С усмивка мама РАБОТЛИВКА се стяга за почивка:))))

• 15 341
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Ей, Велмар, ама и твойта никак не е лесна. С тези нощни смени направо ти взеха здравето. Героиня си, шапка ти свалям Hug
Миньон, твоя хубостник е прекрасен. Голям омайник ще стане. Разплакал се е само и само да привлече вниманието на мацките та да се приближат повечко към него Simple Smile
Кали пак е улучила момента в снимката на Кайо с чичо, а Ясмин пак е във фокуса с акробатически номер Laughing Сладурковци!
Ей, мами, много ми липсвате. Ще ви издам една тайна...или поне така си мисля Laughing Равия пристига в София в четвъртък и ще си ходи в неделя, нали така Наталка? Хайде да се съберем в петък вечер някъде в нейна чест. Желаещи?.. или по-скоро можещи Laughing

# 196
  • нейде там, където ....
Аз не съм от можещите, за съжаление.  Cry

Някой може ли да ми каже какво искат в saplabs? Тест, интервю - и най-малкат аинформацийка е ценна. Може и на лични, че да не спамваме темата.

# 197
Аз мога да се пробвам за петък вечер, но още не съм сигурна, че мъжа ми ще иска да го гледа  newsm78
Герчо, наздраве, и на мен ми се пие биричка и ми пушат цигарки под някое чадърче на плажа  Laughing В този ред на мисли, Калинче аз на 90% съм сигурна за септември за Анталия с малчо, вие какво решихте ?
Гери голям природолюбител си имаш  Joy каква вода му приготвяш  Wink аз го хващам под мишница и в мивката в банята дупето му вече е супер непретенциозно мия го и с хладка и с гореща вода  Joy каквато тръгне  Joy
velmar, скоро ще раздават тиквени медали мила, за такива като нас  Joy да не забравим да се наредим на опашката  Laughing
jd  какво си си харесала там като позиция имам познати, които работят там, но долкото знам към всеки се подхожда индивидуално и е много важно за колко ще се спазариш да се продадеш в началото и английския ти трябва да е много добър.

# 198
  • на правилното място, в точното време
Минавам в движение - Герчо поръчай една студена за мен, ша мина да я цапна набърже  beer
 Гери,миличко, трогната съм от вниманието и ентусиазма, но в петък сме на парти, ако има желаещи и свободни можем да спретнем едно виждане в събота.
 И аз искам медал - какъвто и да е...
 Заминавам да събирам пари, що всички са решили,че лятото е сезон, в който не се плаща???? #2gunfire

# 199
успех в събирането... на кой парички, на кой мидички......

Кате, засега сме 90% сигурни, че ще ходим двамата. до спетември се надявам да го уговоря да идем и с калоян.  (без него не ми се ходи... не искам да го лишавам от удоволствието на плажа и басейна. той е луд по вода.

# 200
малко снимки:

[/quote]

# 201
Кали, много готини снимки Peace
Тук само с теб показваме, другите момичета само сеира ни гледат  Joy

Ето малко снимки и от мен. Качих в мултиплай ама за 7-8 снимки над 5мин трая а уж съм с 10Мбит-а нет newsm78

Аз забравих вчера да си похваля гарджето - показвало на детето на гледачката (родено на 16.4.2006) как се върви hahaha Тя досега не се престрашавала да ходи сама, сега видяла от Ясмин и започнала. Преди така видя и започна да се изправя. Та мислете си за последствията преди да решите дали искате да си срещате децата с моята  Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 16:22 от Майра

# 202
Кали, скъпа,ако можеш да го оставиш на някой, иди без него. Аз мечтая да мога да оставя беба за ден-два при някой и просто да се наспя, а ако успея и да почина - ще ехееееее  newsm68

# 203
Момичета wavey
най-накрая сколасах да ви пиша.
но не съм прочела всичко Embarassed Embarassed съжалявам, и няма да мога да се включа адекватно по темите.
миналата седмица бях в другия ни офис, да замествам една колежка и ми беше лудницаааа Crazy Crazy
пък и рожденник имах в петък та още по се бях притеснила. ама всичко мина добрес малко изключение /имахме малък инцидент по време на РД-то, някой сложил пластмасово шише на тръбата по която се оттича водата като вали и елате да видите как вода се лее по стълбището на целия вход, в частност и в нашия килер. но карай./
видях снимки на сладките ни дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ясмин е страхотна принцеса.
А Кайо е много готин на тази снимка с душа Hug Heart Eyes Аз да си призная на Калина сайта със снимки съм си го сложила във фейвъритса и разглеждам снимчиците и в свободното време Blush

Ох момичета току що изпратих писмо на братовчед ми който е в Атланта,  Praynig Praynig моля се да ми отговори положително и да даде съвет. Намислила съм си аз че трябва нещо да се случва, да ходиме на някъде. Нещо тука нещата не се случват както аз искам. Или трябва да сменям работата или ... не знам.
Да ви питам вие понякога мислите ли си за емиграция. Съжалявам че ви занимавам с моите терзания сега cry

То се е видяло че постоянно ще се живее на кредит ама поне да оставаше и за други неща освен за покриване на сметки и кредити.

