Отговори
# 180
  • Варна
в къщи се забавляваме трудно и за кратко,уви  Tired
с играчки в кошарата,на леглото,на земята в кухнята,на столчето, в ръцете на мама - и накрая в количката и вън щото  #Crazy
много рядко заспива в къщи през деня (като днес) и успявам да релаксирам малко  Tired

# 181
liletka ти какви АМ пробва, щото и  ние сме така хич не яде млякото. Пробвах с на Хип и яде 200мл повече на ден от другите млека.Е има още доста да ядем за да догоним другите бебоци. Иначе и аз се замислях за кисело мляко ама незнам..  Thinking  все се надявам, че ще прояде.

Бяхме на Аптамил,а сега сме  на Милумил.Лекарката все разправя,че това е най-доброто и да ги взимам тях.Аз даже се насилих и го пробвах тоя Милумил-то си е вкусно,незнам на тая малка претенция какво не й харесва Crossing Arms Днес обаче успях да му го дам 2пъти Laughing
А каши давам,ама по веднъж на ден.Знам ли  newsm78 дали може два пъти да давам каша.

# 182
liletka, ако трябва пробвай повече марки АМ, но моля те не давай на детенцето кисело мляко  Praynig

# 183
  • София-Велинград
Здравейте,отдавна не бяхме писали тук с Мария.Причините за това с а много.но това е друг въпрос.Иначе редовно четях темите.Малката-голяма Мария е добре,расте и дебелее:),на 4 месеца беше 7.770- 65см.Папка плодови ,зеленчукови пюрета и каши.Има вече две зъбчета и почти може да седи сама.Много обича да си играе с брат си и даже крещи от удоволствие като го види.
 Лека и успешна вечер на всички!!!!

# 184
slavka gergova ,добре дошла отново  bouquet

Ние се научихме да си сваляме чорапите #Crazy и го правим постоянно Whistling

# 185
Славка Гергова, как си, добре дошла отново!
Аз май намерих цаката на банановата каша, дето не ни харесва. Сложих днес плодово пюре и я ядохме с една идея по-добре.  Тъкмо начин да давам и плодовите пюрета, че не ми остава време за тях и засега сме пробвали само ябълка.
Отдавна се каня да питам за тия пюрета - на Хип примерно, дето съдържат мляко. Това дето Вержи го споменава например. За какво мляко става дума, дали е адаптирано. То сигурно де, че нали е за над 4 месечни бебенца, ама знам ли.  Аз засега не съм давала нещо дето да съдържа мляко и глутен.
Вержи, успех с диетите!

# 186
  • Русе
Betty L. забелязах,че ти е много тъмен аватара и го изсветлих.Харесва ли ти така?

# 187

чакам снимки както си писала и да разказваш след утрешния ден!
Дай едно емайлче, че ми е по-лесно. Има ви с прелестния ти син и щерка.
После ще ги пратя на другите или ти ги прати, щото не запомних много от другите именца. Embarassed

# 188

[/quote]

чакам снимки както си писала и да разказваш след утрешния ден!

[/quote]
Аспазия, ето пак опитвам да напиша - този път с цитат- хаха, нали съм новак. Трябва ми емайлче - пратила съм ти моя, за снимките.

# 189
  • Бургас
Славче, тъкмо се чудех къде се загуби   bouquet

liletka изобщо незнам какво да те посъветвам.  newsm78 По принцип ако твърдо си решила да даваш кисело мляко преди това разгледай тук. Има интересни неща, които може да са ти от полза при избора. И аз съм "ЗА" да даваш АМ, но ако няма друг начин и е съгласувано с педиатър и алерголог - давай. Все пак нас /визирам себе си/ са ни отглеждали с кисело мляко, е верно мен с домашно, козе......, ама я ме виж здрава съм кат бик, немам никакви алергии, в болница не съм влизала НИКОГА и не помня от кога не съм боледувала /оф пу-пу че сама ше се урочасам/

detelini стринка си, или както му викат у Бургазъ /те нали все се борят за собствено мнение по въпросите/ чинка, което ми е много смешно.  Joy

Петър след като усвои буквичките М и Б, днес мина на Р и сега цял ден ръмжи. Ето малко снимки от днешната разходка, а тук стоя сам

# 190
Аспазия, ето пак опитвам да напиша - този път с цитат- хаха, нали съм новак. Трябва ми емайлче - пратила съм ти моя, за снимките.
aspasia_33@yahoo.com
сега не мога да пиша, че съм заета, чакам снимки!
лека вечер на всички!

# 191
Добра вечер и добре дошла на slavka gergova , отново ! Grinning
shrew, сподели моля резултата от прането на тапицерията на кошницата ви, че и аз съм в дилема дали да изметкам нашата в пералнята .....  newsm78
Момичета  и аз съм от НЕ можещите да отворят снимките от Софийската срещичка ... newsm78

# 192
Magesta, влез на първа страница в албумите, има албумче на име " декемврийчета среща 8 юни"  Peace

Ето ни и нас малко да ни повидите  Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=117
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=118
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=119
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131189&photo=120

# 193
  • София
Аз само да кажа здрасти. Всъщност не мислех да пиша, че нещо нямам настроение, но после видях Криси на detelini...Детелинкеее, къде го кри това дете досега, ми той толкова се е променил...толкова е порастнал и е ТОЛКОВА хубав...пу пу пу, ама много ви е сладко момченцето, да ви е живо и здраво Heart Eyes

# 194

Общи условия

Активация на акаунт