Отговори
# 270
здравейте на всички ! Аз съм в настроение "Хвали ми града, живей на село ! ". Май имаше някаква такава поговорка. То тишина, то спокойствие, зеленина и си береш всичко от клончето. Ахххх, не ми се връщаше ...
Та по наболелит проблеми: kundurdjieva прочети внимателно как става с натискането на крачетата и опитай отново. И Дани май прави опити да влиза в групата на "тежкия запек" и това остана единствения начин преди процедурата с клизмата, по който мога да му помогна. Добре че прочетох и аз инфото от линка.
Pontes4e ходихте ли при доцентката ? Със сигурност и аз ще се запътя натам с бебенце, понеже си прибавихме май и слънчева алергия. Изринати са му ръчичките на милото.
Благодаря на всички, които ни поздравиха за половин годишнината ни- сериозна работа си е това ! )))
Мацко и Дани ревтунчи доста често преди да заспи я в количката, я в кошницата докато пътуваме. Мисля, че си е разбираемо, особено когато са преуморени я от емиции по разходките, я от лятната топлина. Човечета са и те и така се преборват със стреса- като си пореват малко.

# 271
Това със запека и на нас ни е проблем. Щом дам на Нино ориз - ела и виж как 3-4 дни няма нищо и после ака като бонбонки. И е крив. Нашето педи ни каза да му давам разхлабителен чай на ортеса. Щото и сливовия сок не помага всеки път. Пробвах това с крачетата 2 пъти и стана. Щом го видя да се надува и почвам. На мамка си се е метнал. Embarassed
Аспазия, айде да се видим в парка! Опитах да намеря телефона къде си написа, ама не успях.

# 272
Честит празник на шест и седем месечните сладурковци, да са живи и здрави и много много да радват мама Simple Smile
detelini,Ч.Р.Д и на теб  bouquet
Днес в парка Митко така се изака,4е се оцапа да ушите,за радост на мама newsm44 Добре,че приятелката ми беше взела за нейната муцунка дрехи,та имах с какво да го облека.Щяхме да се приберем по памперс. Незнам от сините сливи,тиква или Дуфалак е,но като свърши тази работа все едно свалих сто кила от гърба си.Успокоих се до следващото неакане.Днес вместо Дуфалак му купих Лактолоза-Мип,педито каза,4е е по-добро от Дуфалак newsm78.Дано скоро го спрем и него.
Днес ми инсталираха някаква програма срещу комари,гони комарите с ниско честотни шумове,неуловими за нашите уши,незнам дали действа,ама съм я включила,казва се Anti Mosquito.Мисля,4е в google ще я намерите,ако решите да я пробвате.За всеки случай си купих и Аутан за бебета,че целия е нахапан.

# 273
Днес ми инсталираха някаква програма срещу комари,гони комарите с ниско честотни шумове,неуловими за нашите уши,незнам дали действа,ама съм я включила,казва се Anti Mosquito.Мисля,4е в google ще я намерите,ако решите да я пробвате.За всеки случай си купих и Аутан за бебета,че целия е нахапан.
като я пробваш кажи как е,действа ли  newsm78 ,дали да я инсталирам и аз
я ме светнете как се качва

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 22:42 от desidm

# 274
Относно тая програмка за комарите Anti Mosquito.....Имаме я от около месец-два....и за сега мисля че си действа!....Нито беба, нито аз сме нахапани...само таткото се оплака че бил нахапан, ама то ще е защото не се спира много в къщи Mr. Green

# 275
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА! БЕЗКРАЙНО МИЛИ СТЕ, КАКТО ВСЕКИ ПЪТ  Hug  Hug  Hug. ТОЛКОВА МНОГО ПРИЯТЕЛИ МИ ЛИПСВАТ,КАТО ПРОЧЕТОХ ПОЖЕЛАНИЯТА ВИ СИ ПОМИСЛИХ КОЛКО МНОГО ОЩЕ ВСЪЩНОСТ СЪМ НАМЕРИЛА  Hug  Hug  Hug.

# 276
  • Бургас
Пускам нова тема за всеки случай, щото спим до късно и утре да не се окажем без темичка, но вие си знаете първо тази после другата Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198156.new#new

# 277
  • Варна
честито на празнуващите!!!!!!!  bouquet

бебчовците вече трябва да започнат да наддават на см за сметка на кг-те, тъй че аз 'ич даже не се притеснявам че наддаваме малко - Лора само като я видях как вече носи дрешки за 9ти месец и  Shocked на баща си ще мяза сигурно щото аз съм тапишонка   Rolling Eyes

като ни се спи сме криви в червата noear мамите с батковци и каки ще потвърдят че всичкото лапетии са криви като им се спи (по незнайни и неразбираеми за мен причини....като им се спи ... защо просто не заспят?!  newsm78)
лично аз вече смея да кажа че свикнах да различавам кога реве заради зъби, глад , сън или просто се лиготи smile3530 и определено започнаха да ми се успокояват нервичките, опънати  от чувство за некадърност и безпомощност при рева на бебето ми  smile3511

Куне ако са в Декемврийското албумче може и да не пускаш линк  Peace

Klemy пращам ти моя мъж на обучение, че има панически страх от акани пампи  Joy

на нас ни расте втори зъб! пак ядем по 100гр , аман вече не знам колко да и правя! Confused

# 278
Момичета, как намирате време за форума всеки ден?  #Crazy

Днес моята първа рожбичка става на половин годинка и аз съм безумно щастлива, тя е толкова прекрасна!
Почерпете се за нейно и наше здраве!

Да ви разсмея малко - вижте как братятата албанци гепнаха часовника на Буш, докато той се прегръща с тях: http://www.dnes.bg/article.php?id=37480

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 14:04 от шамЕнет

# 279
добър ден и честито на всички празнуващи!
чета често,че бебоците са запечени.вижте какво открих из подфорумите!
Цитат на: stefani6
Аз препоръчах Хуск на фибри.Дъщеря ми имаше този проблем,къде ли не я водих,и до доц.Ковачева стигнахме.Нищо от предписаното лечение не помогна.Тя беше тогава на 3 години и аз се мъчех заедно с нея.Тогава моя близка педиатърка ми препоръча това и стана чудо.Напълно безвредно е,при положение,че съм го давала на малко дете и то по препоръка на педиатър....Ето малко информация за Хуск
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=268
надявам се да свърши работа!
иначе ние си растем и чакам 28.06. да видим дали ни е приключило добре лечението на стафилококите.
лек и спорен ден на всички!!!

# 280
Хайде и аз да се запиша. Досега не съм писала тук.  Моето бебче е Радинка и още не папка нищо друго освен кърма, но от другата седмица вече ще се захранваме. Надявам се да нямаме проблеми със захранването. Малко се притеснявам, защото не съм много наясно как ще процедираме, но ще се справим. Аз лично предпочитам да и приготвям сама пюренцата, защото имам възможност да ги приготвям с екологично чисти продукти. Ще видим как ще е.
 Честита ПОЛОВИН ГОДИНКА на всички мишоци.  party023 newsm59 newsm38 nbirthday baloni bdbaloni baloni happy bd

# 281
  • Бургас
Добре дошла РИДИК   bouquet
И хайде всички в другата тема, то стана ясно, че тая ще е до тук  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт