27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 527
  • 316
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това на устните му млечната попара на Галето ли е ? rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

оо, не мога да ти кажа, не съм й сърбала попарата............... hahaha hahaha hahaha

# 91
Това на устните му млечната попара на Галето ли е ? rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

оо, не мога да ти кажа, не съм й сърбала попарата............... hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 Напий й попарата тогава  Joy Joy Joy

# 92
/дано критиката го хареса този, малко по-надарен е откъм косми - не е ощавен.../[/i]

И критиката да не го хареса, Галето сигурно ще... Поне заедно ще си пият млякото  Joy
Галенце, лека нощ, миличка  Hug. Утре пак на линия  Twisted Evil.

Ей, опасни сте , всяка прослойка на обществото разнищихте, останаха само зидаро-мазачите и погребалните агенти, ама и те душа и гащи носят. rotfImbo rotfImbo
... и стъкларите, мила  Twisted Evil... и тях ги пропуснахме  Joy

# 93

... и стъкларите, мила  Twisted Evil... и тях ги пропуснахме  Joy

Наричат се духачи на стъкло, ако трябва да сме по-точни, съвсем сериозно.  Twisted Evil rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 94
Наричат се духачи на стъкло, ако трябва да сме по-точни, съвсем сериозно.  Twisted Evil rotfImbo rotfImao rotfImbo
опс... сорри  Mr. Green ... и духачите на стъкло  Joy  Joy  Joy

# 95
опс... сорри  Mr. Green ... и духачите на стъкло  Joy  Joy  Joy

Ей ти една демонстрация на духач на стъкло, Тома Неверни Twisted Evil

# 96
  • O.A.E./ Пазарджик
гледам филма сте ми го забранили Crossing Arms
пускам един виц и бягам, докато не сте запускали и манджите, че заради вас ще ми излезе херпис и на Д-то.

"Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис... Но тя си имала приятел... Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил:
Ще ти дам 1000 долара ако ме оставиш да те изчукам.
Но момичето го отрязало:
- НЯМА НАЧИН!
Джони казал:
Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.
Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило:
Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!
Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало.
Тя му отговорила:
- Копелето хвърли монети!!!

Бизнес поука: Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение преди да се съгласите и да ви го начукат.

лека!

# 97
 Не искам и да си представя какъв щеше е вица ако ти беше излязъл херпес на Д-то. Mr. Green

# 98
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Напих на Галето млякото и ме хвана....Намерих си и кой да ме занесе до леглото .. така че аз се оттеглям в покоите си .....

Ако изпишите темата, ще ви направя сутринта нова, ама няма да ви купувам баклава, че цял ден съм я мислила, да не ми я вземе някой и накаря си купих от магазина.... и сега страдам и пъшкам след  2 парчета...

Умната.... аз използвах полицайчетата, пожарникарчета, млеконапивците... оставам ви ги втора употреба  Joy

# 99
... оставам ви ги втора употреба  Joy[/i]

По-добре стъклодухач отколкото втора употреба. Crossing Arms Mr. Green

# 100
... оставам ви ги втора употреба  Joy[/i]

По-добре стъклодухач отколкото втора употреба. Crossing Arms Mr. Green

Не че ще се изтъркат де Joy hahaha

# 101
въх малииииий ,к'во е т'ва нещо Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
и т;ва всичко преди преди полунощ.ша земат да ни изхвърлят от форума или да ни отворят раздел-XXL
пък и за няма и ден към половин тема сте изписали Thinking

# 102
  • In a surreal moment!
Помощ - тук има  маниячки rotfImao rotfImao newsm62 newsm62 smile3532 smile3532 или аз съм в някой паралелен форум..... Joy

# 103
пък и за няма и ден към половин тема сте изписали Thinking
Деси,така и мила,едни пишат ,други действат!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 104
Помощ - тук има  маниячки rotfImao rotfImao newsm62 newsm62 smile3532 smile3532 или аз съм в някой паралелен форум..... Joy

Ти си при Спасителките на Плажа, ама все още не знаеш, докато не се появи изневиделица Дидона и ти направи едно уста в уста... съживяване Joy hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт