27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 517
  • 316
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро, минавам да пия кафе, че съм на снимки  рано тази сутрин. Joy

Ако покажа и танците на Джон след аватара, ще хване първия самолет за насам. Party

Деси, шотландкото уиски ти е дошло в повече май, иначе не би направила непростимата грешка да объркаш Ирландия с Шотландия  Twisted Evil И кой каза двубрачие, ние сме само много добри приятели Joy hahaha

Креми, овациите за тандема са напълно заслужени, но и те не могат да направят много ако нямат добър материал. Twisted Evil bowuu

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 07:47 от Noia

# 241
Давам начало на снимачния ден и тук, няма само аз да се трудя. Twisted Evil

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 07:28 от Noia

# 242
Добро утро и от мен

Еи не успяхте да я свършите,да разбирам ли.4е мъжете ви не са заспали,не са били забавлявани достатъ4но добре  Laughing

Нои4ке 4естит аватарец  Hug 2 4аса се пулих,викам това да не е Джон на младини  Heart Eyes талиика трепа4,иншалах такава да изваяш,4е нищо не казваш за фитнеса Whistling Whistling

Ани това са оманци сухаили маи(така ли се казваха  Blush) едно време са дошли от африка  Laughing последният клип не ми се отваря,няма да се у4удя ако верно са тук  Sick

Катенце поздравления  Heart Eyes
Ели ти без работа ли тези дни?
Дани 4удесни сними.благородно завиждам Hug
На вси4ки ви завиждам,4е из4езвате във ваканция,ние ще има да се пържим тук.. Cry Cry
лек ден на вси4ки Hug

# 243
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро и от мен......

Ако искате аз да ви пускам темите, за да ми е лека ръката и да ги изписвате по-бързо, то днес имате на разположение 3-4 странички, докато се прибера у дома......
Имам конструктивна критика за дидончето, защото тя допринесе за бързото изписване... Трябва да мине бърз курс при Ноя на тема: "как да цитираме мнения в любимата ни темичка...."  Joy Joy

Сега нямам време повече да пиша, лек и спорен ден и специално към софианките: можеше по-малко да ни завиждате и да не ни пращате облаците, лошото време и дъжда..... Crossing Arms

Айде до къмто 18 часа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 244
Добро утро !
Като муха без глава съм не зная на кой свят съм .
За капак нощеска се борих с Фатима заради млякото , но устисках не и дадох изобщо !
Лек ден и на работещите спорен ?

# 245
Добро утро и от мен. Почерпвам се от вашето кафенце, че нямам муза нещо да правя сега. След тези музикални изпълнения снощи еуфорията ми продължава и днес  Twisted Evil

Танцовата трупа, Гале и Ели, ето ви един нов танц за разучаване - гълф стайл  newsm48
http://www.youtube.com/watch?v=SvqxeY8E568&mode=related&search=
Ани, как си ми намерила слабото място, миличка. Сауди танците са ми слабост /а и песните де  Laughing/. Гале, като се видим ще ти покажа някоя и друга стъпка  Mr. Green  Laughing.
Миленка, тези дни съм в домашен отпуск  Twisted Evil. Ти къде се изгуби??? И на скайпа те няма.

# 246
Добро утро и от мен!!
То май пладне станало, ама аз нали преди малко станах  Crazy

Стига с тези снимки, че не мога да си отворя компа от страх мъжо да не мине зад мен и ги види.
Уж беше форум за майката и детето и се черпихме най-свенливо  Laughing с кафенца и тортички, а то на какво се обърна  Twisted Evil #Cussing out

Сменете топика, моля!  Peace

Лек и приятен ден от мен за вас!!  Hug

# 247
  • O.A.E./ Пазарджик
Добър ден от мен!
и ние се излюпихме към 11 Mr. Green, но това спане през 2-3 часа ме побърква #Crazy

Рени, Ани , не е за вярване, но повечето от тия "танцьорки" са гейове......за това си крият и лицата....слушала съм , че са по-добри от жените Laughing
добре, че реакцията на мъжа ми за подобни партита е -  Sick

Ели, ти имаш ли Скайп newsm78

лек за сега!

# 248
Здравейте !

Хайде да изпишем темата  Laughing

Наистина ли Миме тези танцьорки са гейове ? С такива ханшове ?  Shocked Най- смешното е, че са забулени, а какви чупки и възсядания... Crazy Четохте ли коментарите отдолу ?  Wink

Кате, няма вие да се къпете в морето, а ние само в локвите  Crossing Arms Naughty

Ноя, нищо не се говори за визите при посещението на Бой Буш  Grinning Информационно затъмнение Party Ами те си лапкат по 100$, защо да ги махат ? Аз се надявам, че на мъжа ми родителите са в NY и ще можем да отидем всички да ги видим, а не само поединично (ако ни пуснат). Иначе аз ходих 2003г. в САЩ и много ми хареса. Видях Вашингтон, Ню Йорк, Бостън и разни по-малки градове. Имам много добри приятелки, които нямаха тогава много ангажименти и ми показаха доста  Heart Eyes

Лек ден !

