Отговори
# 15
  • София
Честита половин годинка на Вики!!!

На 6 месеца ни стават бебчетата, а някои вече станаха! Направо не мога да повярвам как мина това време  Shocked

tini-mini, като си отидат гостите да се обадите да разказвате как върви захранването  Grinning
И elitza_elitza чакаме!
Ники, благодарности и от мен   bouquet

В един квартален банкомат тук бяха сложили устройство за копиране на картите там където се слага картата. Та от банката ни се обадиха да кажат да си сменим картите щото не се знае дали не са копирали и нашата. За щастие не бяха. Та така, сега вече гледам много внимателно като пъхам картата дали няма нещо странно. Абе гадна работа  Sad

# 16
Запис и аз!
Мерси на Ники пак, страхотна си как успяваш! newsm51НА мен в някои дни не ми остава време даже да се среша Embarassed
На срещата и ние няма да се явим- далечко ни е Арена, а за такси със сгъване и разгъване на количката хич и не ми се помисля.Иначе съм ЗА понеделнишките срещи.Борисовата или НДК са ни о.к.Пък ако кажат източните мами и някоя друга сгледа може да заформим Wink
Мажех и аз с Дентинокс зъбките, възглавничка все още не ползваме, чела съм след годинка, че се слага, но не съм и мислила още.
За Пощенска съм с много лошо мнение- хиляди патила, не е за разправяне..
Кажете как се справяте с лежането по коремче след ядене, щото ние се държим уж по 15мин. прави, но като го метна в кошарата и веднага сме на корем =>драйфус.И познайте всеки ден перем чаршафи Cry

# 17
  • Vaudreuil Canada
Ники браво и благодаря за темата - както винаги перфектна.
esy и аз като Magesta да кажа че много рискуваш с тази бяла дамаска ...
За пюренцата не е ли рано да се слага мазнина в тях? ама и аз какво ли питам  Rolling Eyes ... на мен ми е рано ама някои вече давате доста богат набор от храни ...
Ние напоследък нещо съвсем си объркахме спането - в общи линии стана със сравнително равномерни паузи през нощта и през деня - на дребното май му харесва ама аз хич не бях щастлива да си играя нощес 3 часа от 2 до 5 и да пея песнички, от които само аз май заспивах.

# 18
Ники преди малко ти изпратих снимка, но ако има  някакъв проблем ще я изпратя отново.

Пюретата мисля да си ги правя сама сега му давам купени докато свикнем на пюре и после започвам да ги правя.
Владее продължава да спи без възглавница и мисля да не го уча  и венците не сме почнали да мажем, но за сега сме спокойни.

# 19
  • София
Добро утро  bouquetЧестита половин годинка на Стефан-mama Shushi,Христиан-Rimini,Ева-Macko ,Георги-Magesta ,Никол-Jenito,Радина-Jinjer,Мартин-Jap4e,Павел-kriska_kriska,Никола-ger4e ,Лора-elen_ka и Дария-Daria За възглавниците-ние използваме още от раждането,ама нашата е против повръщане и задушаване-представлява голяма възлавница която е под ъгъл 30 градуса, и все едно е повдигнато легълцето ,а бебето всъщност е без възглавница(как го обясних само Embarassedдано да сте ме разбрали)Много съм доволна от тая възглавница,защото Алекс много повръщаше и все се притеснявах да не се задуши,а бе оправда си 70-те си лева LaughingСега като го нахраня пак го слагам на нея,защото си е повдигнат,ама през ноща почнах да му слагам една супер тъничка.Ние вече сме напред с пюретата LaughingХапваме картофче,тиква,тиквичка,морков от зеленчуците и почти всички видове плодови на Хип BlushДнес мисля и с броколи да го пробвам.Зеленчуковите му ги правя аз и много ги харесва,не слагам мазнина,сол,захар.На нас дивана също ни е бял,ама досега Алекс се е държал прилично на него като се храниме LaughingПо този повод- взехте ли столчета за хранене и какви ако сте взели?Аз съм харесала едно на Чико,ама още се колебая.За зъбките се мажеме с Дентинокс и Пансорал-редувам ги ,а като е много кисел давам Панадол.Net добре че са ви възстановили паричките PraynigАз за това мразя банкоматите,имам доларова Виза и я ползвам само в интернет и чужбина , а тука само кеш MoneyНикки  bouquet за темичката-прекрасна както винаги.Днес пак ще вали #Cussing outи пак няма да извеждам Алекс,ужас направо Crossing Arms

# 20
Честита половин годинка на бебе Стефан на мама mama-shushi, бебе Христиан на мама Rimini, бебе Ева на мама macko, бебе Георги на мама Magesta, бебе Никол на мама Jenito, бебе Радина на мама Jinjer, бебе Мартин на мама jap4e, бебе Павел на мама kriska_kriska, бебе Никола на мама ger4e, бебе Лора на мама elen_ka, бебе Дария на мама Daria!

# 21
честито на половингодишните дечица!

# 22
  • Düsseldorf
Честита половин годинка на всички празнуващи бебоци и сияещи мами!!!  Simple Smile Grinning Laughing Wink Party
Невероятно бързо се изтъркулнаха тия 6 месеца, наистина, представяте ли - само още толкова и ще спринтираме след тях, а скоро няма да можем и да ги надприказваме! Велико чудо е онова, което преживяваме и съм ужасно щастлива и благодарна, че и аз го преживавам!
 Hug
За възглавниците: Аз имам една дето се води против задушаване на Чико, но не я ползвам, и на мен ми се струва висока... Пише 0+ месеци, а колкото пъти съм я слагала, толкова пъти след малко размислям и я махам... и спим без възглавница, засега.

Net: Важното е, че сте успяли! Винаги съм казвала, че няма да ни се оправи държавата, докато хората позволяват да ги правят на маймуни по всички институции, сега започнаха обаче все повече хора да си търсят правата, дано има скорошен резултат. Щото аз колко разправии си имам с всякакви служби, не ми се отваря тема....  ooooh!

# 23
лелеее малеее, кога изписахте 1 страница??? А аз не мога да кача снимки от срещата още! Сега чакам свеки да дойде и почвам да качвам - поне се каня де! Иначе трябва да ходя пак до КАТ - дано на никой не му се случва това, което на мен се случи - голяма разправия е! Няма да имам книжка още поне 3 седмици, защото в КАТ ми обясниха, че по вътрешна пощата молбата ми ще пътува 20 дни до Ловеч.....мъкааааа
Честито на празнуващите днес и май от утре се оправя времето!?

# 24
Запис Simple Smile
Честито на всички празнуващи днес! Wink

# 25
  • Бургас
Добро утро! Честито на всички бебоци ,които днес стават на половин годинка!.Днес в Бургас времето е мрачо ,и не става за разходки,поне за сега.Гледам, пишете за столчетата за хранене на бебетата.Аз също доста се двоумях какво да купим,пласмасово или дървено  и накрая взехме дървено,на което се регулира облегалката-на Bertoni.След това ще го ползвам и като масичка .Хубав ден и дано се оправи по-скоро времето,че в къщи не се траем Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 09:46 от elmi73

# 26
Добро утро Hug
Хайде честито на всички които днес преполовиха годинката!ЕЙ сериозна възраст е това да знаете, заслужава си празненство!    ura  bigdance2 Tada
 И по този повод ми идва на ум едно заглавие за темичка-може и да го има вече newsm78
"Как бързо времето отмина и ДЕКЕМВРИйчето е вече на половин година"
Ние вече сериозно си започнахме да си ставаме за нощтно хранене и т`ва си е Confused
Момичета, за дамаската не се притеснявам, всички калъфи се перат така, че...
Но за напред съм замислила да слагам някакъв чаршаф там където ще я храня и така Wink
С това гадно време пак ще дивеем в къщи Laughing
До скоро Simple Smile

# 27
най-сетне качих снимките от срещата на  1 юни, които прави Понтес, защотото аз хранех Николчо както се вижда и той си мрънкаше по "дефолт" дето вика татко му Wink
може да ги видите тук:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24997&AlbumId=91766

# 28
  • София
добро утро и от нас!
ЧЕСТИТО НА ПОЛОВИНГОДИШНИТЕ БЕБОЦИ!!!
оффффффффффффффффффффффффффффффф, днес пак ще висим в къщи. ще метна ния по някое време в кенгуруто и ще отида до магазина.
еси, аз  вчера разбрах , че сте давали пюре от тиквичка ( като пържена тиквичка ), а не тиква - оранжева. то хем и снимките видях, ама  нали съм шемет ooooh! и бая се зачудих.  ние започваме да се оттучваме от нощнтата манджа. лъжа я с вода. може на инес да не й стига манджата и затова да се събужда. нали преди си спеше, за което искрено ти завиждах Blush
ние възглавница не ползваме.

# 29
Запис и от нас с малката и честито на всички бебоци ставащи на 6 месеца днес и на техните майки

Общи условия

Активация на акаунт