Отговори
# 225
  • Русе
Betty L. ,аз не ги затоплям.Изсипвам в една чинийка и хубаво разбърквам пюрето.Днес за първи път дадох пюре на Хип пиле,ориз и зеленчуци.

# 226
Привет Hug
Дааа и моята хубавица не иска да я цакам със студено пюре hahaha
Близва и ако е студено - марш да ми го стоплиш smile3513
Намислила съм да го стопля повечко и да го пъхна в термос пък ще видим колко ще издържи. Надявам се да е поне 2 часа, все пак и навън е топло newsm78
Virginity, тази бисквитената каша на Нестле не съдържа ли глутен newsm78, аз мислех да взема, но се въздържах поради тази причина. Благородно Ви завиждам за слънчевия плаж smile3521

Весел ден на всички  bouquet

# 227
честит празник на рождениците и семействата им! newsm59  party023  bigdance2  ura Tada
desidm, аз съм много стресирана от повръщане заради храна и на твое място бих приготвяла кисел.има и готови ,но не съм ги пробвала.то,зависи и какво е повръщането-на фонтан или не...ама аз се страхувам.дори това беше причина да позахраня по- късно/с 1 месец/ и двете ми деца,макар че съм привърженик на захранване в 4 месец.но и двамата не бяха готови.затова се притеснявам,като повръщат децата.

# 228
desidm, аз съм много стресирана от повръщане заради храна и на твое място бих приготвяла кисел.има и готови ,но не съм ги пробвала.то,зависи и какво е повръщането-на фонтан или не...ама аз се страхувам.дори това беше причина да позахраня по- късно/с 1 месец/ и двете ми деца,макар че съм привърженик на захранване в 4 месец.но и двамата не бяха готови.затова се притеснявам,като повръщат децата.
не е на фонтан,малко е ноо на друга храна не ми го прави освен като си набута ръката в устата

# 229
знам ,че само повръщането на фонтан многократно е опасно.при нас беше така.може пък просто да му е по-тежичка храна и да връща ненужното му.Соня го прави на всяко ядене,а многократно след храна,когато я прехраня.така че,не се притеснявай!  bouquet
да ви разкажа как ми се покачи адреналина за стотни от секундата в неделя.обръщам се да взема една чиния и в следващия момент виждам как Митко е сложил солета в устата на Соня,а тя му се ухилила яко.затова разбирам Betty L. относно обезопасяването заради баткото.вярно,сега се заливам от смях,но на момента много се изплаших.толкова са ни малки,неопитни и беззащитни!  remybussi

# 230
Здравейте маминки и бебоци Hug
Гледам все по-често снимчиците вече са от моренцето, а ни е тази година ще го пропуснем Rolling Eyes нашият тати каза НЕ и т`ва е  Confused
Ние ще наблегнем на планинският въздух тази година Wink
Вие вече голямо разнообразие сте вкарали в менюто на бебчетата, ние изкарахме 5 дни на тиква днес правим почивка млечна и от утре почваме с нещо ново.Надявам се и новата храна да я приеме като тиквата, с желание да си хапва PraynigИ да Ви се оплача и ние вече тупнахме от дивана, Sad но добре, че вместо килим имаме едно халище с дълги ресни и падна на меко та миличката даже и не разбра, но вече е много опасно да стоят самички newsm78
Надявам се, че сте добре и ще си пишем само хубави новинки вече! Никакви падания, изпускания, алергии, развалени бойлери и пр.
А дано е така!

Дано само хубави неща ни се случват и здрави бебчета Praynig
Аз също затоплям пюренцето- така повече и харесва Peace
Virginity,дай снимчица на столчето, какви парички е?Аз гледам има някакви в КОМО и се чудя дали едно такова да не вземем, но нека първо започнем да похапваме по-стабилно и тогава за сега и кошницата ни върши работа Peace
Честито зъбче на Кристиян, здрави и белички Heart Eyes
Честито на всички месечинки порастващи днес  bouquet
Хубав ден!!!
P.S. Pontes, в неделя си хапваме с мъжът ми в пицария АРИАНА в Борисовата градина и на среща гледам пристигат Pontes и бебе Алексис, но не ти се обадих да не Ви притеснявам Wink А бебето което непрекъснато писукаше беше Инес LaughingИнтернета е голяма работа ей!

# 231
  • София-Велинград
И аз не топля пюретата,давам ги със стайната си температура.
Да,Аспасия,тези 5 дни прекарани в болницата бяха едни от най-хубавите ми и спокйни дни откакто се е родила Мария.Бях истински щастлив:имах дъщерята ,която така дълго чаках,синът ми си беше в къщи и виждах обичта в очите на мъжа си!
Жалко ,че тези дни така бързо приключиха!
Да е жива и здрава кръщелницата на Аспасия!!!

# 232
Честито на всички месечинковци!  newsm51 Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

Благодарим за пожеланията!  newsm03

# 233
Незнам как стана това, но аз вече хич не мога да се докопам до компютъра, камо ли да напиша нещо. Пък и вие три теми сте изписали....няма как да ги прочета.  #Crazy Кажете къде да кача и мойте снимки от срещата ни в София, че още не съм ги обнародвала.

# 234
  • Варна
мисля че има глутен  newsm78 но аз пробвах с малко и нищо не ни стана, та сега си я хапваме  Whistling

малко пропаганда:

Ако сте на мнение, че трябва да има място за всички деца в ДГ/ясла и счита, че следва да се предприемат спешни мерки от страна на общината, може да изрази подкрепата си с подпис и коментар:

http://www.bgpetition.com/detska_gradina_za_nashite_deca/view.html

Моля, ако можете помогнете тази информация да достигне до повече заинтересовани хора!

# 235
Добър вечер на всички.Днес се счупихме да ходим по задачи,направо съм гроги.А и малкия го влачихме с нас,защото няма на кой да го оставим.
Ходих и на пробна прическа и съм много доволна от фризьорката,много добре ми направи косата.

Да ви се похваля вече 3 дни успявам да излъжа Алекс да си изпие АМ. newsm44 Дано го пропие пак,поне още малко.

Лека нощ на всички Hug Аз отивам да се паркирам,щот вече не скивам нищо,размазват ми се буквите Sad

# 236
Здравейте маминки! Чета за държавен изпит и нямам много времем за четене или писане!
Виждам вече някои са ходили на моренце- ех моренце  grinning039 дали ще го видя тази година незнам! обмисляме да оставим малкия за два дена в едната баба и за два дена в другата и да отидем за 4 дена до моренцето -с него сякаш не ми се тръгва аз ще си почивам ли или какво? Но това не е окончателно решение!
Влади се търкаля нон-стоп вече седи сам седнал и така ден след ден расте. Сега се е научил да си дърпа ушите и да се скуби.
това е засега ето малко снимки и ние към 6 месечковците
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135104&photo=15

# 237
  • Бургас
Ох и аз само да се запиша, щото днес имахме напрегната програма двамата с Пешката и направо съм гроги, но пък имам малко време до следващото папане и викам да ви попрегледам.
Аз пюрета не топля! Така започнахме още отначало т.е. Петър незнае какво е стоплено пюре Simple Smile Та за това се храним и навън. Понякога / гат ми кефне/ слагам кърма и те стават редички. Петър си ги хапва за сега с кеф. И домашни му правя не ги е отказал. Купила съм му най-различни марки, но ядем само на Хип, другите не съм му ги давала още. Смятам, че му е рано за сол, захар и масло. Освен тези на Хип и в Гербер /поне тези, които купих/ няма сол, захар и т.н. Ам-Ам също са изгодни като цена и вкусни, но също има "гадории" в тях.  А Ганчев не ми се коментират, макар, че и такива взех. Мисля, че е добре детето да опита 3-4 различни марки.

Днес Петър яде картофче. Чудя се дали да не му направя малка почивка. Верно само три зеленчука минахме, ама нещо разреди акането та се чудя и мая  newsm78
Днес Петър имаше истинско преживяване - вози се за първи път в автобус и беше най-голямата атракция. След това трябваше да ходим до моята служба, че ме викаха и пак с него, а сега се връщаме от гости. Като изключим, че от тая цялата дъндания на Петър малко му се скапа режима на спане /да не кажа, че почти не е спал/, той се представи добре навсякъде където ходихме, ама ние с таткото сме омаломощени. #Crazy

Хайде лека на всички  smile3524

# 238
Благодарим за пожеланията  bouquet
Аз на Ганчев му давам плодови и тях си ги яде.Досега му давах зеленчукови на Хип,но тези с карфиола и тиквичките ги отказа,ама те са отвратителни на вкус Simple Smile
Зеленчуковите пюрета малко запичат,а аз от отчаяние му смених Фризовом-а с Нутрилон Комфорт и тотално запекох детето.Не помагат Блевит Л и Дуфалак и незнам какво да правя,последната ми надежда беше Нутрилона,ама се оказа грешка. Sad

# 239
Аз мисля,че на Ганчев пюретата  са доста по-вкусни от тия на Хипп.

Общи условия

Активация на акаунт