Изпитите наближават, майки пак ще истерясват!

• 27 726
  • 413
  •   1
Отговори
# 150
От името на героя Нешко.В 13-13,30 часа на сайт на МОН ще качат теста с верните отговори.Стискаме палци,Без малко да ми прилошее тази сутрин едва се сдържах пред сина ми.Здрави нерви трябва да има човек!!

# 151
  • София
Момичета, стискам палци за младежите!!!! Hug Hug Hug Ще се справят всички, ще видите!!! И ние тук с колежките се вълнуваме, пък като дойде нашия момент ще видим  Wink

# 152
А, ние се държим. Пък и човекът ми е спокойна душа, не е от притеснителните.
Само като влезе май малко стреснат ми се стори, та му подвикнах да не се заседят в тоалетните да пушат.  Mr. Green Не, че пуши, ами ей така, за майтап.  Laughing
А цяла сутрин му разказвах навремето аз как се подрисках от притеснение. Точно почнаха да пишат темата на дъската и помолих квестор да ме заведе до тоалетната. Като ме присви коремът, че едно рядко щастие... мани, мани! Умрях от срам!  Embarassed Веднъж заради повода, втори път да не си помислят, че съм отишла да вадя пищови.  Joy

Опитах се да си поговоря отвън с познати майки, но като видях как ги тресе шубето - избягах. Няма да параноясвам покрай тях и аз, я!  Crossing Arms

# 153
Не можах да отида да й вдъхна кураж, заради дребното.  Sad
И сега си седя и се люшкам от едната крайност в другата, пушейки като комин. Опитвам се да мисля вече за математиката.
Дано, дано имат късмет мушмороците Praynig

# 154
Моя син току-що се обади, че е излязъл от изпита. Според него, тестът е бил лесен и не е имал проблеми (е, бил се "позамислял" на някои въпроси...  Laughing). Преразказът също не бил труден, но той бил задраскал една дума на беловата и квесторката му се скарала.
Сега се чудя това голям проблем ли е? Може да се тълкува двойно: или че е искал да даде "знак" на проверяващия със задрасканата дума, или че просто е сбъркал (каквато е истината). Дали все пак очакват, че децата не могат да допуснат НИТО ЕДНА грешка в текста? Нали им разрешават да задраскват сгрешени отговори на въпросите от теста? Какво да очаквам?

П.П./ Щерката пък се била притеснила на преразказа, но и тя, общо взето,  е доволна от себе си.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 13:07 от Пролетната Фея

# 155
А моята щерка го е правила този преразказ на уроците,така че се надявам на добър резултат! LaughingСлед малко ще и звъня да я разпитам и аз.Успех на всички!  bouquet

# 156
И аз да се включа с въпрос за задраскванията  newsm78 Квесторите при щерката са им казали, че може да задраскват върху беловата. Според мен така и трябва да бъде, защото 1 час е малко за написване на подробен преразказ върху чернова и белова. Нашата е писала само на белова е естествено й се е налагало да задрасква. При вас как е било #Crazy

# 157
И аз да се включа с въпрос за задраскванията  newsm78 Квесторите при щерката са им казали, че може да задраскват върху беловата. Според мен така и трябва да бъде, защото 1 час е малко за написване на подробен преразказ върху чернова и белова. Нашата е писала само на белова е естествено й се е налагало да задрасква. При вас как е било #Crazy

И нашите не са имали време да пишат първо на чернова, но никой нищо не им е казал за задраксванията. Синът ми е задраскал две думи, а квесторката му е направила забележка за това? Не знам дали е била права, или това е само нейно мнение?

# 158
Едно от децата  в стаята е питало как да се отбележи грешно написан текст - Отговорът е бил КАКТО ИСКАШ. Ако не е вярно, не ми се мисли.

# 159
От името на героя Нешко.В 13-13,30 часа на сайт на МОН ще качат теста с верните отговори.Стискаме палци,Без малко да ми прилошее тази сутрин едва се сдържах пред сина ми.Здрави нерви трябва да има човек!!

Публикуваха ли вече теста? Аз нищо не намирам, ама опитът ми сочи, че това не е критерий .....  Embarassed

# 160
И аз чакам за отговорите ако някой ги открие да свирка.

# 161
Моят син каза,че теста е бил лесен,преразказа го е затруднил повече.Но ще видим!Още ли не е публикуван теста в сайта на МОН,кво правят тия,обявиха ,че до 13-13.30 най-късно ще излезе?

# 162
Аз изобщо не мога да вляза там.  newsm78

# 163
И моят син каза ,че преразказа е бил по-гаден,защото е бил бая като текст,а време малко нямл е време за чернова и направо на белова.А теста каза,че е лесен.

# 164
Публикуван е тестът с отговорите на заглавната страница на МОН.

Само че ще го видя чак довечера, тук нямам Акробат Рийдър.  Cry

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 15:31 от Как`Сийка

Общи условия

Активация на акаунт