Отговори
# 30
Асе  bdbaloni на патерица  newsm24
 baloni Честити месечинки на Анна, Мадлена, Макси, Александра, Мартина, Даниел baloni
На 1-ви юни не дойдох и много съжалявам.  Embarassed Нямах нет сутринта и времето се мръщеше и реших, че срещата пропада.  Sad Чухме се с Попова и тя намина след обяд към парка на Герена. Имаше програма и беше забавно. На мен ми хареса, а също и на Калоян. Сложих снимки в албума "Бебешки срещи". Ето тук!
Ще правим ремонт и аз като децата почнах да си рисувам по тапетите - голям кеф - винаги съм искала. redecoration А Калоян много се удивлява на картинките и само ги пипа.  Laughing Ето как и той рисува.

Тиция - за спането - и Калоян се върти и обикаля цялото легло и по главата ми се катери.  Crazy
pepi - и Калоян доста се поти. Особено като цока, понякога му избиват капчици пот по ръчичките.  ooooh!
Мама Дани - голям сладурко Криси  Party
Betta - st.g. - сигурно са в София за концерта на Мейдън. А ние решихме да не ходим.  Sad
Дидка 81   Hug
Dew, Didi f, pepi - успех на работните места и лесно адаптиране с новото положение  Peace
Всички болни бебоци, мами и татковци скоро да оздравяват.
 lovekiss

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 12:39 от Nita

# 31
  • Sofia

Two Hearts  newsm59  Two Hearts На патерица Асе цялото щастие и здраве ти желаем и сбъдване на всички мечти

BettaБраво темата е супер а и заглавието е страшно  Peace   bouquet  Hug

Дидка 81   Hug Пиши по често
Didi f Dew pepi Лека адаптация с новото положение.Дано лесно свикнете и вие и бебоците без вас  Hug

Ние сме от спокойните в спането за щастие върти се но в реда на нормалното
Диня мисля да дам като си им дойде сезона сега наистина са много изкуствено узрели и едва ли са вкусни.А за кайсии също ще почакам домашните от село иначе бих купила от пазара  Peace

# 32
  • somewhere over the rainbow
Hug Аз диня дадох още миналото лято помня че Асето беше ни казала че ако ще даваме сок рано, поне да е от диня! Thinking
Peace И точно по съвет на Асинка аз дадох първо сок от диня - края на август беше. И според мен е лека храна - водица Peace
И кайсия сме яли, сурова.

# 33
Бета, много яко заглавие на прекрасната темичка! Нашата мома Нора и мама Пастел трябва да са много щастливи от тази известност!  Wink

Калоян пък през нощта какво прави, не е ясно, но със сигурност не спи.  Sad Баща му преди 2 месеца го домързя да стане при поредното му пробуждане и го вкара между нас на спалнята. От тогава през и нощта сме трима, а креватчето му го ползваме само за игра. В началото ми беше много мило да се гушкаме така. Ама вече не се търпи, то са къчове, обръщаници, писъци, та-та, ля-ля.. аман вече!  ooooh! Снощи свалихме решетката на креватчето и го залепихме до спалнята, сложихме да дъгите да може да се люлее и ще почваме да го учим да се спи отново сам. Ама.. ох, ох..  Confused

Тиция, с най-добри чувства - на ти малко дъжд, пък ти ни дай малко слънчице!   bouquet

# 34
Привет

Днес най-после успях да направя клипче на Криси как ходи. До сега като види апарата и сядаше на земята  Joy.

Ето го и него http://www.vbox7.com/play:9f572a55

# 35
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,въпреки гадното време си се разходихме с дъждобрана на количката!

Пърли,а Цвети си спи при нас откакто се е родила,но май ще я прехвърлям в най-скоро време в нейното си легло,защото започна да раздава шутове и се хвърля върху мене посред нощ.Мисля,че за 2-3 дни ще свикне,но все ми е жал  Rolling Eyes

Мама Дани,браво на голямото ти момче,а ние сме в начален стадий все още, е,вече се изправя и дори се пуска и стои сама,но изобщо няма намерение да направи и крачка без чужда помощ Wink

Ние вече пробвахме от кайсиите,диня не съм давала,засега Peace

Вчера заради концерта на Мейдън беше затворено около стадион Локомотив и пълно с полиция,представям си като дойде Буш какво чудо ще е  Sad

Жоржи,какво е пък това чудо newsm78

Бета,мислех утре да идваме натам,но като гледам времето какво е май няма смисъл.В Премама има много хубава лятна количка,струва 157,20лв.Ето я:

-сгъва се във формата на чадър(лесно)
-позиции на гърба
-петточков колан
-дъждобран
въртящи се на 360 градуса предни гуми-с възможност за застопоряване
-спирачка

И цената е супер,но за мене вече е късно Wink

Бета,забравих,страшен аватар Mr. GreenЦвети също обожава кучета и котки,но от зайците плаче Laughing,незнам на какво и приличат или пък не и харесва как мирише Joy

# 36
Здравейте и от нас,въпреки гадното време си се разходихме с дъждобрана на количката!

Пърли,а Цвети си спи при нас откакто се е родила,но май ще я прехвърлям в най-скоро време в нейното си легло,защото започна да раздава шутове и се хвърля върху мене посред нощ.Мисля,че за 2-3 дни ще свикне,но все ми е жал  Rolling Eyes

Вчера заради концерта на Мейдън беше затворено около стадион Локомотив и пълно с полиция,представям си като дойде Буш какво чудо ще е  Sad

Е, точно с ритници се разправяме посред нощите. Но мисля, че Каби няма да свикне лесно отново да е самотен в креватчето..  Praynig
А за Буш какво да кажа  #Cussing out в най-напечената зона съм..  #2gunfire

# 37
  • Варна
Здравейте пак Wink

Ох Бетта,проклетичък ми е Друнделът,и още как ooooh!.ами като се е метнал на майка си Whistling
Според мен,това е някаква криза на възраста newsm78.много мами тук от ройна,с   малко по-големи  бебоци от нас,ми казаха че са имали такива проблеми с пищене и неискане да остават сами/ако мога така да се изразя/.оправяли се след няколко месеца #CrazyПрисетих се,че някъде съм чела нещо подобно,че около 10мес.,започва да ги е страх бебчовците да не ги остави мама самички и т.н.А,допълнително и като нещо не стане на тяхната  Twisted Evil,както при нас честичко се  получава............
Бетта,ние имаме Чиполино Каролина.Не е лоша за парите си Peace.ако имаш възможност обаче,си вземи нещо по-добро.тази която Пиги е показала,изглежда много добре.За Чиполино Спортива съм чувала,че много лесно се чупели,тя Спортивата и по-новия модел на старата им триколка Он роуд. Hug
Днес направихме и вторият Пентаксим.е то бяха истерии,то беше чудо ooooh!,три не можем да го удържим Sad,мята се милото.след това спа три часа Shocked.и взех че го изкъпах накрая Confused,предния път не го къпах,но сега в тая жега Sick.дано няма проблем Praynig
Мама Дани,много сладък Крисито Heart Eyes,брех как смо си ходи Shocked.ние докаго си надигнем тлъстата трътка ooooh! Joy
Тиция,направо ме отказа да ям дини Sick
Айде, аз отивам да опна кълки Mr. Green Wink
Лека и беЗритлива на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
  • ES
Мама Дани ама как ходите, браво на голямото мом4е. Правихте ли прощъпулник и към какво посегна твоя синковец?
Джорджи, мисля че не е от месеците, а от пола тоз реж и капричозност. Мъжете са тъй, първо реват на майките си после търсят жени, които да ги заместят.  Rolling Eyes

# 39
  • София
ох, днес понеже валя цял ден и реших поне да чистя, като не може да се излиза. Сега съм като бито куче, направо се улях с това чистене. Мъжът ми като се прибра, ги пратих с Яна с кенгуруто навън и продължих да  newsm79 newsm75 newsm28.
Пиги, затова не съм те видяла в кю-то, извинявай.

За количката ме разубедихте май, аз по принцип като чуя Чиполино и Бертони, бягам, ама сега защо ли се навих  newsm78

Тиция, това за дините  Sick. Дали е вярно?

Браво на Криси  smile3501

Хайде, отивам да хапна и да се пльосвам (да опна кълки, дет вика jorjito  Joy)

# 40
  • Варна
Ехоооооооооооооо поспаланки Laughing
Моя убосник,ни изрита рано както винаги Tired
Черпя кафенце

Честито на днешните месечинки и специални поздрави на красавеца Галко  love001  love001  love001
изчезвам че ме дърпа чавето ooooh!

# 41
jorjito, Каби ми прави същите номера откакто стана на 8 месеца. Щом ме усети, че излизам, почва да се дере и да пищи сякаш го колят.  ooooh! И докато не се върна в стаята, не спира. Мъкна го навсякъде с мен, дори и в... банята, срам не срам, ама...  #Crazy Съседите ме питаха дали го държа гладен!!!! А и пусках тема в Мамешкия форум, но ме успокоиха, че е период...

За дините и аз съм чувала такива неща с урината още преди много години. Не зная дали е вярно или е градска легенда, но сигурно има нещо вярно.

# 42
 Hug Мерси за кафето Джорджи,веднагинка отивам да си направя и истинското че това няма да ми стигне! Wink

А тази вечер и вчера цял ден вали тук ,ужас,тук имана поляната до нас един цирк,горкия потънал е! Confused ooooh!

Олеее Дани много е сладък Криси и как само ходи с ръце напред хихихи Grinning!Днес ли щеше да правиш прощъпулника? Thinking

Хайде отивам да си правя кафе!

# 43
Ехо, здравейте  Hug

Благодаря на всички ви за подкрепата! Днес ми е трети ден... мъчно ми е... излизам толкова рано, че не мога да гушна и цункам Гери  Cry Но за сметка на това като се прибера и като ме види, започва яростно да пищи от радост, смее се на глас, протяга ръце да ме гушка!!! Започнала е да раздава "френски целувки" - като и кажа "цункай мама", тя изплезва език и накланя главата към мен  Joy

Аз миналата седмица се чудих дали да дам кайсия, но се въздържах. Ама като гледам, че има мами, които са давали, ще взема да пробвам и аз, може да и хареса.

Честито на месечинките, които сме пропуснали, честито на Ася за рождения ден! Всички да са живи и здрави, радостни и щастливи!

# 44
Добро утро.
Джорджи,мерси за кафето  Hug
Абе какво да ви кажа за това мрънкане,има моменти както в момента,в които си мрънка дори и  да съм до нея.  Crazy
Ема е станала голям въртел,лази,ходи като я държа за ръчички....А да не ви обяснявам какъв цирк е с кучето,само по него върви и пищи от кеф,а Берта се чуди къде да се завре  Laughing
Кайсии и диня на съм давала,нека им дойде сезона и ще дам.
А с тия дъждове вече не знам,писна ми от тях бееее.Искам хубаво време,разходки и т.н.Ние в понеделник на море сме тръгнали,дано улучим време  Praynig
Пепи,всеки път забравям да ти отговоря....купихме кош,и съм много доволна,наблъскала съм го до горе и не е мръднал за сега.И снимките са невероятни  Peace
Дани,голям сладурко е Криси  Heart Eyes
Делукс,радвам се,че наминаваш от време на време при нас  Hug
Честито на днешните месечинки!

Отивам да правя попарата на чавето.

Общи условия

Активация на акаунт