За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 151
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Теди...8 зъбчета..браво Hug Ние имаме само два. Не ще да я от мен пюрета и тва е...каши и попари пак Twisted Evil основно сме на мляко...и на абитюренския му бал ще му нося Аптамила май  Crazy

# 16
Цеци няма зъб Crazy
Педи го гледа и каза, че скоро няма и да има. Каза колкото по-късно, толкова по-здрави.Незнам дали е вярно, но вече ми се иска да има, да го видя със зъбче Heart Eyes Heart Eyes

Теди, аз вече стрижа Цеци два пъти Grinning . Отзад с машинката 3-ти номер, отгоре с ножицата. Така му е много по-добре, а си и прилича на момченце. Sunglasses
Не вярвам на бабешките деветини - до годинка, да не се подстригва бебето Naughty

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ БЕБОЦИ - НЕКА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ПАЛАВИ И ДА НИ ПРАВИТЕ МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВИ
baloni baloni baloni baloni baloni

# 17
  • Стара Загора
Ааа Слави три пъти вече е подстригван Crazy

# 18
  • София
Здравейте и от нас!  Hug
Честит празник на всички дечица! Нека бъдат винаги усмихнати, щастливи и много, много здрави!
Кръц мерси за темата   bouquet и на Teodora_K за заглавието   bouquet
Теди аз още не съм я подстригвала,  още нямаме много коса Sad.  А и е момиченце и ще пускаме коса, за да  правим прически  newsm03
Хера ще трябва нова количка  Wink. Няма да се мъчиш я.
Кръц и Анна-Мария няма още зъби. Само се лигави ама резултат за сега никакъв.  Thinking ама когато поникнат тогава....
Тази нощ при нас пак беше тежка като се събуди в 1.20 та откара до към 3.30ч. То игра, то се въртя... седя, опитва се да лази, е най-накрая се умори и заспа, ама голяма борба падна. Лошото е, че вчера се събуди по същото време и не знам да не й стане навик.
След малко ще извеждам челядта навън, малко да полудуват (нали гледам племенника ми и вкъщи е малка лудница).
Пожелавам ви приятен ден! Heart Eyes

# 19
Благун едва сега се кротна за малко. Хванала съм се да му готвя, след малко супата ще му е готова, яде и излизаме навън. Трябва да го водя при майка ми и ще го оставям там, че искам да си изчистя къщата и да приготвя вечеря на татито.  Два дни е в Банско, а на мен ми е криво за него и си мисля довечера да го изненадам.
Вчера много се ядосах, че исках да се запиша на следващото ниво френски, ама през лятото предлагат само вечерни курсове и полудневни - и двата са ми неудобни и ще трябва да чакам чак септември.
Херка, нова количка ти трябва, я!
Теди, браво за зъбчетата! Аз още не мога да се похваля.
Не ви ли е срам да си подстригвате децата, бря, пишката ще им отрежете  Laughing . Това е такава бабина деветина. Аз и като бременна се подстригвах, и сега да съм направила прическа на Благун, ама пусто е малко плешо и още чакам да порасте достатъчно коса.
Лек ден!  Hug

# 20
  • Стара Загора
Херка, нова количка ти трябва, я!
И аз туй му викам на сержи Mr. Green
Я кажете вие с какви колички сте?...със снимка ако може Crazy  Blush

# 21
Честит празник на малките  и големи деца!!!

# 22
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ МАЛКИ СЛАДУРИ!МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕСТВО!
Преди малко се върнахме от разходка бяхме цели 3 часа на вън.Тия дни моят мъник САШИК все нещо е недоволен,нямаме апетит никакви зъбки нямаме,ама май най-края ще се появят,един такъв ми е кисел,то е така при децата има и такива моменти newsm03.
КРЪЦ благодаря за хубава празнична темичка newsm51

# 23
Честит празник на всички малки и пораснали вече деца. baloni baloniЖелая на всички ви здрaве,весели игри и много,много щастливи дни.

# 24
Да се разпишем и ние в новата темичка  Hug
Кръци   bouquet Heart Eyes,благодарности ,както винаги е много уютно Flutter

# 25
  • София
Честит празник мили дечица! Да сте ни живи и здрави, щастливи и засмени!

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 16:45 от Flores

# 26
Хайде и ние да се отчетем. Една седмица бяхме без комп и луднахме.

Честит празник на всички мъничета!!   bouquet Да са ни здрави, пък другото някак ще се нареди.  Peace

Кръци много добре си се сетила за нова темичка.Поздравления.  Party

# 27
  • София
Здравейте от нас  Hug
Благодарности на Кръци за новата празнична тема, а на Теди за сладкото заглавие!   bouquet
Хери, как успя да го счупиш това колело?  Rolling Eyes Нова количка ти трябва... А сержи хич да не се скатава, като не е оправил колекото на време, сега ще купува нова. Ха ма хааа  Mr. Green  Моята е Чико Кортина Дуо, комбинирана е и зимна и лятна, караме си с нея от както се е родил и няма да купувам лятна.
Теди, Ачко го подстригах още на 6 месеца, ама той с такава дълга и гъста коса се роди, че просто не можех да чакам до 1 годинка.  Twisted Evil Главата му постоянно е потна и детето се мъчеше. Сега му е по-добре и по- проветриво. Скоро пак ще го постригвам  Peace
И на моя 220гр. са му малко вече. Толкова много си хапва, но изобщо не му личи.  Blush Другата седмица сме на консултация и ще видим колко е пораснал.
maria_23, тая седмица и нашия режим е такъв. Събужда се към 1.30 - 2ч. и почва една игра, едно въртене в креватчето, опити да лази, а на мен ми се спиииии...  ooooh!
Да се похваля Ачко вчера за пръв път седеше стабилно без да му подпирам гръбчето ( и без да се  клати като пияница).  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 00:43 от Flores

# 28
  • София
Честит празник и от нас!
Да са ни здрави и обичани децата!

Днес отново сме сами с момата и тя ми разкатава фамилията! То убаво баба, бате...ама аз съм само една и вече ми тежи да вършея с тирбушон в ръцете навсякъде! Дадох газ на татето да вземе проходилка...дано миряса за малко в нея...Иначе междувременно се изправи (от инат това) и сега стои по 5 минути права в леглото и реве (аз повече не издържам...) а аз си скубя косите....

Херка, туй твойто МПС нъл ново беше, няма ли гаранция нещо...или за окачването не важи?

Специални благодарности на Кръц за темата! Как си личи, че пак е тук   bouquet

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 17:48 от Pats

# 29

Честит празник, мили дечица!

Общи условия

Активация на акаунт