Няма да развалям повече лятно-отпускарското настроение.
Ако успея да сваля снимки от рождения ден задължително ще постна/че се оказа фотоапарата който сме взели назаем, няма usb кабел та ще купувам май кабел/.
  bouquet Hug Heart Eyes на всички

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 16:49 от ~Поли~

# 204
Кали, скъпа,ако можеш да го оставиш на някой, иди без него. Аз мечтая да мога да оставя беба за ден-два при някой и просто да се наспя, а ако успея и да почина - ще ехееееее  newsm68

По принцип много си права, аз все се дърпам, но и Египет по нова година и сега Испания ми дойдоха много добре без Михаил  Wink
Но ако може да се съчетае и с него един път и без него друг път ще е добре  Peace аз принципно искам само заради детенце да отидем на море през септември, а и мъжа ми е решил да водим майка ми с нас  Joy така че почивката на всички ни е гарантирана  Wink

Поли аз си мисля непрекъснато за емиграция, но както и да го гледам по-добре няма да сме.... Тук поддържаме приличен стандарт и въпреки заемите по апартаменти и т.н на база стаж и опит който сме натрупали с годините имаме добри позиции и водим нормален живот, а където и да отидем ще започнем от нулата. В белите страни е много трудно там винаги ще сме си 2-ра категория, а и аз от години съм се откъснала от интензивното програмиране и не виждам какво бих могла да правя освен да мия чинии или да висна на врата на мъжа ми...което не ме кефи! Не знам и него колко ще го изкефи да стане сис админ и да преинсталира сървъри и дърпа кабели, защото там никой няма да го направи пак директор. Да приемем, че тръгнем от някъде и работим и двамата след най-малко 10 години и мнооого здраво бачкане ще сме на подобни позиции, след 10 ще сме на 40 и при подобно натоварване ще сме куку и двамата  Wink  Имаме познати в ИТ бранша и знам какви са заплатите им в Европа и общо взето те си позволяват същото да не кажа и по-малко там, отколкото ние тук.
Лелята на съпруга ми пък е в щатите, там ако си нелегален мисията невъзможна да живееш добре, плюс това никой няма да ни предложи бюро столче и телефон и няколко хиляди $ щото сме моного хубави и сме пристигнали от бг... Говорили сме с нея по въпроса и тя е на мнение, че тук сме си по-добре! Та до тук всички бели държави отпадат, единствено бихме тръгнали по някакъв проект и то ако сме ангажирани и двамата за няколко години.
Мислили сме и за арабския свят, мъжа ми не е много фен, но поне сме на мнение, че това е място където могат да се направят пари за няколко години, да изплатим заемите, които изобщо не са малко  Sad и детето да няма достъп до наркотици, алкохол и т.н.  Все се каня да се обадя на една приятелка в Кувейт ама не намирам време и още се чудя  newsm78
Та Поли миличка не си само ти с тези идеи, но е хубаво добре да си обмислите плюсовете и минусите тук и там  Wink аз принципно не съм се отказала, но чакам нещо интересно да изникне от някъде  Wink

# 205
момичета сабо бърз въпрос и бегам че четвъртинката ми иска да играе
издирваме стриптизьор - мъж - готин зо София че колежката ми ще ходи на РД и иска да изненада рожденничката Mr. Green
дайте акъл къде да търся
ако няко има повечко инфо да пише тъкмо ще се хилим пак по офисите Joy

# 206
Aaa,  tantrum стига с тая Анталия... Така ме дразните, че няма накъде Naughty . Отивайте, отивайте, ама после искам подробен разбор със снимки Simple Smile Аз в неделя рано рано летя за Ница (ще зърна френската ривиера пък Mr. Green) ама - работа, не напочивка Confused
Иначе аз и за събота съм готова, Наталка. Надявам се да се организираме и с останалите мами... ?
На мене утре и в четвъртък ми е върха на сладоледа с тези официални събития, дано издържа на темпото, че нещо ме е друснала агресията badcomp
Кате,  202uu за емиграцията
Въх, Цачи, ти мъ уби с тоз стриптизъор Laughing Де да ти го найдем ся.... аз мога да ти намеря някой надуфко-модел да ти дръпне едно ревю, нъл знайш, ама за стриптийз не става. Етука Гер4о да се включи, тя има опит с набирането на персонал hahaha ... стига е пила тая студена бира

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 22:42 от Kabiv

# 207
  • нейде там, където ....
и аз до някое време мислех да запрашим на някъде. После казах, че искам в Европа. Не съм пускала за Зелена карта, от страх да не ми се падне. Не съм сигурна, че я искам. Карах докторантура с идеята, като стана доктор на науките да ходя в чужбина. Така правеха повечето ми колеги и познати. после се запознах с нови хора. които опитваха различни неща, за да не заминават. и реших, че на моите години не бих почнала от миячка на чинии. та сега се преквалифицирам. и ще остана. най-вероятно.  Peace

# 208
Цачи,като намериш, свиркай  Joy Joy Joy Ша го пробваме  hahaha
Поли, Катето е много права.Ако сега стартираш, да струва си да отидеш и да започнеш някъде от нулата. Но при положение, че някои гоним 40-те,благодаря! Мен сега ми е скапан кръста и то не от работа, ако отида някъде след 3 години и съм сдала багажа.И за какво newsm78  Хубаво наистина си помислете, щото си е важно решение.
Гери , давай и аз съм на тая вълна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209
  • нейде там, където ....
Мислех само на лични, ама айде, от мен да мине, пък ще си трия history-то после  Mr. Green
sekulstrip.com

Общи условия

Активация на акаунт