American Pie #11

• 12 825
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
голяма... ще им се невиди на скъпите болници
очаквай над $500. Но ако не са я водили в болницата може и да е по-малка, защото няма изследвания. Но доколкото ми е известно, е много скъпо. Освен това зависи от застраховката ти - ако си застрахован плащаш по-ниски цени (договорени със застрахователя), ако не си - ти режат главата. Би трябвало да имаш една като брошура - benefits breakdown ил нещо подобно.

Това със спирането на дишането да не е нещо друго след като и преди се е случвало? Или тя само се преструва да ти разтреперва майчината душа  Simple Smile

# 136
Мами, в страни от темата, но искам да ви попитам за бързата помощ тук.  Малката ми дъщеря онзи ден падна на басейна, захласна се, спря да диша, отпусна се в ръцете ми, аз естествено се изплаших и викнахме линейка.  Слава богу всичко беше наред, тя се съвзе, прегледаха я и не намериха нищо обезпокоително.
Тя и преди ми го е правила този номер със спирането на дишане, но този път бая и се вързах - много е надобряла.

Та въпроса ми е каква сметка според вас ще ми дойде в пощата?

Сънденсър, правилно ти е казала Бистра, за линейка в къщи е над 500$ Rolling Eyes За захласването, колко е малко диването? Питам, щото моя Калин като беше малък ( от раждането до към 2.5 години)  ми ги правеше тези истории със захласването. Много е важно да не показвате, че се шашкате иначе детето може да почне да ви манипулира с това ( една позната има момченце, което точно така правеше докато не стана на 8!). Има неща, които можеш да правиш, за да поеме по-бързо въздух, ако искаш ще ти напиша. Освен това е важно да броиш секундите колко време точно не е поела въздух. Ако е под минута, не си го слагай на душа, няма място за притеснение. Ако е над минута, консултация с лекар,ще направят изследвания, за да се убедят, че няма проблем за мозъка, в болшинството от случаите дори и до 5 мин да е не се дават лекарства.  Peace И най-важното, не се шашкай!

# 137
Мерси момичета, парите ги пиши бегали - не ме е яд за тях.  Ще и ги удържиме от образователия фонд ако продължава така Wink
Диването е на 2.5 години, дано да спре вече.
Ще се пробвам да не и показвам че ме впечатлява.  За броенето незнам как ще стане, но е под 1 минута.  До сега я обръщах надолу с главата и помагаше, но не и последния път.  Е, поне кака и видя линейката от вътре, точно оная седмица ме врънкаше за това.

# 138
А за каква линейка става дума? Ако сте се обадили на 911 може и нищо да не плащате?

Tandoori, мерси за идеите.  bouquet Гифт карти давахме за Коледа, та сега ми се иска нещо по-различно да е. Щерката днес ме изненада, че искала и на другите учители да дава подарък ама за тях ще е май само картичка. Дано някой друг се включи, особено от мамите учителки.

# 139
911
Като ми дойде честитката ще ви уведомя.

# 140
Миналата година се наложи да викаме пожарна (911), която дойде в комплект с линейка, но не са ни искали да плащаме нищо. Доколкото разбрах в рамките на града "услугата" се поема от property taxes.

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 02:07 от Ellie

# 141
Преди две седмици виках линейка с 911, но останахме и в болница за два дни, защото детето е много малко и искаха да са сигурни, че всичко е наред. Още идвам на себе си и като защитна реакция бълвам постинги из форума Confused...Дечко е добре, но ни изкара ума с баща му, подобен на споменатия проблем, но по-скоро заради върнала се храна нагоре в хранопровода. Ей сега дойде сметка за $ 9000 за две нощи в болницата, но сме с добра застраховка и не се притеснявам особено. За линейката няма сметка, не знам дали ще дойде или ще е както е писала Ellie, но и тя би трябвало да се покрие от застраховката, ако е читава.
Тандури, кажи за разните там техники, ако обичаш, моля.

# 142
Tandoori, чета че утре имате годишнина - Честито!  bouquet В Ню Йорк Сити ли ще празнувате или ще бързате да се приберете у дома?

# 143
мерси на вси4ки за идеите,нанагорно ми идва напоследък да дробя по 3 манджи на ден,има много хубави рецепти в Готварския,но трябва да е хем бързо,хем полезно,хем да го ядат..аман,не съм си давала сметка колко е сложно да се изхрани с 4итава храна едно семейство..
*
МрГ,от келешлък говоря така,съжалявам ако е неприято някому. Ужасно много англ.думи ползваме в ре4та си когато говорим на Бг,не е похвалном но е факт,особено с по-кратки и по-трудни за превеждане думи злоупотребяваме много. Не говоря с акцент  Grinningи не си позволявам подобни волности пред хора които не говорят английски,езикът е динами4но животно и не мисля 4е прегрешението е голямо
*
с басейна спретнах следната сцена-помолих спасителката да обясни ли4но на децата ни да не ти4ат,да не влизат сами и пр,с много сериозен тон и по4ти заплаха 4е ако не я слушат няма да могат да се къпят.Засега работи,имам тих ужас аз от спъване на ръб и падане в басейн и нищо 4е съм все до тях много ме е шубе. Ния много се впе4атли,Стеф не дотам,но поне не тър4ат като отвързани..

# 144
Таndoori, честита годишнина! Още много такива да празнувате!

Кейси, честитo ти момче!

Sundancer, ако не сте били в Болницата, няма да е толкова много. Аз преди три години, ми се наложи да ходя на бърза помощ, за около 4 часа престой и няколко изследвания( вкл. катскен) сметката беше $3000, но застраховката покри всичко освен $600. Дано не ти се налага да плащаш и дечко да е добре!

Аna-mama, точно тази формула на Нестле използвам, защото има по-малко желязо( заради запека, ни казаха да даваме с по-малко). Но ако има още проблем ще го сменя на някоя друга. Имам слинг та се гушкаме днес в него, успокоява се по-бързо.Мерси!

# 145
Извинете за нахлуването,отдавна не съм писала тук но искам да попитам някой поръчвал ли е филе Елена от Малинчо,утре мисля да поръчам но първо да проверя има ли доволни или недоволни.
Честито на ново родилите мами и на тези които очакват!  Simple Smile

# 146
Извинете за нахлуването,отдавна не съм писала тук но искам да попитам някой поръчвал ли е филе Елена от Малинчо,утре мисля да поръчам но първо да проверя има ли доволни или недоволни.
Ние, но поне преди година трябва да е било за последно. Нямахме оплаквания.

# 147
МрГ,от келешлък говоря така,съжалявам ако е неприято някому. Ужасно много англ.думи ползваме в ре4та си когато говорим на Бг,не е похвалном но е факт,особено с по-кратки и по-трудни за превеждане думи злоупотребяваме много. Не говоря с акцент  Grinningи не си позволявам подобни волности пред хора които не говорят английски,езикът е динами4но животно и не мисля 4е прегрешението е голямо
Анет, аз съм ти свикнала отдавна.  Grinning Нали съм филолог по образование - нищо филологическо не ми е чуждо.  Flutter

# 148
Go to street view-
http://maps.google.com/help/maps/streetview/index.html
Да споделя какви лудости ме гонят от две вечери Crazy Crazy

# 149
езикът е динами4но животно и не мисля 4е прегрешението е голямо
*

Така е и разбира се, че не става дума за прегрешение.  Peace

Мерси за отговора.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт