

• 83 593
  • 206
  •   1
Отговори
# 105
Не съм привърженик на масовките.
Страх ме е да не ме пропуснат! Crossing Arms

# 106
Мислела съм си, представяла съм си, но нямам подобни мераци.

Харесва ми качественият, романтичен, нежен и страстен секс между двама влюбени (обичащи се)...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107

Харесва ми качественият, романтичен, нежен и страстен секс между двама влюбени (обичащи се)...

Здравия качествен секс се получава и между не влюбени (обичащи се)  Mr. Green

# 108
  • София
Бих се навила и за петица, но никой не ме иска за двойка, камо ли за други екстри Whistling

# 109
Не ги отричам тройките,но не бих се включила в такава.Предпочитам двойките Crazy

# 110
Аз съм по любовните страсти. Другите не са ми интересни ... за сега...

# 111
по този повод един мой приятел казваше - "Човек трябва да се старае и да търси жена за тройка нищо че няма коя да му върже. Господ като види че много се стараеш и накрая ще те възнагради за старанието и постоянството"  Grinning

... и един ден жена му ще го зарадва с друг мъж в спалнята...  Whistling

Нищо против тройка с който и да е, стига другите двама да не очакват да ги обслужвам аз. Виж, ако тяхната цел е да ме обслужват мен...  Flutter Hug Heart Eyes

# 112
Ами аз отдавна не отъжествявам секса с любовта... ама групови изпълнения... newsm78 май не съм фен Rolling Eyes

Peace

И аз така.

# 113
Ааа,Боре NaughtyНе четеш по-горе какво съм написала по този въпрос Crossing Arms
Русич, Heart Eyes

# 114
Аз съм от консервите и не бих, нищо че съм руса. Mr. Green

# 115

Нищо против тройка с който и да е, стига другите двама да не очакват да ги обслужвам аз. Виж, ако тяхната цел е да ме обслужват мен...  Flutter Hug Heart Eyes

smile3521 smile3521 smile3521
Как`Сийка знаеееее  Mr. Green

# 116

Здравия качествен секс се получава и между не влюбени (обичащи се)  Mr. Green

Да, но не може да  се сравни секс с човек, когото обичаш и секс с човек, когото не обичаш...  Wink

# 117
Не съм пробвала,но съм навита,сигурно ще е готино/ама с 2-ма мъже/ Wink

# 118
Тройка, не, но ако един ден след мнооого време ми втръсне от всичко и от секс и партньор, евентуаааално бих се навила на смяна на партньорите. Sunglasses

# 119
На тройка не бих се навила. Не бих понесла да го гледам с друга. Confused

Пък за тройка с двама мъже изобщо нямам желание. Моят си ми е достатъчен. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт