Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 398
  • 600
  •   1
Отговори
# 375
  • Откъм Варната
Имам въпроси към всички:
1. Държим ли да има музика на протеста?
- Ако има музика каква и колко ще струва, че бюджета ни е малък, а нали има да се плащат балоните, а цветните плакати и виниловия безплатни ли ще са  newsm78
2. Кой се ангажира да изработи и някой друг ръчен плакат?
- аз мога да направя един но не обещавам, защото незнам колко време ще ми остави бебо за тази цел 
3. Имате ли идея на каква връзка ще ги закачаме тези балони? Кой се ангажира да намери нещо подходящо в достатъчно количество?
- Някаква по дебела прежда може би, имам нещо наум, ще пиша по късно, ако го намеря каде съм го сбутала Embarassed 
4. Това не е въпрос, а напомняне, за предаването на подписаните листа - в Неделя 18ч. на тихата алея под летния театър /там където беше последната ни среща/!
- Там съм 

# 376
Момичета, имам в себе си 100 ЧБ плаката и 20 цветни А3!
Който иска да разлепва из кварталите да ми пише на лични за среща.

Тези три дена са решаващи, за това колко хора ще уважат протеста ни. Не спирайте да раздавате флаери, да събирате подписи и да говорите с хората.

# 377
  • Откъм Варната
Погрижете се за нас СЕГА! За да можем ние да се погрижим за БЪЛГАРИЯ УТРЕ!

Ей туй си избрах, ще се опитам да спретна един плакат

# 378
Аз мога да сложа около Барби и градинката зад паркинга на медицинския. Къде да се видим?

# 379
  • Варна
Момичета на фона на вашата работа ми е много неудобно да кажа, че издъних фронта. Вече два дни ни е пипнал някакъв летен вирус и нищо не мога да свърша. не мога буквално да изляза от къщи навън.  Много съжалявам, но най-вероятно и в неделя няма да мога да дойда.
Дано да ми е минало до вторник и да мога да дойда поне на протеста. Страшно съжалявам, но съм и с Т от вчера и не ставам за работа. Embarassed Embarassed Embarassed

# 380
Страшно съжалявам, но съм и с Т от вчера и не ставам за работа.
Стискам палци да се оправяте бързо! Ние с двете деца кашляме вече почти 2 седмици на смени, голям кошмар е.
Виниловия е скъпичък - 32 лева, че и трябваше да реагираме ужасно бързо, затова нямаше възможност за дълго обсъждане и оформяне (пусти почивни дни!). В понеделник, като отиваме да го вземем, може да разпечатаме и нещо по-малко на място, те подкрепят каузата, но по принцип е с пари Simple Smile
Предложенията ви са страхотни! А аз предлагам, когато някой направи/разпечата плакат, да пише тук, за да не се дублират текстовете.

# 381
Имам въпроси към всички:
1. Държим ли да има музика на протеста?
2. Кой се ангажира да изработи и някой друг ръчен плакат?
3. Имате ли идея на каква връзка ще ги закачаме тези балони? Кой се ангажира да намери нещо подходящо в достатъчно количество?
4. Това не е въпрос, а напомняне, за предаването на подписаните листа - в Неделя 18ч. на тихата алея под летния театър /там където беше последната ни среща/!

1. Не, не мисля, че е от съществено значение. Все пак, това е протест, а не хепънинг  Wink
2. --
3. Аз ще купя специални вързанки, не бойте се (даже си мился, че имам, но трябва да проверя)
4.Там съм

Деси, оздравявайте! Hug

# 382
  • Откъм Варната
...Виниловия е скъпичък - 32 лева....

В такъв случай бюджета ни няма да може да покрие разходите, събираме по 5 лв, моля който не е дал ако има възможност да се включи

Събраните до сега пари са 57 лева, от които 12 са в Небесна ( извинете ме госпожо вчера ми умря телефона и нямаше от каде да ви звънна ), и 10 в Юлия

# 383
Току-що видях темата (получих флайер снощи и днес бързам да потърся) и много съжалявам, че не успях да се включа по-рано. Петицията не ми се отваря за подпис  Confused , но във вторник задължително съм там с детето (децата).  Peace

П.С. Искам и парички да дам, ако не е късно вторник, защото няма да сме си във Варна през почивните дни.

# 384
Oпитвам се да осигуря 20бр. А3 плаката за понеделник вечерта, ако не безплатно, то поне на ниска цена. Но да видим какво ще стане.

от тези http://www.iproduct.info/detski-gradini/plakat-A2-color-blur.jpg

бройката е малка, но ако са над 100 изработката отнема време, а ние нямаме.
Дано да успея и с тези!!!

# 385
Браво момичета!
Страхотни сте!
Всички, които искат финансово да подкрепят инициативата ще могат да го направят и във Вторник на протеста! Касиер е KaliMa - така, че всеки, който иска да даде - да я потърси на лични, а може и направо на протеста!

Момичета ще ни трябва и една сглобяема пласмасова маса за протеста, на която ще продължим да събираме подписи.

Искам да знам кои от Вас ще дойдат по рано/примерно 9.15/ - да подреждаме плакатите, да надуваме балоните....и т.н по организацията. В 10 трябва всичко да е готово.
Моля, всички свързани с организацията да не закъсняват.

# 386
  • Откъм Варната
Юли аз маса нямам, но ще гледам в 9 да съм вече слязла, че бебо закусва в 9, да го нахраня и после да се мятам по подготовката

Днес няма да мога да изляза че имам семейни работи в къщи

# 387
Имам една идея, която ми се струва не лоша!
Да вземем важни пасажи от отвореното писмо и да ги разпечатаме с големи букви на A2 формат, като плакати - Как ви се струва?

Например:

Крайно време е образованието, възпитанието и отглеждането на децата, да се превърне в първостепенен приоритет за управляващите не само на думи.

Личните връзки и спонсорирането на детските заведения
продължават да са основните критерии определящи,
кои деца да ги посещават
и за кои да се окаже, че няма място.

Предприетите до момента, мерки
за създаването на нови детски градини
са крайно недостатъчни!
[/color][/size]

# 388
  • Откъм Варната
Юли нека утре като се съберем да видим за кое колко пари са дадени и колко остават, че май няма да ни стигне бюджетът

...събираме по 5 лв, моля който не е дал ако има възможност да се включи....
и да дойде на работната среща в неделя ( утре ), благодаря

Мислих мислих и реших на плаката който ще нарисувам да пише : "Подайте ръка на вашето бъдеще", имате 1 час за възражения  Mr. Green и да го почвам, защото няма да ми стигне времето да го направя

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 14:49 от KaliMa

# 389
  • Варна
"Подайте ръка на вашето бъдеще" на мен много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт