Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 400
  • 600
  •   1
Отговори
# 345
Да споделя нещо, съвсем извън темата:

Вчера, по време на разходката в Морската, на дъщеря ми и се беше закачил на крачето кърлеж! Пазете си децата и ги оглеждайте след разходка и плаж.

# 346
  • Варна
Страхотно! Бравос!!   bouquet

# 347
http://www.iproduct.info/detski-gradini/ Ей тук са всички плакати във всички размери..............има ги и в tif формат за разпечатване.

# 348
  • Варна
Утре не мога да дойда.
Във Виница съм разлепила плакати на 3 спирки, едното бебешко барче и детската кухня и оставих подписката в бебешкия магазин, като препращам там всички, на които раздавам флаери. Въпроса е как и на кого да предам събраните подписи и 5те лв. ... В неделя ще слизам в града към 9,30 ч.

# 349
  • Варна
Здравейте!
Сайта е супер! Peace
Аз поналепих на няколко места в А-во плакати и около 30-тина подписа събрах. До вторник се надявам да мога повече да събера. Но като слушам майките които се разписват нямат намерение да идват на протеста  Confused. За съжаление и аз съм ангажирана и няма как да си отменя ангажимента Sad. Ако има някоя от вас пред Общината към 9:30 ще мога да дойда и да оставя подписката.

# 350
Протеста е във Вторник, но подписите трябва да предадем в Неделя, поне така разбрах. Днес също не мога да мръдна, но в Неделя ще успея. До момента съм събрала около стотина подписа и съм навила 10- 12 майки за протеста(сигурни). За съжаление още не съм обиколила "Възраждане", но в "Младост" направих каквото можах.

# 351
Но като слушам майките които се разписват нямат намерение да идват на протеста  Confused.
Мдааам, ето това може да ме изкара извън всякакви нерви-предпочитат да люпят семки, да пият кафета в барчетата и да се оплакват, но да направят нещо по-сериозно....е, ама не, нали има балъци да се бутат между шамарите... smile3515
Добре, че са се подписали поне... Tired

# 352
Като стана дума за подписите- една майка ми отказа да подпише, защото детето и било прието. Аз настоявам: "И моето е прието, но подкрепям идеята". Тя: "А не, предпочитам да не се забърквам." Shocked

# 353
Като стана дума за подписите- една майка ми отказа да подпише, защото детето и било прието. Аз настоявам: "И моето е прието, но подкрепям идеята". Тя: "А не, предпочитам да не се забърквам." Shocked
А другото й дете ако не бъде прието? А това на сестра й/брат й/ братовчедка й? Що за малоумници има? Shocked #Cussing out

# 354
Петицията:
Някакъв олигофрен се е намъкнал с абсурден коментар:
Цитат
Оно бракя и сестри с тая петиция, че ги накарате ОНИЯ ОРА да си го преместят от единия джеб, та в другия. Иначе ако не ви аресва, оти не идете на село и така децата ви че растат на воля и вие че ръгате чушки в боба.
Подписал се е като Курдо Курдов Ташачков от Мадрид, Испания ooooh!
Юлия, имаш ли някакви права в тая петиция да го разкараме оттам тоя?

# 355
Къде го е писал това.....на сайта ли?

# 356
Доня Туфиня,
Не се тревожи, прости хора има навсякъде! За съжаление не мога да редактирам написаното от някой друг.

Разрешението за протеста е в мен.

След дълго и безполезно обикаляне на борсите, намерих балони 160бр. по 12ст. парчето. Купих за 20 лв.
После намерих в борса Пъзел/това се намира с/у борса Корект/ пакет 100бр за 13.20лв.
Ако мислите че 160 балона + 40-50 с хелий+ 30 бяло, зелено, червено,  няма да ни стигнат - да купим още.

Имаме и сокчета, мин. вода и пари за озвучаване.

От дирекция Здравно осигуряване в общината, обещаха да ни изпратят медицинско лице!

# 357
40-50 с хелий не с али много?
Имам ли някаква яснота колко хора ще идват?
Кой ще рисува/надписва балоните? (Аз съм много зле в тази част Crazy)

# 358
Няма да надписваме балоните, защото от слънцето ще се пукат!

Давайте бързи идеи какво да пише на виниловия двуметров плакат!

# 359
  • Варна,Младост
Здравейте и от квартал Млодост!Имам вече 163 подписа в подкрепа на идеята.Надявам се до неделя да са над 200.На кого трявва да ги предам?

Общи условия

Активация на акаунт