Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват Дните на отворени врати в родилните отделения?
Какви са причините за гаденето по време на бременност?
Какви са ползите от носенето на колан за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват Дните на отворени врати в родилните отделения?
Дните на отворени врати в родилните отделения са събитие, по време на което бъдещите родители имат възможност да посетят болницата, да се запознаят с условията и обстановката там, както и да зададат въпроси на специалисти. Това е важна инициатива, която помага на бъдещите родители да се подготвят за предстоящото раждане.
-
Какви са причините за гаденето по време на бременност?
Гаденето по време на бременност може да се дължи на различни фактори, като например притискане на кръвоносни съдове, органи и различни части от тялото от растящото бебе. Те могат да се усетят по-силно, когато жената лежи по гръб, и са причинени от намалено кръвоснабдяване. В някои случаи гаденето може да бъде свързано и с ниското кръвно налягане на бременната жена.
-
Какви са ползите от носенето на колан за бременни?
Носенето на колан за бременни може да помогне за поддържане на правилната стойка на тялото и да разпредели тежестта на корема по-равномерно. Това може да намали натоварването върху гръбначния стълб и да облекчи дискомфорта, свързан с бременността. Освен това, коланът може да подпомогне и правилното позициониране на бебето в утробата.
-
Какви са комплектите за изписване на бебета и кои дрехи са задължителни?
-
Каква е целта на бебешките ръкавици?

Ние сме се запасили с две колички (оказа се, че и двете роди се "изхвърлили" с по една количка и те се оказаха зимна и лятна - няма как, трябва да ползваме и двете, за да няма сърдити, въпреки, че на мен тази от нашите повече ми харесва
Все нямам време от бачкане и накрая ще ме свари всичко неподготвена. Честно казано нямам представа и от цени, смятам един свободен ден да изляза и квот ми хване окото (то и без това тук е малък град и изборът не е кой знае колко голям). И въобще съм доста неподготвена - нямам си грам идея кво трябва да правя когато бебето се роди, затова ще разчитам на свеки
Мислех, че ще ни излъчат по някои новини като смутители на концерта, щото нямаше текст, който да не знае 

от Пигис Хаус
А кинтите от болничните, както се очертава, ще започна да ги получавам след раждането
Онзи ден в най-големия потоп доплувах до РПУ-то и сега трябва да отида да си взема новата ЛК, но пък искат хората да си им върна стария международен паспорт при получаването, а аз не мога да го открия... Абе цяла каспичанска трагедия с мойте документи стана...
на мен това ми беше много гадно да стоя разкрачена и да ме мият санитарките с чайника и пинсетите.