# 249
Привет и от мен!

Кате ако мислиш, че тук е спряло да вали, подгизнахме вече  Close, готви се да пускаш новата тема че май до довечера ще стигне тази 14 стр. Confused

За танцьорките наистина ако са гейове как го докарват в задните части  Thinking, точно като на жени са....  Рени не можах да видя и аз последното клипче иска ми някаква регистрация.

Разрешиха ли ви вече скайпа в емирствата, нали беше забранен.

# 250

Сменете топика, моля!  Peace

Любе, както дойде приказката  Peace, все едно да искаш  да дам обет за целомъдрие след 3 деца. Mr. Green Днес пожарникари, утре плетки, няма лошо. Heart Eyes

Ани, уж им работи скайпа в Дубай, но връзката с Бахрейн е много лоша, виж с Ели и Катето се чувам идеално.

Сноу, и на мен ми харесва в Щатите, хората, обстановката, всичко. През последните две бременности ходих 2 пъти в 8 месец, да се чудиш с кой акъл. Wink

Сватенце, затъжила съм се за теб, дано да се видим преди да заминеш. Hug

Кате, сбъркала си си професията на просветен работник. Mr. Green

Миле, Джон не си го давам и за десет Бонда. Heart Eyes

Добър ден от мен!
и ние се излюпихме към 11 Mr. Green, но това спане през 2-3 часа ме побърква #Crazy

А киселини имаш ли? Мен ме убиваха, сега знам, че е било и от рефлукса. Crazy

Тук се чака някакъв ураган, а за сега няма никакви признаци. Wink

# 251
Ноя посреднощите и с тези картинки не шотланско с ирландско ами с китайско ще объркаш #Crazy,за двубрачието-извинявай понеже снимката е в аватара,а на съра не си сложила,помислих че си прихванала нещо от тукашните нрави Joy Joy Joy Joy

# 252
  • по пътеката
привет на вси4ки! моля, там при вас така ли подгрявате младоженеца, я колко деца имаш?, мом4енца, те пък какво дребят там? абе не може такива дупета да са гейски, много мазни и целулитести? пук и цици си имат, не 4е ония няма да си сложат, ама ,де да знам! но не ми харесва маниера, много вулгарно на места ми идва! особено с яхването, то само на  загрявка ми мяза, после на бегом до женските стаи да оползотворят ищаха!
ноя, ти се скъса  да сменяш аватари, добре , 4е и гаджетата не ги сменяш тъй! тоя направо е трепа4!отивам навън с линда, ако оцелея психотормоза й, после съм с вас!  bouquet Hug

# 253
Уж беше форум за майката и детето и се черпихме най-свенливо  Laughing с кафенца и тортички, а то на какво се обърна  Twisted Evil #Cussing out
Е, Любе, то толкова ядене не е на добре  Naughty  Laughing. Тук при нас близо 1/3 от населението са болни от диабет и казват, че една от причините е наднорменото тегло. Така че ни трябват упражнения, спорт, страсти, туй-онуй... нещо което топи килограмчета Crazy /а последното е най-приятно  Twisted Evil/.

За танцьорките наистина ако са гейове как го докарват в задните части  Thinking, точно като на жени са.... 
За танцьорките не знам дали са гейове, но тук май наистина има доста объркани момчета. Веднъж в болницата видях един пич с диадема на главата си и с по-красив френски маникюр и от моя /полиран и лакиран  Crazy/. Беше с 4 жени  Twisted Evil.

понеже снимката е в аватара,а на съра не си сложила,помислих че си прихванала нещо от тукашните нрави Joy Joy Joy Joy
Деска, тя ако беше сложила снимка и на съра, Бондчо щеше окончателно да избледнее   Twisted Evil Joy /не, че сега много се забелязва де  Twisted Evil/.

# 254
  • O.A.E./ Пазарджик
за тия точно не съм казала Peace по принцип дори и на тукащните сватбени тържества за мъже викат за танцьори гейове....
а за ханшовете Laughing аз познавам 2-ма. Марси, ако ги видиш отзад- никога няма да кажеш , че са мъже..... а какъв бедър вадят. всяка жена може да им завиди....
те са си сбъркани по начало милите.

Общи условия

Активация на акаунт