Как изглежда банята ви?

• 119 256
  • 413
  •   1
Отговори
# 285
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,много хубави бани,с кеф да си ги ползвате.
Кажете ми тези релефните плочки удачена вариант ли са,лесно ли се почистват или по-трудно от гладките. newsm78

# 286
Имаме и от двата вида, определено релефните се чистят по-трудно, но на мен повече ми харесват Simple Smile

# 287
Момичета страхотни бани! Поздравления!
И ние в момента правим нашата, като стане ще пусна снимки! Всичко ми е купено и измислено, ама още не съм си избрала мивка и много се чудя каква да е!

# 288
Тандури, браво на теб!!!  bouquet

# 289
Guzda браво, много е хубава и аз ги гледах тези плочки!
Кажете някои магазини за плочки в София, обикалях, но нещо не намирам!

# 290
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207308
Това е банята на Мина.(много е интересно това че от кухнята се вижда банята чрез общ прозорец newsm78)
http://www.snbm.org/ Картината - Феите и маргаритите е нарисува моята дъщеря миналата година специално за благотворителния конкурс-Приказна пролет.Даниела Николова 9г. от Бургас.
Съжалявам че не пиша точно по темата...ама пуста гордост Hug Hug Hug

# 291
много хубави бани, smile3501 smile3501другата седмица ще пусна и нашата тя е в бяло и оранжево

# 292
Имам още за довършване ( тази вечер трябва да поставя една поличка на едната стена + да видя дали картините дето правих са изсъхнали и да ги сложа), ама в общи линии това е.
Цветът на банята въобще няма нищо общо с това, което е в действителност ( истинският цвят е топъл и е млечно лилав, не толкова наситен), но нямах време да минавам снимките във Фотошоп, защото много работа имам в момента, идеята се вижда.
 За съжаление промените, които направихме са козметични, но друг път повече. А, да спомена, че всички стени са еднакъв цвят( не както изглежда на снимките, явно от осветлението), шкафа е същия цвят, кърпите са една идея по-светли, но са същия цвят, а това висящото с морските звезди въобще не е лъскаво и златно както изглежда на снимките, може би защото е близо до лампата и така изглежда.  newsm78 ВЪобще се провалих като фотограф, ама поне идеята ще я видите Simple Smile

http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/03/new-purple-violet-batrhoom.html

А, и първите снимки са на банята преди да я ремонтираме, както я наследихме от предишните собственици.  Peace

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 21:38 от Tandoori

# 293
  • София
Много приятно изглежда! Peace Да си я ползвате със здраве!

# 294
  • На село
Тандури, браво! И двете бани изглеждат много по-различно, отколкото сте ги заварили!
А детската тоалетна с тези жабки ми напомня за приказката "Дивите лебеди".

# 295
...много сладурски бани Hug

# 296
Тандури-много хубаво е станало,браво Peace,а детската тоалетна е страхотна Grinning Личи си,че си ги правила с мерак Peace

# 297
Браво Тандури! Искам да попитам какво е предназначението на навитите кърпи в панерчето върху казанчето?

# 298
... а каква е историята на шапката!? Много ми е любопитно! Blush

# 299
Tandoori страхотно е, тази жабешка баня направо така ме зарадва, благодаря за идеите. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт