Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 395
  • 600
  •   1
Отговори
# 360
Това са моите предложения за виниловия плакат:

Всички деца с равни права!

Общество, безотговорно към децата си, няма бъдеще!

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 16:35 от JuliaP

# 361
Подписите трябва да са в мен до неделя вечер!
Имаме среща за предаването им, в Морската градина в Неделя 18ч. на тихата алея под летния театър /там където беше последната ни среща/

Ако някой няма възможност да дойде на тази среща, а има събрани подписи - да ми пише на лични!

Иначе събирането на подписи продължава и след това, и в деня на протеста, но просто отвореното писмо ще бъде внесено с тези които сме събрали до неделята.

# 362
Давайте бързи идеи какво да пише на виниловия двуметров плакат!

"Да има местенце за всяко детенце"

Къде ще печатат винила и на каква цена? (ако е безплатно ок!)

питам, защото работя с варненска фирма, която печата на добра цена

# 363

"Да има местенце за всяко детенце"

Къде ще печатат винила и на каква цена? (ако е безплатно ок!)

питам, защото работя с варненска фирма, която печата на добра цена

По принцип, ако можеш да убедиш фирмата да ни подкрепи с плакат, който да направи безплатно би било чудесно! Текста в него трябва да е ясен кратък и да илюстрира основната цел на кампанията:  Място за всяко дете в ясла/градина/Одз! Ако имаш идея и фирмата реши да е съпричастна/дори и под формата на тънка цена/....действай!

Вече един плакат е поръчан благодарение на Сребърен облак и Ива-бебе!
http://www.iproduct.info/detski-gradini/plakat-2x1.jpg

Всеки, който има идея как сам да изработи плакат за вторник - да се захваща за работа и да я реализира! Имаме 10 двуметрови колчета за плакати! Трябва да има какво да закачим на тях.

# 364
Преди малко се обадих в редакцията на в-к "Народно дело" и им казах за протеста. Надявам се, че ще отразят събитието.

# 365
  • Варна
Хабе ко стана със Скайпа, събрафти ли са? Я ма добавете и мене, ако има комната, да съм в течение на клюкината.. Как съм там.. Небясна красТавица  Party

# 366
Взимете ма и мен у Скайпиту..............iveto2000

# 367
  • Варна
Днес в предването на Милен Цветков имаше включване от Варна и една майка с детенце каза "Благодаря на кмета, че макар и да е предизборно обещава разкриването на нова детска градина.". Реших, че е някоя от нас ама явно не е била Simple Smile

# 368
  • Откъм Варната
Днес в предването на Милен Цветков имаше включване от Варна и една майка с детенце каза "Благодаря на кмета, че макар и да е предизборно обещава разкриването на нова детска градина.". Реших, че е някоя от нас ама явно не е била Simple Smile

Ние сме били преди нея, призовахме хората да дойдат на протеста във вторник, аз бях само за морална подкрепа, че си гълтам езика пред камера и журналисти

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 08:14 от KaliMa

# 369
То наистина си е за благодарност, че един кмет дори добре да живее, накрая идват отново избори и тогава идва и ред на потребностите на редовия гражданин! Няма лошо в това, но просто не е достатъчно!
Всъщност ние нямаме нищо срещу кмета - искаме само да се направи необходимото децата да живеят добре! Хубави детски градини и чисти, спретнати и функционални детски площадки не са нереалистични изисквания.
Просто човек, ако има желание може да направи чудеса! Въпроса е защо досега нямаше желание, след като с такава лекота обещаваше, че има...

# 370
E тя тази ще да е била от неговите хора...трябва някаква поддръжка да има за него, няма да си остави магарето в калта.
Той обещаваше и преди, и нито една градина не построи...едва преди 2 месеца започна да "оправя" детските площадки.... #Cussing out
Ако не е била негов човек, значи е била някоя мноооого заблудена жена. newsm11

# 371
Моите предложения за лозунги (аз нямам способности да изработя плакат Blush):

--
Не искаме бабиндом, а детски дом!
--
Искам да играя и уча с моите връстници в детската градина!
--
Погрижете се за нас СЕГА! За да можем ние да се погрижим за БЪЛГАРИЯ УТРЕ!
--
СТОП на дискриминацията в детските градини и ясли!
--
Искам работещи родители, а не родители-спонсори!
--
А това ми се стори много смешно (лигавя се сега) Joy
Всеки МОЛ с детска градина!  Crazy
Всяка петилетка по пет детски градини!
Тази година полупроводници, догодина цели проводници! Тази година полудневни детски градини, догодина-целодневни!:35: Joy Joy Joy Joy

Ай стига толкоз, че се олигавих съвсем..... Mr. Green

# 372

Тази година полупроводници, догодина цели проводници! Тази година полудневни детски градини, догодина-целодневни!:35: Joy Joy Joy Joy

Aз си харесах това  Joy

# 373
  • Варна, морето и сините вълни!
Моите предложения за лозунги (аз нямам способности да изработя плакат Blush):

--
Погрижете се за нас СЕГА! За да можем ние да се погрижим за БЪЛГАРИЯ УТРЕ!
--

Ай стига толкоз, че се олигавих съвсем..... Mr. Green

Аз харесах тез двете!

Момичета, одеве ми писа Клеопатра от СНБМ (доло в подписа ми), можем да ползваме тяхното име. А те са малко по - известни. Известността не е лошо нещо. Така и централни медии могат да се сетят за нас. Може в 30 сек. но важното е да ни забележат.

Малко съм в разход , но имам малко хангажименти - мама има рожден ден , а съм и обещала отдавана помощ....

# 374
Мими,
Сега се сетих, нека СБНМ, ако искат да качат анонса към медиите на сайта си. А В понеделник ще ти изпратя и окончателния вариант на писмото - да го пратиш на техните момичета, които все още не са се засилили към морето.

Имам въпроси към всички:
1. Държим ли да има музика на протеста?
2. Кой се ангажира да изработи и някой друг ръчен плакат?
3. Имате ли идея на каква връзка ще ги закачаме тези балони? Кой се ангажира да намери нещо подходящо в достатъчно количество?
4. Това не е въпрос, а напомняне, за предаването на подписаните листа - в Неделя 18ч. на тихата алея под летния театър /там където беше последната ни среща/!

Общи условия

Активация на акаунт