Та по наболелит проблеми: kundurdjieva прочети внимателно как става с натискането на крачетата и опитай отново. И Дани май прави опити да влиза в групата на "тежкия запек" и това остана единствения начин преди процедурата с клизмата, по който мога да му помогна. Добре че прочетох и аз инфото от линка.
Pontes4e ходихте ли при доцентката ? Със сигурност и аз ще се запътя натам с бебенце, понеже си прибавихме май и слънчева алергия. Изринати са му ръчичките на милото.
Благодаря на всички, които ни поздравиха за половин годишнината ни- сериозна работа си е това ! )))
Мацко и Дани ревтунчи доста често преди да заспи я в количката, я в кошницата докато пътуваме. Мисля, че си е разбираемо, особено когато са преуморени я от емиции по разходките, я от лятната топлина. Човечета са и те и така се преборват със стреса- като си пореват малко.

Добре,че приятелката ми беше взела за нейната муцунка дрехи,та имах с какво да го облека.Щяхме да се приберем по памперс. Незнам от сините сливи,тиква или Дуфалак е,но като свърши тази работа все едно свалих сто кила от гърба си.Успокоих се до следващото неакане.Днес вместо Дуфалак му купих Лактолоза-Мип,педито каза,4е е по-добро от Дуфалак
.Дано скоро го спрем и него.
мамите с батковци и каки ще потвърдят че всичкото лапетии са криви като им се спи (по незнайни и неразбираеми за мен причини....като им се спи ... защо просто не заспят?!
и определено започнаха да ми се успокояват нервичките, опънати от чувство за некадърност и безпомощност при рева на бебето ми