ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 163
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • в Надежда-та
В Майчин дом, правили се от 15-19 седмица на бременността като е за предпочитане  по-рано около 16, също така трябва да е определена седмицата на бременността /в седмици и дни/ чрез ултразвуково изследване или на същия ден или на предишния. Изследването струвало 20-25лв /забравих, но беше едно от 2-те/ и резултатите излизат до 4 дена, като могат да се получат по тел., по ел. поща или от някой друг /не лично/.

# 181
  • Варна
Ivalinai моля да ме коригираш в списъка - съвсем забравих - но сега имам оправдание  Laughing

Термина ми по последни данни е на 25.11. но знае ли човек дали пък няма да е все пак Декември.

ще се навъртам при Вас момичета  Hug

# 182
Валенсия , на 25.11 е и моят рожден ден  Laughing много хубава дата  Hug
На 21-ви този месец ме праща в Сф за изследвания за вродени аномалии /спина бифидаи аненцефалия синдрома на Даун/. Някоя от Вас да са и споменавали за това изследвани, то е пожелание, не е задължително да се прави - аз ще го правя.
В Майчин дом, правили се от 15-19 седмица на бременността като е за предпочитане  по-рано около 16, също така трябва да е определена седмицата на бременността /в седмици и дни/ чрез ултразвуково изследване или на същия ден или на предишния. Изследването струвало 20-25лв /забравих, но беше едно от 2-те/ и резултатите излизат до 4 дена, като могат да се получат по тел., по ел. поща или от някой друг /не лично/.
Точно това е БХС и се прави единствено в Майчин дом ,лабораторията там е най -добрата. Моето е назначено за 15 седмица и половин час по рано е видеозона -измерват бебока и после веднага ти пускат кръвчицата  Laughing

# 183
  • в Надежда-та
Valenciq  на мен ми казаха първия път на 04.12, после на 03.12 и последно на 05.12.
Кога му дойде в тоя интервал ще да го чакаме Laughing

# 184
  • в Надежда-та
Използвате ли вече продукти против стрий?

# 185
Здравейте,сладурки.Ама едвам ви изчетох.Писали та писали.Е....оправихте ми настроението с този sex.И аз вече забравих какво е.Не че не ми се прави ама нали знаете -страх лозе пази.Е с мъжлето като идем при доки зависи какво ще каже и като почне един маратон ауууу.... Wink smile3508 smile3508САмо да ми падне той.Знаете ли напоследък така съм се спекла.Въртят ми се едни гадни мисли.страх ме да ида на преглед да не ми кажат че бебо е мъртав. noНАскоро една сутрин имах такова усещане,незнам спях ли или бях в полу сън но сякаш усетих че бебето ми умира в мен Sad SadДори изпитах някакво свиване долу знам ли беше доста странно....

# 186
момичета дайте телефон в Майчин дом, където,евентуално, бих могла да си запиша час...а име на доктор? кой прави изследването?

# 187
  • в Надежда-та
Моята лекарка каза, че не е нужно да се записва час, но повече инфо ще ми даде на 20-ти когато ида на преглед.

# 188
  • Бургас
Здравейте отново!Изведох малко детето на разходка.че то в къщи седи ли се?Знаете ли от кога до кога Димитрова ще е в отпуск и колко струва триизмерния във Фемина?

# 189
Хайде и аз да се запиша в темичката , че скоро ще я изпишете с тея темпове !!!!! Бях на преглед и всичко с бебо е наред , пораснал е , и е вече 72мм ,ииии на първо викане е момче   newsm53  ..... таткото беше на седмото небе  newsm44  newsm44 , притесни ме обаче това че при гинекологичния преглед се оказа , че имам раничка на шийката на матката   newsm45 , все за нещо да има да се притеснявам .... дано всичко да е наред , ще я горим чак когато родя сега нищо не може да се направи !!!! Направих изследванията кръв и урина всичко е наред , сега чакам и резултата от вагиналния секрет !!!
За дрехите и килограмите - и аз не мога да закопчая вече нищо , предимно нося роклички и анцузи , ама то с тоя апетит се чудя как все още ми стават и те   smile3503 , напоследък и аз хапвам предимно печени филийки с нещо си отгоре , а последните няколко дена ги ям с печени люти чушки с копър ,магданоз , оцет , олио и чесън  Blush

# 190
  • София
Аз се чудя дали в тази клиника, която е до нас " Св. Лазар" няма да има 3 или 4D хограф  newsm78
Хайде дайте малко повече инфо къде в София има, защото аз днес каквато съм луда към Варна се бях засилила... ама аз защото и на моренце ми се искаше няколко дни + тези които ми се полагат   sport027

# 191
Момичета,в Монтана времето е супер.Следобяд отивам на пазар.ще си купя нов бански ,ще видя какъв;чехли;някоя готина рокличка и НОВ ТЕЛЕФОН.УРА. newsm68

# 192
абе аз все пак се чудя...като ида при Димитрова на 12.07. тя няма ли като някак си да види има ли проблеми с плода или не...относно дауни и тем подобни...
попаднах на един постинг на една ноемврийска или октомврийска мама, която правила БХС май и беше с резултат 1:250, съответно притеснила се щото я изюркали за други изследвания за Даун и когато отишла при Димитрова тя й казала, че всичко е наред, няма проблеми с плода, а резултатите били такива щото мацката на 36г. и възрастта била фактор...та да не се притеснява...

magiq27, като за още една мъжка мама слагам синия щъркел Hug

# 193
  • София
ViFresh, Иве и Дари, относно БХС -то в Майчин дом, ми казаха, че трябва преди това да се мине на ултразвук, който там се заплаща. Също може да се отиде при доктора, който води ЖК ви и да го помолите за един ултразвук в деня на даването на кръв в майчин дом или предния ден. Относно телефони там аз бях попаднала на този линк, но статията е  малко старичка  http://www.bg-mamma.com/site/content/view/432/37/
Относно това какво е БХС:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/651/37/

# 194
здравейте сладури и аз чакам моето бебче към девети декември Успех на всички мами от мен newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт