Как изглежда банята ви?

• 119 263
  • 413
  •   1
Отговори
# 255
запис и дръъп темета напред!

Предстои ми правене на баня. Тепърва тръгвам да мисбя в тази посока и ще използвам съветите тук!

# 256
В светлозелен цвят е,и плочи и тоал.чиния,почти всичко.. Smile

# 257
Ето и това, което завърших тази вечер:
http://good-times.webshots.com/album/562736388PkIcYd

Това е тоалетната на децата ( с нея започнахме ремонта), има снимки преди и след.
Много ме дразнеше как изглеждаше преди, наследихме я от предишните собственици, никак не беше съобразена и с това, че е за деца, всичко беше прекалено високо сложено. Сега дребните направо крещяха от удоволствие като видяха как се преобрази Simple Smile
Исках да е много откачено като цветова комбинация, направих им дори рисунката с жабите на стената.
Бюджета ми беше много малък, затова не съм купувала много неща, просто преобразих малко работи, които вече имахме.  Peace

# 258
Tandoori, великолепна детска тоалетна! Направо на мен ми идеше да закрещя от кеф като я видях. Най-ми е интересно как успя да намериш всички тези жабешки аксесоари или са пригодени?

# 259
  • София
Много хубава детска баня се получи Peace

# 260
Сима, тука има най-различни, от хубави по-хубави, не са много евтини обаче. Аз ги събирах малко по малко от известно време, няколко неща не са от същия комплект.  Peace

# 261
Чудесно е станало. БРАВО! Пу пу пу пу .
Със здраве да си я ползват децата.

# 262
  • Варна
Много сладка е станала банята Tandoori -поздравявям те.

# 263
Благодаря момичета! Най-голямата ми награда са светналите очи на хлапетата  Laughing Забранила съм категорично да се ползва четката за тоалетната чиния, докато Ели не и се нарадва, че има мерак да ходи да чисти из къщи и да прегръща жабата  Rolling Eyes Laughing Ама жертви, какво да се прави Simple Smile
Тази вечер почвам голямата баня, ама нея преди другия уикенд не знам дали ще мога да я завърша, че има адски много работа  #Crazy Confused

# 264
  • DE
 Tandoori, извинявай за въпроса, ама "почвам", означава ли, че ти я почваш?

# 265
Я, тук да питам, да не отварям нова тема, като предварително се извинявам, ако вече е обсъждано:

Дайте идея за свеж акцент в банята - имам един ъгъл - най-скосената част на мансарден покрив, където ми е много празно и мога да поставя изкуствени цветя, или кашпа с нещо си, или съд с миди, рапани и пр., или друго... Нещо красиво, закачливо...
Но се притеснявам, да не се похаби за нула време, т.е. да не мухляса или почернее.
Помещението е без прозорци, т.е. естествено цвете за съжаление не мога да сложа.

Вие имате ли идеи и опит за нещо подобно!?

# 266
Tandoori много весело и свежо е с тези жабки

# 267
Tandoori, извинявай за въпроса, ама "почвам", означава ли, че ти я почваш?

Ами да, т.е аз ще боядисвам, чистя, лепя, декорирам, каквото там има Simple Smile Мъжът ми може да ми помага само уикендите, защото иначе работи до късно и няма как. Вчера за да използваме това, че е в къщи сме стояли с него до 3 ч за да довършим, ама днеска вече той не може и така. Аз имам тренинг Simple Smile В Бг правих основен ремонт съвсем сама + двама майстори ( пропуснах ли да отбележа, че изгоних 3 бригади преди да намеря тези 2-мата Simple Smile ).
Аз честно казано не очаквах, че толкова ще се забавя с тази малката, ама много се изтормозих, защото тясно, няма място да се обърнеш, докато замажа каквито дупки имаше, докато мина с основа за да не се образува влага, после хайде две ръце боя, корнизи, чистене.  ooooh!
Всичко пра'йм, шпакловки, замазки, плочки лепим, каквото падне Wink Laughing

# 268
Tandoori, уникална си!!   bouquet

# 269
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Tandoori  -страхотна детска тоалетна,поздравления.Искам да те наема за майстор у нас Mr. Green
Между другото видях в един магазин детска тоалетна чиния и мивка като жаби,тогава блатото щеше да е пълно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт