Отговори
# 210
Здравейте мамчета,отдавна не бяхме скитали така,както тези два дена.Даже и вечерта изкарахме в приятелска компания с любимия и се присетих за "ергенския живот"Колкото и да ми беше хубаво,толкова сърцето ми беше свито,щото повече от два-три часа не сме се разделяли с дъщерята.

Здрасти Славче, Hugдобре се завърнала!

Вержи,успех с диетата.

bdbaloni на Вени и Мишо

# 211
  • София-Велинград
Здравейте от мен и Мария.Днес почти целият ден сме били на ван.Отдавна не сме имали такива слънчеви дни тук .На малката много и харесва да хайманосва по цял ден.Постояно се опитва да си сваля чорапчетата и накрая я оставих боса.Та как можеш да излезеш на глава със стрелец?Сега баба и я глези и тя е много доволна.

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 18:44 от slavka gergova

# 212
къде се губите всички и няма никой тук  newsm78

# 213
Мале, като прибита съм, всичко ме боли...

За пръв път днес направих супичка на Моника но тя не я оцени Sad на всичкото отгоре бях забравила да и купя мляко та сега я мъчих с Friso ма тя милата от немай накъде го изяде...
Продължава да реве и да се поти яко... уффф

# 214
Здравейте, най-после си дойдохме вкъщи...вече сме с нов бойлер. Вие сте изписали цяла тема за по-малко от седмица! Искам да има услуга "резюме" под всяка тема, та да не чета всичките страници.... ooooh! няма време?!

Надявам се, че сте добре и ще си пишем само хубави новинки вече! Никакви падания, изпускания, алергии, развалени бойлери и пр.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 215
Здравейте!  Hug

Честито на всички рожденници и месечинковци!  newsm59 newsm51  bigdance2
Да са живи и здрави, много щастливи и да радват мама и тати и всичко най-хубаво!

Ние похапваме вече плодово пюре: от ябълки (харесва го, облизва се). Ще пробваме картофено пюре.
На нас ни излиза зъбче и до него още едно  smile3506. Ами всичко вкарва в устата си, сигурно го сърби, боли  Weary . Дано няма проблеми  newsm10 .

# 216
  • Варна
честито озъбване на Киянчо  tooth
шаменет - повече никакви аварии!!! Stop
понтес и аз се чудя какво стана!? гледах снимките от раждането скоро и направо не можах да повярвам че това там е същото човече Shocked
Ники това е картичката, мейл - маниячка такава  Mr. Green
иначе ще се проведат шествия по повод Деня на Репродуктивното Здраве - 16 Юни (събота)
в София,Пловдив, Бургас и Варна
ей тука инфо:
ПОВЕЧЕ БАЛОНИ - ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ УСМИВКИ

да се похвалим: и ние си направихме снимка с морето! че то срам направо  Embarassed
и си купихме столче за хранене - люлка, на Бертони. голем кеф !!! само батерии да имаш Rolling Eyes баща ми предложи да взема едно акумулаторче и в контакта  Joy

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 00:20 от Virginity

# 217
честито шестмесечие на Дани,Митко и Мартин много здраве и щастие им желая!!!
момичета дайте идея какво да правя с кашите  newsm78 хапва си ги моето дете но нещо май не му понасят само след каша повръща и сега незная да продължавам ли да му давам или да я спирам?  #Crazy

# 218
 bdbaloni на Марти,Дани и Митко-растете весели малки малчугани baloni

Честито ново зъбче на Криско,привет Шеменет 55

Лорка,яде кашата следобед смесена с плодово пюре.Да й имам апетита,много й харесва,а аз като го гледам.....

Лек и приятен ден!

# 219
Здравейте!
Ми как да сме тук като временцето е суперско!
Честита половин годинка на бебе Мартин на мама a.nedeva, бебе Дани на мама poli.jekova, бебе Митко на мама kundurdjieva!
Нашата одисея с кашата продължава - ми мойто теленце не харесва бананова каша и туй то! Аз умирам за нея и само я забърквам и после аз я излапвам Embarassed.  Слагах и плодово пюре, уж да я залъжа, ама не се лъже!  Днес ще купувам друга, че няма как иначе. А оризовата с такъв кеф си я хапваше.  Сега се чудя каква, то с тоя избор!
Надявам се, че сте добре и ще си пишем само хубави новинки вече! Никакви падания, изпускания, алергии, развалени бойлери и пр.
  bouquet  bouquet  bouquet

А дано е така!
Аз пак да питам за зеленчуковите пюрета - тези с мляко ясно, но давате ли тези, в които има масло - примерно на Ганчев? Щото млякото да речем, че е някакво адаптирано или нещо такова, докато маслото си е масло.

# 220
  • Варна
аз Ганчев не съм давала.щото комбинациите не ме кефят нещо  Sick а гледах че ръгат сол и захар също  Confused подкарала съм Хип и Нестле. засега няма реакция от тях  Praynig само тиквичките нещо не и бяха харесали, та след 6ти месец ще пробвам пак.
каша давам бисквитена на Нестле - много е вкусна и много хубаво мерише eat и в нея слагам 2- 3 лъжици оризова и зърнена че не ядем иначе Whistling пропорции също не спазвам 'шот ста'а рядка   Confused
общо взето едно бурканче - 1/2 каша + 1/2 вода - да стане гъстичка

честито на месечинките!

ето снимки от морето  grinning039
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133025&photo=26
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133025&photo=27

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 11:13 от Virginity

# 221
Здравейте, вече от Варна  Hug
С банановата каша - имаме напредък - хапваме по около 70мл  Heart Eyes
А за чорапите - не само, че си ги сваляме, ами и вчера сме изхвърлили единия от количката  Mr. Green 
Честито на месечинките  Hug

# 222
  • София-Велинград
Добър ден и от нас.Таз Мария от вчера вече може да се обръща сама от гръбче на коремче и е голям кеф.Постояно това прави,и е много възмутена ,че в количката не става номера.Даже и през нощта се беше обърнала и спеше по коремче.А брат и много и се радва и постояно я върти като пумпал за да може тя да се преобръща.От кашите Мария на Ганчев хич не ги харесва ,но обича на
BABY кашите,те са Словашки и много и харесват.
Хаиде  приятни разходки на всички майки,каки батковци и бебета!!!

# 223
Аз пак да питам за зеленчуковите пюрета - тези с мляко ясно, но давате ли тези, в които има масло - примерно на Ганчев? Щото млякото да речем, че е някакво адаптирано или нещо такова, докато маслото си е масло.
да, давам на ганчев от всички пюрета, много са добри за нас, защото му харесват, а и са на половин цена от другите, но всеки според чергата си се разпростира. С масло са много хубави, вече гледам предимно такива да вземам, защото стват една хубава гладка смес след като го затоплч лесно и на Ники му е много приятно. днес сложих и малко сиренце - обзесолено. Иначе яде и с пиле и риба. Тия дни ще пробвам и останалите по-леки месни.
Добре дошла на Славка! Хубавичко ни беше в родилния дом!
Ники още го мързи да се обръща, но с краката рита яко и иска все да подскача. От другата седмица до слагам на проходилката, тама да си скачка, щото китки не ми останаха.
Днес за първи път станах кръстница. кръщеклницата ми е на 1 годинка и 1 месец. И тя и Ники се държаха безупречно в църквата!
лек ден на всички!

# 224
Ох, ние пък май лазим. Е, не е класическото лазене, но къде с влачене, придърпване, търкаляне и 2-3 "крачки" истинско лазене - важното е, че преодоляваме разстоянието, което сме си поставили за цел.  Не е голям кеф - за мама - щото сега вече съвсем не мога да я оставям на леглото, дори и за мъничко.  И в момента се търкаля на пода.  Лошото е, че имаме батко, който пък има много играчки, които пък се чупят лесно на парченца. С първото дете нямах този проблем - всичко беше обезопасено и бебето спокойно си се търкаляше по земята. Сега все ще трябва да внимавам и да проверявам предварително.
Да и още едно питане за пюретата - все ги затоплям преди ядене, щото иначе са едни такива гъсти, а топлички стават по-редички и по-лесни за ядене.  Но това съответно означава, че навън не можем да ги ядем.  Преди време една близка я гледах как си храни бебето - купува пюрета - месни или зеленчукови - и направо ги дава на бебка - ама те си бяха така сбити newsm78. Девойката обаче изглежда нямаше проблем и си ги хапваше и така. Виждам, че и Aspasia ги стопля преди употреба. Как е при вас?

Общи условия

Активация на акаунт