на патерица
Честити месечинки на Анна, Мадлена, Макси, Александра, Мартина, Даниел 
На 1-ви юни не дойдох и много съжалявам.
Чухме се с Попова и тя намина след обяд към парка на Герена. Имаше програма и беше забавно. На мен ми хареса, а също и на Калоян. Сложих снимки в албума "Бебешки срещи". Ето тук!Ще правим ремонт и аз като децата почнах да си рисувам по тапетите - голям кеф - винаги съм искала.
А Калоян много се удивлява на картинките и само ги пипа. 

Тиция - за спането - и Калоян се върти и обикаля цялото легло и по главата ми се катери.
pepi - и Калоян доста се поти. Особено като цока, понякога му избиват капчици пот по ръчичките.
Мама Дани - голям сладурко Криси
Betta - st.g. - сигурно са в София за концерта на Мейдън. А ние решихме да не ходим.
Дидка 81
Dew, Didi f, pepi - успех на работните места и лесно адаптиране с новото положение
Всички болни бебоци, мами и татковци скоро да оздравяват.

.

в най-напечената зона съм..

Присетих се,че някъде съм чела нещо подобно,че около 10мес.,започва да ги е страх бебчовците да не ги остави мама самички и т.н.А,допълнително и като нещо не стане на тяхната
.дано няма проблем
,брех как смо си ходи
.

!Днес ли щеше да правиш прощъпулника?
Но за сметка на това като се прибера и като ме види, започва яростно да пищи от радост, смее се на глас, протяга ръце да ме гушка!!! Започнала е да раздава "френски целувки" - като и кажа "цункай мама", тя изплезва език и накланя главата към мен