София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден(3 част)

• 34 405
  • 196
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честити бебчовци на viky_v и Селин. Да са ви живи и здрави и много щастие да ви носят.
Като почнете с разходките свиркайте да се видим.

А за кафето в Боримечката- миналото лято беше екстра, а сега още не съм стигали до парка, но мисля тези дни да го обиколим с детенце и ще се радвам да се запознаем с viky_v. Някъде близо до парка ли живеете?

# 151
  • ул. "Мечтание"
А за кой точно  парк говорите?  newsm78

# 152
  • София
Парка се казва Боримечката, то това е единствения парк наоколо. До бензиностанцията на ОМВ ли е, Шел ли е- не съм обърнала внимание, на разклона на Константин Величков и Академик Гешов. При циганската махала  Laughing

# 153
Откъм бул."Възкресение" има бензиностанция "Лукойл", от страната на "Константин Величков" има друга бензиностанция, която нито е "Шел" , нито "ОМВ", но и аз не я помня каква е Simple Smile. Точно зад нея има една църква - "Св. Св. Петър и Павел", питай къде се намира църквата .  И там е паркчето.

Честито бебоци на viky_v  и Селин!
Да растат здрави и щастливи деца!

# 154
  • ул. "Мечтание"
Благодаря за хубавите пожелания!

Сетих се аз за кой парк говорите! Но не съм го пробвала до сега... Ама и това ще стане! Скоро надявам се. Хихи!

# 155
  • София
Даника Аз живея от  3  години в Люлин 10,точно след тунела,
но 22 години почти съм живяла  в красна поляна и родителите  ми са там
често ходя,а  и не ми пречи с малката  на  разходки да  ходиме  с вас,
а колкото до парка БОРИМЕЧКАТА,братовчед ми държи кафето в парка,
и там  мисля  да  сме през по-голямата  част  от  нашите  разходки,защото е много приятно,
от  тази седмица  се надявам вече  кафето да проработи редовно  Peace
ще  ме  видите на служебната  маса с най-малкото бебе  Grinning

# 156
  • София-Красна поляна
Честити бебочета на Вики и Селин! Скоро да тръгнат по разходки и аз чакам да свиркате ама след седмица за мен лично. Дани още съм при нашите мила.  Rolling Eyes Надявам се около 10ти да си ни прибере Ники, че тука ще умра от тъпня. Не че не ми е хубаво при мама и тате да ме поглезят малко ама няма какво да се прави тука. И парка е ужасен изобщо не го поддържат. Пълен с кърлежи, комари и даже и змии се мяркали. Пътя към люлките му и целия парк е в трева над коленете и не става за разходки изобщо.  smile3511Тукашните майки пък им е писнало от всичко и само по кафетата висят, а знаеш че не съм фен по цял ден това да правя. Стига съм дуднала и аз че ще ви досадя.   Blush ГСМче съм дала по-напред и не отказвам компания от никой тъй че чакам обаждане.  Peace

# 157
Ако има майка от Илинден, която иска детска кухня, имаме една карта, която ми остава, за да не я върна може да я дам да се ползва. Доколкото знам, скоро ще се купуват купони за юли, август кухнята почива.

# 158
  • София-Красна поляна
Дани току що узнах кога ще се прибираме. Ники в събота заминава за морето и вторник ще е у нас и евентуално сряда трябва да сме се прибрали. Та скоро съм на линия. Ти в София ли ще си? Hug

# 159
Момичета, моля ви препоръчайте ми стоматолог-хирург в Красна поляна, че трябва да вадя мъдрец...           
И умирам от страх Embarassed
Поздрави  bouquet

# 160
  • ул. "Мечтание"
desin4o, мога да ти препоръчам моята зъболекарка, но тя не е в Красна поляна. Кабинета й е в центъра, близо до НДК.

# 161
  • София-Красна поляна
Момичета, моля ви препоръчайте ми стоматолог-хирург в Красна поляна, че трябва да вадя мъдрец...           
И умирам от страх Embarassed
Поздрави  bouquet
Мога да ти препоръчам моя стоматолог. Не е точно в Красна поляна, но е много кадърен и не взима скъпо. В момента не е в мен визитката му, но довечера мога да накарам мъжа ми да провери имах и телефон някакъв. Кабинета му се намира на Драгшан 2,3 или 4 не помня точния номер. Нова бяла кооперация е на първия етаж и се казва Валентин Топалов. По принцип работи в "Вита" ако си я чувала, а на Драгшан си има негов си личен кабинет. Това като квартал май е Лагера. По Евстатий Гешов не минаваш по тунела, а отгоре него и е последната пресечка преди булевард Цар Борис 3.
Мъжа ми беше ходил в здравния център на Никола Мушанов да си вади зъб и беше кошмарно. Преди половин година пък ходи някъде близо до Суходолска в една постройка между блоковете по едни стълбички се качваш за кабинета и аптека има вътре. Мъж и жена семейство са стоматолозите там. Е думи нямам просто такива некадърници и търгаши няма. После ми идеше на мъжа ми да му чупя главата че не отиде при нашия си стоматолог (Топалов).

# 162
Селин, NaMeLeSz за мен е по-удобно да е по-близо или направо тук в квартала, защото съм сама с децата и системата е много сложна, а мъжа ми се прибира към 19,30 ч вечер. Благодаря, че се отзовахте, пратете ми на ЛС координатите на вашите стоматолози, за всеки случай  bouquet

# 163
  • София
Мимка, ще те чакам да се прибереш. Hug
Целия месец съм тук, юли ще сме по провинцията при свекърва ми. Обади се като си дойдеш да се видим, ще има да се разхождаме... Laughing

# 164
  • София
Моята  стоматоложка  от  години е на майак ми лелята,
която работи със  здравната каса и дава  дежурства  в  ТРЕТА  ГРАДСКА,
казва се Юлия Ценева,аз лично не  че ми е роднина,но съм много  доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт