Знаете ли какво/КОГО видях

• 43 575
  • 838
  •   1
Отговори
# 690
Че тя си изглежда на колкото е.  Rolling Eyes

# 691
Жени Калканджиева и младежът бяха в публиката на "Комиците".
Че ко му е на момчето бе?  newsm78
И аз възкликнах като Лиска!

# 692
Жени Калканджиева и младежът бяха в публиката на "Комиците".
Че ко му е на момчето бе?  newsm78
И аз възкликнах като Лиска!
Нищо не му е на момчето!
Ама като се замислиш колко години разправяше ,че е самотна  и няма време за мъже...  Laughing
Пак красавец си е избрала, с това замъглено от липса съзнание . Thinking

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 23:55 от macoball

# 693
Видях Тити Папазов в "Кемпински"... smile3506
  работиш ли там?Или почиваш?  Wink

# 694
Глория е набор 73. времето спира за всеки, който има кинти за операции. Peace

До Глория ще изглеждам като момиченце до лелка, а съм с 2 години по-малка от нея, та за какво спряло време говорим.

# 695

Спира, ама за нея определено не е спряло. Виждала съм я отблизо и определено си изглежда на годините.

# 696

Спира, ама за нея определено не е спряло. Виждала съм я отблизо и определено си изглежда на годините.
  Упс! ooooh!

# 697
  • в Tara
на жени бъдещият съпруг не е мой тип, но щом си го харесва Laughing

днес ги видях в комиците

# 698
Уфф тази сигурно е най-хубавата му снимка Simple Smile
Тя беше гостенка на Драго- чая и кааз, че сватбата ще е на 01 септември.

Щяла да има 4 булченски рокли - 1 за ритуалната зала, 1 за в църквата и 2 за ресторанта...   Whistling

# 699
  • Sofia
На Жени майка и ми преподаваше по математика, 73 набор е...и си изглежда на годините определено Laughing

А вчера видях Ана Младенова, на Космо главната редакторка...Стори ми се бременна, освен ако не е ужасно надебеляла...

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 10:46 от Vesito

# 700
  • при Arctic Monkeys
с цялата си неприязън към Глория, не мога да кажа , че изглежда зле. нито, че изглежда като типична българка на 34. моля, огледайте се. както и Жени. ама тука все младолики красавици са се събрали Crazy

# 701
Видях Тити Папазов в "Кемпински"... smile3506
  работиш ли там?Или почиваш?  Wink
Минах от там да пийна една бузъ.  Whistling

# 702
с цялата си неприязън към Глория, не мога да кажа , че изглежда зле. нито, че изглежда като типична българка на 34. моля, огледайте се. както и Жени. ама тука все младолики красавици са се събрали Crazy
  На мен Глория не ми е неприятна, нямам никакво отношение към нея, както и към външния и вид, но ако нейния стайлинг отговаря на възрастта 34 г., аз явно познавам само младолики 34 годишни.

# 703
  На мен Глория не ми е неприятна, нямам никакво отношение към нея, както и към външния и вид, но ако нейния стайлинг отговаря на възрастта 34 г., аз явно познавам само младолики 34 годишни.
не казвам като типична българка, а като жена на 34. Тези, които аз познавам, изглеждат така- и то без липосукции навсякъде. В никакъв случай не изглежда на по-малко.

# 704
В никакъв случай не изглежда на по-малко.

И аз съм на това мнение,абсолютно без лошо чувство Peace
Даже един-два пъти съм я виждала с много уморен вид.Нормално за човек изгубил толкова килограми да изглежда посъстарен,но тя пак си е хубава Wink

Общи условия

Активация на акаунт