София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден(3 част)

• 34 427
  • 196
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте на всички мами,
аз съм бъдеща мама
и стария ми квартал в който живеех преди е  Красна поляна,
сега  често ходя  там и за напред също ще  ходя  често,
защото родителите  ми са там,
предполагам че  с доста  от мамите  см е сме  се виждали,
но тук не  се знаеме по никове Simple Smile
Аз съм в  блок 342 зад ГРАЦИЯТА Simple Smile

# 106
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, мами бъдещи и настоящи!

Аз съм бъдеща мама на юначе и от скоро живеем в Красна поляна. Много ще се радвам да си намеря компания!  Heart Eyes Живея в бл. 340 А, до стадион Септември.

# 107
  • София
Отбора  расте Simple Smile
Мами,качвали ли сте  си някъде снимки да се видиме,може  и а се познаваме Simple Smile

# 108
  • София-Красна поляна
Добре дошли на новите попълнения. И аз ще се радвам да се запознаем. А за снимки ами в подписа ми има линк към снимка.бг и в албума на бебка ме има тук там. Аз съм Мими. След около седмица съм на линия за разходки че сме извън София сега.  Hug

# 109
  • ул. "Мечтание"
Ето ме и мен като бременна мама:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205209

# 110
  • ул. "Мечтание"
Момичета, мога ли да ви помоля за помощ? Може би не му е точно тук мястото, ама все пак.

Време ми е вече да си търся педиатър, не искам да оставям за последния момент и да стане както с гиниколога ми. Можете ли да ми препоръчате някой? Предпочитам да е някоя по-млада жена и да има по-съвременни виждания за захранването и прочие.

Благодаря ви предварително!

# 111
  • София-Красна поляна
Незнам ти в коя болница смяташ да си избираш но аз знам за 3та градска. Моята педиатърка е Аделина Вълкова. Страхотна е и хем старото хем и новото знае и се нагажда според твоите препочитания за захранване и всичко общо взето. По което и време да се обадиш вдига ГСМА и е учтива. На около 40години е.
След нея в тази болница е Гергана Георгиева.
Абсолютно НЕ за Евелина Бозаджиева и Найденова.
Имам една приятелка в 10та поликлиника ама трябва да питам за името че забравям. Доволна е но много трудно се качва по стълбите и не е само педи ами и лична лекарка и на баби. Тука има един медицински център на Мушанов ама ставали що годе педитата там. Долл може да се включи също с мнение за там мисля че тя е към тях. Аз само мнения съм чула средна работа.

Сега ти разглеждам албумчетата и ме обхваща носталгия......... Mr. Green

# 112
  • ул. "Мечтание"
Мен трета градска ме устройва! Благодаря за бързия отговор. Ще видим и другите какво ще кажат!

# 113
  • София
Момичета, мога ли да ви помоля за помощ? Може би не му е точно тук мястото, ама все пак.

Време ми е вече да си търся педиатър, не искам да оставям за последния момент и да стане както с гиниколога ми. Можете ли да ми препоръчате някой? Предпочитам да е някоя по-млада жена и да има по-съвременни виждания за захранването и прочие.

Благодаря ви предварително!

Аз ще  ти препоръчам Д-р Каменова от 10та поликлиника,
не  е първа младост,но смея  да твърдя че  един от  най-големите  специалисти в този район,
ако те интересува ми пиши ще  ти дам  и  телефон Simple Smile

# 114
  • София
Здравейте мами,
Аз също живея в Красна поляна 3 част.
Искам да подкрепя viky_v  в питането на Скрежанка. Д-р Каменова е педиатър и на сина ми и сме много доволни. Винаги е внимателна. Съобразява се с новите неща  - изключително за кърменето и късното захранване. Факта, че пред вратата и винаги има хора е много показателен.  А и от други майки чувам само хубави неща. Леко раждане и здраво и спокойно бебе.
А и за педиатърките в Медик - категорично -НЕ. Старата школа и то доста ........ абе по - добре не рискувай.
И последно да се представя – Недка със син Стоян на 1г и 10 месеца. Работя, а той ходи на ясла.

# 115
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, момичета!

Вики, мерси за координатите! Сетих се за къде ми говориш, често минаваме от там! Аз се пробвах да ти пратя ЛС, но си си изчерпала лимита!

# 116
  • София
Радвам се че помогнах,
да  ви призная на  24 години съм  и тази жена  е  била  мой  педиатър,
разликата с брат  ми  ни е 11 години,беше  и негова,
на цялото ни семейство е личен лекар,
а сега  живот и здраве ще  е на моето дете,
и сестрата  и  тя  са  страхотни,
препоръчвам  ги горещо на  всички,и ще  се убедите  сами,в това което казвам Simple Smile

# 117
  • София
Здравейте! До юни 2007 г. педиатър ни беше д-р Мила Петрова-Лаверсин от МЦ "Медик". Категорично НЕ я препоръчвам  Naughty. Бяхме се записали там, защото ни е близко до вкъщи, а и като е малко бебето си много зависим откъм транспорт, а аз не шофирам. Д-р Мицева, пък е на мой колега на детето му педиатър - и тя не става, не са доволни с жена си. И двете лекарки са и джи пи-та - то ест чакаш заедно с големи пациенти, които не ти влизат в положение, когато детето е с висока температура. Д-р Петрова не умее, според мен, да предразполага децата, а и най-редовно си изключва всички телефони и е неоткриваема. Никога няма да забравя случая, когато дъщеря ми вдигна за първи път 39,8, а аз не мога да я открия. Лично тя ми е казвала да не ходя при дежурния лекар на МЦ "Медик", защото не били педиатри, а да и се обаждам на нея. Е, да, ама как От лятото сме при д-р Мария Гигова във ВМА, ами какво да ви кажа - страхотна е. Има подход към децата, внимателна е и по всяко време мога да я открия. Успех!

# 118
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Здравейте, майчета,
в тази топла и уютна ваша тема пиша, тъй като има вероятност да се местим най-скоро време в София и да се установим там, аз съм от Русе, и си мислим за квартира в кв. Западен парк, тъй като ни се струва, че там наемите можем да си позволим, знаем, че има метро, а аз ще работя на Ал. Стамболийски - с/у НОИ и ще ни е лесно за предвижване, исках да ви попитам за някакви съвети къде да търсим квартира точно, къде минава метрото, а и детски градини дали има, дъщеричката ни е на 4 годинки, много ще съм ви благодарна за съдействието, може и на лични, за да не пълним тук темата

# 119
  • София

Побууууут  Wink

Общи условия

Активация на акаунт