27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 576
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
един по пижама zа лека но6т

# 121
Много е навлечен, голяма играчка ще падне докато се съблече, а на мен ми се спи Mr. Green

# 122
специално zа ной4ето раzсабле4ен

# 123

дано това да охлади страстите и в без това горещата нощ
ноя а сър джон къде е newsm78

# 124
а тzова е специално zа галето дето ги харесва по матови4и

leka ot men!!!!  bouquet

# 125
Счупихте всички рекорди днес, 7 страници за един ден  Mr. Green, ама то като се има предвид кой пусна темата. Twisted Evil blahblah

специално zа ной4ето раzсабле4ен

Oh, yeah.Oh, yeah  ideauu  superuu Heart Eyes  Креми, признавам те, много си бърза. Mr. Green

# 126

leka ot men!!!!  bouquet

Айде сега и претенции, то в тъмното да не би да личи, стига сте го глезили Галето, че после ще му сърбаме попарата. Joy hahaha hahaha

Деси, Джон е в командировка при сватето, но съм сигурна, че и от там ме подушва. Mr. Green Twisted Evil

# 127
Нойче,лягай,Деси ти оправи леглото!

# 128

leka ot men!!!!  bouquet

Айде сега и претенции, то в тъмното да не би да личи, стига сте го глезили Галето, че после ще му сърбаме попарата. Joy hahaha hahaha

Деси, Джон е в командировка при сватето, но съм сигурна, че и от там ме подушва. Mr. Green Twisted Evil
Ти за това ли така се вихриш?

# 129
добре де съра го няма,креми ами ти сега си с твоя newsm78
като беше сама не правеше така
диде нали щеше да спиш newsm78

# 130
Реших да ви изненадам.И моя мъж е в командировка!

# 131

хаиде по 1 душ и в леглото да не след като се върнат половинките да се получи това което излиза с водата

# 132
Ехо...........  tooth Спите ли? smile3507

# 133
Креми,мерси много!Тъй като останах последна,тази прекрасна гледка от Mallorca,остава за мен!Ха лека нощ сега! smile3532
Който се смее последен, най-добре се смее newsm48 Twisted Evil
Точно така!  Hug

# 134
Леле мале! Какви сте ги вършили докато ме е нямало. аз излязох с една приятелка американка и като се връщам какво да видя-7 страници изписани, пълно с голи мъже! вие май хич не си поплювате. май наистина бързо ще ме обучите Simple Smile сега докато спите, аз ще ви разкажа малка част от моята история и за моя интерес към арабското. подобно на голяма част от вас, и при мен нещата започнаха с влюбване- той беше от Кувейт и беше най- екзотичния мъж, който съм виждала, а аз бях само на 15 години. Разбира се, нищо не стана между нас, тъй като аз бях много малка, а и той си замина за Кувейт. Но от тогава нещо се промени в мен. буквално оттогава, аз не съм била с българин. не че не съм искала, напротив даже, но не става. В същото време, започнах да се интересува от арабска култура, религия, история, музика. Прииска ми се да науча и езика. На 18 години пък се влюбих в един индиец. той беше студент по медицина в БГ. Той обаче, не е мюсюлманин, а хиндуист.драматичната ни връзка продължи 3 години. беше точно като по индийските филми- невъзможна любов, тъй като той беше Брахмин, от най високата каста в Индия и неговите родители никога не биха приели той да се ожени за българка. Много се карахме, сдобрявахме и т.н , докато на мен накрая ми писна и реших окончателно да приключа. той не моза да го приеме и ми разиграваше драми, включително и направи опит да се отрови. аз започнах да си чатя в разни сайтове за запознанства с други, за да се разсейвам, че ми беше много тежко.колко сълзи съм изплакала по тоя индиец.. и така срещнах сегашния ми възлюбен, с когото връзката ми е като на филм или някаква невероятна приказка. следва продължение...

Общи условия

Активация на акаунт