Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 393
  • 600
  •   1
Отговори
# 390
KaliMa, знам че ще направиш чудесен плакат, така че чаком с нетърпение да го видя!

За парите си права, няма да ни стигнат! - дано на самия протест, който не е дал, да прояви добра воля и да даде!

Май се задава буря!

# 391
  • Откъм Варната
....Всеки, който има идея как сам да изработи плакат за вторник - да се захваща за работа и да я реализира! Имаме 10 двуметрови колчета за плакати! Трябва да има какво да закачим на тях.

Може ли да си запазя 2 от тези колчета ? Че не мога да намеря плаката на какво да го закача

# 392
KaliMa имаш ги!  Само ще ти трябват кабарчета.

# 393
  • Варна
Искам да попитам тия подписи, които ще се събират във вторник ще се добавят ли към другите, които ще се внесът по-рано  newsm78?

# 394
# 395
  • Варна, морето и сините вълни!
Моля, някой да ми обясни къде точно се намира детската градина=първа копка на Гладстон!Трябва да я намеря и да я снимам. Така имаме шанс централните медии да ни забележат!

# 396
  • Откъм Варната
Моля, някой да ми обясни къде точно се намира детската градина=първа копка на Гладстон!Трябва да я намеря и да я снимам. Така имаме шанс централните медии да ни забележат!

Хм, това май е тука до нас ( до Хеи ), сега гледах на картата коя е аджаба таз улица, че като варненче не я знам каде е Embarassed, наистина почнаха тука един строеж, но незнам какво ще строят, толкова много кооперации изникнаха в района, ама сега като се замисля май от някъде дочух че ще е детска градина, утре ще мина да питам какво строят, може да има информационна табела

А туй го намерих в държавен вестник, не се сещам да е пускано
http://dv.parliament.bg/?page=a&master=2&Document=14567

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 01:30 от KaliMa

# 397
Личните връзки и спонсорирането на детските заведения
продължават да са основните критерии определящи,
кои деца да ги посещават
и за кои да се окаже, че няма място.
[/color][/size]
Това със сигурност не е вярно, така че би било неподходящо да го изтипосаме и на плакат.
Достатъчно време ме тресе треската по записването на децата на ясла и градина, че да знам - имат си ясни и точни критерии, а вече и централизиран списък. Това, че има неприети деца, е просто защото няма места, и няма защо да плюем по директорите на ДЗ.
Oпитвам се да осигуря 20бр. А3 плаката за понеделник вечерта, ако не безплатно, то поне на ниска цена.
Може би не е много разумно да разпечатваме много и еднакви плакати. Да не стане - всяка майка с плакат, всяко дете с два. Още повече, че тези плакати не казват нищо ново на страничния зрител. Друго е всеки да е с различен текст (току-що гледах Пироговци, та май се вдъхнових)

# 398
Ами тогава няма, останах с впечатление, че са нужни.
И без това времето за разпечатване е ограничено и щях да ги пришпоря в понеделник да печатат експресно. А и моята позната там щеше да уговаря шефа си да ги подари или да ни даде тънка цена.

Ще й се обадя да ги откажа.

# 399
  • Откъм Варната
Ами тогава няма, останах с впечатление, че са нужни.
И без това времето за разпечатване е ограничено и щях да ги пришпоря в понеделник да печатат експресно. А и моята позната там щеше да уговаря шефа си да ги подари или да ни даде тънка цена.

Ще й се обадя да ги откажа.

Изчакай малко да се събудят другите и да видим те какво ще кажат, най вече Юли че тя знае с какво разполагаме вече и дали ще ни стигне бюджета до тука

# 400
В понеделник сутринта ще знам дали ще струват нещо, и ако да - колко. Ще  пиша веднага, за да кажете дали ни устройва цената и дали ще стигнат парите.

# 401
  • Варна
 Embarassed Аз ще ви лиша от присъствието ни, щото в Пнделник заминавам и ще се върна чак в Петък или  по-другата седмица. Ще се постарая да предам средствата на КалиМа.
Извинявам се и съжалявам много!  Cry

# 402
  • Варна
А така - черви се, черви!!!  Crossing Arms  Hug Ще има много да се подмазваш и Звиняваш матр`ялно и натурално...(в ракии, салати и други вреди...)

# 403
Абе, вие двете кръчмарската тема тук ли я преместихте?

# 404

Ако в някой има пълни странички с подписи да ми пише на лични!

До тук само Кали се похвали че е готова с плакат! Ще има ли още ентусиасти?

Общи условия

Активация на акаунт