Отговори
# 240
  • Варна
liletka - бе те са по-вкусни ама имат много повече консерванти и гадориики от сорта  Laughing

kundurdjieva - аз редувам пюретата,  зеленчуково на обед, плодово (круша или сливи) следобед между манджите, за да се регулира стомахчето.
кашичката от бисквити (учудващо за мен) също помага
сок още не съм давала и мисля да изчакам догодина  Thinking

ники - нормално е като е хапнал по-твърда храна да ака по на рядко  Peace
на Лора и трябваше месец за да се регулира.имало е случай и по 2-3 дена не е акала

# 241

Добро утро момичета! Simple Smile
Глава ме цепи от вчера вечерта - подозирам, че от пусто слънце....
Едвам заспах снощи и хей ме на сега , пак кибик тук в ранни доби  Sunglasses

Честитя рождения ден на detelini !
/случайно видях, че има/
Пожелавам и много хубави емоции - здраве и щастие !

Честито и на майките с половин-годишните деца, днес - Pontes , Elmi 73, Mimoz, Selena6Zizzu, Moneta, Anche Mamche !

# 242
Момичетаааа, какво правите вие по нощите бе? Що не спинкате?
Честити 7 месеца на бебе Ема на мама sessilgi!
Честита половин годинка на бебе Алексис на мама Pontes, бебе Екатерина мама selena6, бебе Венцислав на мама moneta, бебе Божидара на мама elmi73, бебе Дориана на мама mimoz, бебе Росица на мама zizzu, бебе Калоян на мама anche mamche!

Честит рожден ден, Детелини!

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 08:07 от Betty L.

# 243
  • СОФИЯ
      Добро утро!   
   Честит празник на бебчетата навършващи половин година!!!  Да са живи и здрави ,усмихнати и щастливи!!!
    Честит рожден  ден Детелини!!!  Да си жива и здрава!!!
    Йони от 2-3 дни огладнява през 2часа в чудо се видях. От днес и давам мляко за по големи Laughing,започнава ме с 2. От зеленчуковите предпочина на Гербер,Сънвал и някой на Хипп.Взимах й и на Ганчев,но не ги иска. Днес ще хапваме и кашичка.Взех й бананова на Хумана.Дано да й хареса.
   Мами,тези който използват шишетата на Др. Браун,кога се сменя биберона с по голяма дупка.Вчера ходих да й взема с по голяма дупка и продавачката ми даде от 3-6,всъщност двойка. Като се прибрах вкъщи видях,че нашите са същите. Когато ги купувах от Пакостник ми казаха че се водят 0-6 и 6-12. Мами вие сменихте ли бибероните и вашите шишета с какви биберони са ? Да не би да сме си започнали с двойка? Е проблеми не сме имали?

# 244
Честито на всички празнуващи днес бебоци и на ..............Detelini!

# 245
STASII, на Хумана банановата каша е разкошна  Peace - и аз самата мога да мина на нея  Wink , а Жижо направо умира от кеф  Grinning
Момичета, как ги ядат така неподгряти пюретата вашите отроци ?! newsm78
Че то вкус няма изобщо, особено тези с маслото...
Топля всичко на водна баня аз, за плодовите мога единствено да рискувам студени, ама и те иначе са по вкусни.
Да ви похваля пак едно пюре  - ЯБЪЛКА / БЕЗ ЗАХАР/ на  OVKO - левче, кефче Wink

# 246
Честит Рожден Ден, Детелинке! Пожелавем ти много здраве и усмивки!
Честита месечинка на Pontes , Elmi 73, Mimoz, Selena6,  Zizzu, Moneta, Anche Mamchе!

# 247
  • София
Честит Рожден Ден, Детелини!
Честита месечинка на Pontes , Elmi 73, Mimoz, Selena6,  Zizzu, Moneta, Anche Mamchе!

здравейте и от нас!
ния сутринта се събуди с 2 пъпки от комар като 1 стотинка големи. #Crazy комарът явно налита на свежа кръв, защото ние с таткото не сме пипнати.
вече сме с летния вариант на количката - ния гледа напред, и сме с един чорап назад. Thinking не знам какво да й слагам на краката. нищо не понася. само си ги търка един в друг и всичко пада newsm78
иначе продължавам да упорствам с картофеното пюре. не му се кефи ния хич.
замислила съм се тези дни, че откак се е пръкнало кюфтето, социалният ни живот въобще го няма. излизали сме точно 3-4 пъти, като през цялото време се чудих как по-бързо да се прибера.
приятен ден от нас  bouquet

# 248
Честит рожден ден, Детелини!   newsm67

STASII, бибероните на Др. Браун са от 0-3м, 3-6м и от 6м. до не знам колко. Продавачките са те излъгали, аз имам и от трите вида, разликата е огромна. Води се по детето си, ако си изпива млякото до 15 минути е ок.

Betty L., все забравям да ти кажа, че всеки път като погледна снимките на седящата бебка, направо се размазвам от кеф  Laughing Колко сладко и стабилно си седи  Heart Eyes

# 249
  • София
Благодаря за поздравленията за моето малко голямо момче! Честито и на другите шестмесечковчета днес!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА detelini!! Усмивката й винаги така да озарява лицето й и света!

esy, е добре бе esy, как може да не ми се обадиш! Ама и аз съм една патица, гледам я бебка, позната ми е...трябваше да се сетя! Ех, много ме е яд, пиша ти черна точка и другия път да запознаем бебоците Hug Целувки на Инес, много е сладка и на живо baby_neutral

А, а пък вчера случайно срещнахме Ева и мама macko - малката сладурана е супер и много послушно седи в заведение на масата Laughing

# 250
  • София
Detelini, chestit rojden den!
Az sam s Dani w Italia za 1 sedmica, pri sestra mi, za towa izviniavaite za latinicata.  bouquet
Lia-25, shte mojesh li da namerish diplomnata? Crazy

# 251
  • Русе
Честит рожден ден на Детелини
и на всички половингодишни сладури!

# 252
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН detelini!!!     bdbaloni

Честита месечинка на бебоците на Pontes , Elmi 73, Mimoz, Selena6Zizzu, Moneta, Anche Mamchе и sessilgi!

# 253
  • София-Велинград
Добър ден и от нас!Ние ставаме доста късно сутрин към 10 и тогава е и първото ни папкане.След това около 11 отново заспиваме и сега спяща ще я слагам в количката за разходка из квартала.
Спокоен ден на всички и ди после!

# 254
Я виж ти наща Клеми къде е заходила? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт