Еееех не можем да заспиваме - АВГУСТ термин ний си имаме!

• 12 052
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
добро утро
ама много бързо ги изписваме тия темички - не мога да смогна да ви изчета  Grinning
какво става с бургаската среща?
много съм притеснена - вчера ходих на лекар и ми каза, че бебето изостава с 1 седмица. досега винаги си е вървяло по седмици както трябва. незнам какво да си мисля. прати ме на 3Д, но чак в четвъртък ще ми дадат евентуално час.

# 166
  party006ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК МЕГИТА! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ПОМАГА ЗА БЕБЕТО  party006

# 167
  • Златна Добруджа
Мегита, благодаря за почерпката  Hug Да ти е жив и здрав мъжа, много да се обичате и да сте щастливи    bouquet

Хайде, сватбите започнаха - живеем много близо до нашия Обреден дом и виждам колоните от коли през прозореца  Mr. Green

# 168
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК, МЕГИТА   bouquet

# 169
добро утро 4ЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК МЕГИТА  Gift

# 170
Добро утро мами  Simple Smile
Sirena и  herelina не се притеснявайте за размера на беб, той най-добре си знае кога да наддава, а и наистина ехографите дават отклонения. Аз ходя при двама лекари и двамата ми казват възраст на плода с разлика 2 седмици.
За езиците и аз съм на мнение, че колкото по отрано започне да учи детето някой език толкова по-лесно ще го научи, само дето може да проговори по-късно.
Megita честит празник на мъжа ти и от мен   bouquet

# 171
Megita Честит Рожденик! Да ти е жив и здрав!
Благодаря за кафенцето, аз само черпя не пия  Wink
Хайде, сватбите започнаха - живеем много близо до нашия Обреден дом и виждам колоните от коли през прозореца  Mr. Green
Ох, при нас се почна от края на април и нямат край  Crazy

# 172
  • Златна Добруджа
Ох, при нас се почна от края на април и нямат край  Crazy
Да се взимат младите като се обичат  Wink

Ние след малко излизаме - отново сме на детски рожден ден  Crazy Така, че мами, пожелавам ви слънчев и усмихнат ден, оползотворете го в разходки и приятни занимания   bouquet

# 173
  • Бургас
Здравейте сладурки.
Големи сте приказливки не мога да сваря и да чета и да се разпиша после,щото става полунощ.
Херка ти при кой лекар ходеше,нещо май се опитва да те плаши я не им се вързвай,ако искаш отиди в М.Рудник там където е кметството на втората спирка на 211 има едни жени те не са гинеколози но са много добри  мен ме гледаха и на  3Д само за 15лв,аз ходих и с малката там и съм много доволна.
Мегита,да ти е живо и здраве мъжлето много да те уважава и обича.

# 174
  • Пловдив
Megita честит ти рожденник.Да сте живи и здрави и много щастливи.

# 175
Мира, при Скочева съм на ЖК. да ти кажа аз сега се светнах, че нещо ме премята  #Cussing out каза ми, че трябва да съм 28седм, а ехото показвало 27. ми да, ама аз трябва да съм си 27  Grinning направо незнам вече, тия лекари са големи търгаши. понеже предният път й казах, че не искам да ме гледа на ехо /взима ми по 15лв, а аз 2-3 дни преди това си бях ходила на частно и не ми се даваха пак пари/, сега 10 пъти ми повтори, че не ме е гледала и как от едно спестяване на 15лв видиш ли какво можело да стане  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ама все пак ме човърка...
какви са тия жени в меден рудник? лекари ли са?

# 176
Добро утро и от мен Heart Eyes

Аз едвам станах, така ме болят кокалитеееееееее......

Лелееее, като ви чета, направо незнам как смогвате да учите, добре, че го приключих това заниятие.Аз не мога да си събера акъла да прочета 2 листа сега, пък камоли да ходя на изпити.

Абе моми, само мен ли ме болят кокалите и мускулите, като пребита съм.......А и кожата така ме сърби #Crazy.Някой беше писал, че му казали, че е от липса на течности-дрън, дрън, аз пия по 3л вода на ден, без др. течности и пак се беля и драпам.

Димианки, ако искаш да се видим на вашата бирария за половин час по някое време, ако ти писне да лежиш Simple Smile

# 177
Херелина, верно ли ти е казала в прав текст за спестяване на 15 лева????  #Crazy #Crazy #Crazy Егати нахалството  ooooh!!!!! Явно само заради тези 15 лева бебето ти според нея е 1 седмица назад...

# 178
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!!!

МЕГИТА ,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК !!!!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ ОБИЧА С БЕБО!!!

Подарявам му  ей тази количка !!!!

# 179
  • Бургас
Хекрка ,знам я Скочева и с двете съм ходила при  нея ще се въздържа.
А къде те праща на 3Д в Св.София нали,имам съмнение че пак са инструктирани да трупат пари за клиниката и поради тая причина не пускат нужните изследвания които се полагат а все те карат да си плащаш,имам пример за това с моята кума,мамка им на тея араби дето са им шефове.
В М.Рудник са ехографи но гледат много много бебенца всеки орган ми го оглежда по 5мин а и като кажат пола няма грешка или са сигурни или не ти го казват,а на 3Д се виждаше прекрасно красивото ми момченце което май прилича на мен bowuu

Общи условия

Активация на акаунт