С усмивка мама РАБОТЛИВКА се стяга за почивка:))))

• 15 341
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
мисля, че ще ме пуснат в събота.
Майра, снимките са  Peace Hug

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 02:05 от kalina na kayo

# 211
пак съм аз с изтрещели снимки.
ще ги оставя онлайн само 2-3 дни, защото са доста компрометиращи.

Не съм го карала, нито пък учила... Единствения пръст, който имам в тази работа е десния показалец... държах го на спусъка на фотоапарата Simple Smile

# 212
  • на правилното място, в точното време

Joy Joy Joy
 Нова тема: "Моето работно майче иска да съм като нея, май че"  Joy
 "Трябва да работя знам, така се ставало голям"  hahaha hahaha
 Няма да изоставаме от Кайо, яяяяяя

# 213
хахахххааа... равия! браво на вас!

# 214
пак съм аз с изтрещели снимки.
ще ги оставя онлайн само 2-3 дни, защото са доста компрометиращи.

Не съм го карала, нито пък учила... Единствения пръст, който имам в тази работа е десния показалец... държах го на спусъка на фотоапарата Simple Smile

Мисля, че стриптизьора е на линия тамън и Калина ще изкара някой лев  Joy нали за това са приятелите  Wink

# 215
Кали, снимките пак са върха!

Поли, и аз щях да ти пиша...Ако имаш възможност отиди до щатите поне за 2 седмици преди да решиш. На мен 2 седмици ми бяха достатъчни да си реше за себе си, че там не мога да живея Rolling Eyes Не става дума за работа изобщо. А пък и парите, които взимат нашите хора там са съизмерими с парите тук (чисти). Там взимаш много пари, ама и плащаш много за всичко. За справка в Бей ерията детска градина 1300$, наем 2800$ на апартамент с 3 стаи, хол и кухня. Верно, че там е по-скъпо де..ама трябва хубаво да проучиш за района, който си си избрала..

Jd, пиши ми ако искаш и на ЛС ако си си харесала позиция там - познавам все още повечето от шефовете Peace

# 216
Момичета много ви благодаря за отговорите Hug.
И аз се чудя дали си заслужава да се почва от нулата. Какви са плюсове и минуси има едно такова.
Ей сега си говоря с колежката от университета дето е в Тексас с мъжа и. Тя там роди момиченце. 
Живеят в комплекс, ама искат да си купят къща /цитат "може би след две-три години"/ а ние тука може би след шест-седем. Естествено и ние и те на кредит. Ама въпроса е във времето. След седем години вече ще съм на 33 години, и тепърва ще мисля за жилищен кредит, а някои хора вече ще са преполовили изплащането. Казвам след толкова години, защото до тогава трябва да сме изплатили двата заема които имаме и колата. А някъде по света може да си позволиш май всичко това и къщичка.
Макар че, като се замисля повечето американци не живеят ли под наем цял живот или имам грешна информация.

Момичета понеже не знам как мога да постна снимка от мултиплай Embarassed Embarassed /ако някой може да ми каже моля за помощ/ ви пускам линк ако имате време и ви се разглеждат снимки от рождения ден на моя Вики: http://voynikova.multiply.com/photos/album/5

# 217
  • нейде там, където ....
Мислех само на лични, ама айде, от мен да мине, пък ще си трия history-то после  Mr. Green
sekulstrip.com

това беше за Цачи и рожденничката  Mr. Green кажи поне дали става  Embarassed

# 218
поли, довечера ще ти пиша. ако имаш скайп, по лесно ще е да ти обясня

# 219
Здравейте момичета!
Уф най накрая приключи дългият работен ден  Sunglasses
Днес беше денят на предсрочното погасяване и справките направо ми писна.Тия хора не виждат ли,че има телефон за клиенти  ooooh!
Благодаря на Поли за снимките откраднах си някоя друга идея от нея,че другата седмица ще имаме същият повод.   bouquet
Сега отивам да пия някъде студена биричка за разпускане Joy Пожелавам на всички лека и спокойна вечер  Hug

# 220
  • на правилното място, в точното време
Поли,страхотен рожден ден! А и това,че си запечатала моменти от целия ден  е страхотно!   bouquet
 Аз нямам време за почти нищо. Надявам се събота да можем да се видим, само не знам на вас,тези които можете де, дали ви е удобно пред деня-смисъл следобяд и надвечер, защото ако се разберем за вечерта нещо, аз няма как да се прибера до Княжево. Ще се чуя с Кали или Гери, ако сте се уговорили нещо. Аз лично съм навита и на разходка из някой парк- давайте идеи.Аз отивам на тръстиката. Уф , дайте идея откъде да събера малко парици за моите лагерници. Така и не съм стигнала до партиините централи, а времето си върви. Ако някой има идейка- свиркайте.
 Хубав ден!  Nature Sun With Face

# 221
Добро утро момичета.

Няма ви Sad, много работа явно.
Аз още не съм почнала със задачките. Имам да търся билбордове из страната иии не ми се почва ooooh!
Нещо тия дни ми е едно смотано такова. Почива ми се, ходи ми се някъде, ако не на моренце поне за ден два извън София. 
БГ ФуСтА радвам се че съм успяла да дам идейка за вашия рожден ден.

до после

# 222
Този път нямам време да ви изчета, ама ще се отчета. Малкия го хвана страхотна диария, та от 2 дни бърша само лайна. Лекарката ни забрани плажа докато се стабилизира. Днес вече е по-добре... иначе бирата и ракията вървят като река... Щото само те ми останаха  Sick. Да се похваля само 2 пъти ми звъняха от офиса и двата да ме питат студена ли е бирата и не мога да се нарадвам на късвмета си...

# 223
Абе тоя народ какво се е разработил, вместо да намлява работата ми се увеличава  #Cussing out
Момичета търся спешно сериозна фирма за абонаметно обслужване на климатиците в сървърното и да пристига бързо при авария, защото там става 30 градуса за броени минути. Имахме договор с едни, които изчезнаха , а в петък вечер имахме подобно приключение та шефа ги чисти с прахосмукачка  Joy, по спешност намери някакви познати, които ги измиха по нощите  Joy  Вече намерих две фирми и сега издирвам още една оферта, защото при нас нищо не минава само с 2 оферти  Whistling

# 224
Здравейте момичета  Hug

Първите три дни от тази седмица останах сама в офиса и се побърках от работа  Shocked
Добре, че днес колежката се върна, та да отдъхна малко.

Днес Гергана става на 11 месеца, остава ни още месец до първата годинка!
Та по този повод ви черпим за здраве по една биричка:

Кръщенето мина много добре, само дето още от вечерта ми се беше свил стомаха от притеснение. Отпуснах се като седнахме вече да ядем и пием. Ето ви малко снимки, ако имате желание да ни видите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145777&photo=1

Ритуала беше в този храм - Свети Висарион Смоленски:

А сега отиваме да обядваме и да изпием по една студена бира на някое сенчесто кафе.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 11:59 от dew

Общи условия

Активация на акаунт