Протест във Варна срещу проблемите на детските градини

• 23 380
  • 600
  •   1
Отговори
# 420
Големият ми син и още две деца раздадоха флаерите, които имах. Казаха, че хората приели нещата много положително, дано да дойдат.

# 421
  • Варна
Говорих с директорката на нашата детска градина. Каза, че доста по-ефективно е надстрояването на детските градини. Специално за нашата "Детска радост" дори е правен план за надстройка (забележете, от родители), но е нямало финансиране. Къде по-евтино е това, защото основите са положени, общите помещения и дворовете - построени, оформени и обзаведени. А един етаж може да включи поне 4 групи....
Много добре, но нали децата и на площадките са разделени-всяка група си има площадка...при надстрояването къде ще има площадки за новите групи? (макар че признавам, това е бял кахър)
Точно за това надстрояване за което сте казали и по телевизията - мисля че беше Варна ТВ днес едно майче каза, че според нея е недомислено, защото градините са стани на над 30г и  не е ясно какво може да стане, ако се надстроят.

Аз раздадох моите флаери и имам един почти пълен лист с подписи.
Утре обаче се очертава един изключително горещ ден и ме притеснява, че това може да спре доста хора. Все пак имаше и такива, които казаха, че със сигурност ще дойдат. Дано.

# 422
  • Варна
Видяхте ли това?

# 423
JuliaP, страшна си.  bouquet
Значи ще можем да прочетем на всеослушание писмото и да си кажем исканията.

Предупреждавам всички, които ще дойдат: Моля, нарисувайте си/купете си български знаменца, за да ги развяват децата!

Ще има медийно присъствие!
Присъствайте и вие!

# 424
Утре съм там-ощетен съм!
Браво момичета!
От конфу-то се заформяме сговорна дружина!

# 425
Йе, само дето това минало време ме изнервя. Какво знаи "нямало места", "изкарвали си декларации" и прочие.
Това е факт, да му се не види....и не в това е проблема... Tired

Деси, относно горещия ден-няма да продължи дълго, около час. От 10 до към 11 ч. Ясно е, че лсед това и дечковците огладняват, и не е препоръчително извеждането им навън.  Grinning

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 14:37 от Доня Туфиня

# 426
От конфу-то се заформяме сговорна дружина!
верно си е Simple Smile
вече два пъти се разминаваме с теб (познах малкото пламъче), и все не се обаждам, че не съм от най-активните и няма откъде да ме познаваш.
Намерихте ли маса? Ако някой от квартала ще слиза надолу с кола, може да се уговорим да вземе масата на Катето.

# 427
Я,комшийки ли сме?! Hug
Обади се ,де?
Какви маси?ЗА какво са?
За кола не знам сега...Ше разхождаме децата...пеша.

# 428
  • Варна
Моето аки повръща 4 пъти за последния един час и смятам да не идвам утре  Cry
Жалко, защото успях незабелязано от свеки да прибарам един чаршаф, на който смятах утре да напиша част от исканията в писмото и да го закачим между 2 колички като на миналогодишната ССК .
Ако има някой друг от Виница, да се обади. Мога да го пратя ако някой ще се хване да пише.

# 429
  • Откъм Варната
Не, не, ние със Сребърен облак обсъдихме плакатите сутринта и избрахме тези двата, тя ги направи, аз ги пуснах в агенцията, а Калима ще ги вземе Simple Smile

Взех ги, утре може да ги залепим на картон да са по стабилни

# 430
Отвореното писмо вече е внесено в деловодствата на Общината, Областната администрация и РИО - Варна. Сега остава някой да го прочете и евентуално да реши да се поразмърда и да стори малко необходимо добро!

Утре със сигурност ще има много журналисти! Интереса е наистина голям!Явно на всички им е писнало от големите опашки, спонсорствата, връзкарските истории и цялата тази неразбория около ДГ!

Маса наистина ни е нужна! Кой се нагърбва със тази тежжжжка задача?

Гледайте късните новини по Би Ти Ви - С Доня Туфиня двете, отправяме призив към Варненските родители да дойдат утре в 10!

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 17:58 от JuliaP

# 431
  • Варна, морето и сините вълни!
Журналисти ще има, дано да има и майки с деца Praynig PraynigДа не стане така че журналистите да са повече от нас!

# 432
  • Варна, морето и сините вълни!
Искм да призова и за още нещо - запомняйте с кои журналисти говорите, по възможност искайте визитни картички, за да можем после да изпратим жблагодарстевено писмо , че са но отразили!
Същоот вжи и за журналистите които проявиха интерес към нас за момента!
Мисля че трябва да ги ухажваме, за да ни отразяват!

# 433
Искм да призова и за още нещо - запомняйте с кои журналисти говорите, по възможност искайте визитни картички, за да можем после да изпратим жблагодарстевено писмо , че са но отразили!
Същоот вжи и за журналистите които проявиха интерес към нас за момента!
Мисля че трябва да ги ухажваме, за да ни отразяват!
Мдам, днес взех визитката на журналистката от Радио Варна.
Утре да не забравим тази от Бтв, че днес не успяхме.

# 434
   И аз искренно ви пожелавам успех!!!Дано наистина се замислят нашите първенци....Защото тези именно деца ще им изкарват утре високите пенсии...
     Успех!!!

Общи условия

Активация на акаунт