Хайде юни да минава, АВГУСТ аз да стана мама!

• 12 353
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Ама че гадно време Sick Не стига че на работа някакви изкуфели адвокатки(колежките да не се обиди някоя) ми вдигат нервите, ами на всичко отгоре и времето е скапано, за нищо не става. Аз и без това съм вкисната от сутринта.
Ivy, мъжа ми въобще не се впечатли.  Crossing ArmsСамо каза, че тоя списък бил много измислен и сигурно половината работи нямало да ми трябват Crossing ArmsМного ти разбира той. Ама аз му казах , че тогава ще го оставя сам да се оправя докато съм в болницата, и а нещо да го е нямало като се върна и да ми притрябва - ще ходи на луната да го търси, ако ще и посред нощ да е.(май просто пилето със зеленчуци му беше по приоритетно в този момент hahaha)
А според моя, цитирам " Ама какво, толкова му трябва на едно дете, количка, лего и ти като го кърмиш до една година", мъже явно бебо трябва да ходи голо и босо и да тича след мен, млекоцентралата, а аз даже и да имам кърма, не мисля една година да  breastfeeding

Аз по тоя повод - моя мъж е голям чистник и не дава вкъщи прашинка да има по пода или където и да било другаде, ама направо като инквизитор го раздава. Недай си боже да сготвя нещо и после ходи в кухнята да прави инспекция - как съм оставила котлона и плота(е, поне той си го чисти де) и разни други такива смахнати работи. Та, моята съседка която има 2г. дете, всеки път му разправя - "ще видиш ти като ти се троди едно дете, и като вземе да ти цапа белия диван и да блъска играчки в новия ти паркет, и да ти пипа с мазни лапи мобилния телефон , да го тръшка в земята...." ама напарво като се сетя каква картинка ще е си умирам от смях hahaha Иначе и той си мисли че на бебето ми трябва само количка и то нали само спи и яде...пък аз нали ще кърмя...

# 136

Че то самото раждане се води по спешност, т.е. б-ците нямат право да те върнат. Аз да не мислиш, че с предварителна уговорка ще раждам. Това е нещо, което не може да се предвиди кога ще е.

[/quote]
Аааа може може, нали знаеш някои докторчета как дават хапченца за бързо излизане на бебон. Отиваш в средата на 9-я месец, а може и по-късно и хапваш ВЪЛШЕБНОТО ХАПЧЕ, което ти предизвиква раждането. Много такива случаи има, напоследък е практика ама никой не си признава.

# 137
Абе ммомичета, някой от вас знае ли като си прехвърляш майчинството на някой друг( да речем на 3месец се връщам на работа и прехвърлям майчинството на майка ми, тя 90% от моето възнаграждение ли ще взима или от нейното( че тя разликата си е сериозна)?

# 138
  • ГОре на черешата...

Аааа може може, нали знаеш някои докторчета как дават хапченца за бързо излизане на бебон. Отиваш в средата на 9-я месец, а може и по-късно и хапваш ВЪЛШЕБНОТО ХАПЧЕ, което ти предизвиква раждането. Много такива случаи има, напоследък е практика ама никой не си признава.
Е това пък никога няма да го направя Crossing Arms.

# 139

Че аз не виждам нищо лошо в това с вълшебното хапче, струва ми се по добре, отколкото изненадата в 3 посред нощ newsm78

# 140
Ребус не можеш да си прехвърляш болничния, докато не изтекат 315 дни. После отпуска за гледане на дете до 2 год може, а то си е постоянно 180 лв.

# 141
  • Ланкър, планините Овнерог

Че то самото раждане се води по спешност, т.е. б-ците нямат право да те върнат. Аз да не мислиш, че с предварителна уговорка ще раждам. Това е нещо, което не може да се предвиди кога ще е.

Това е отделен въпрос. Мисълта ми е, че по принцип раждането не е предвидимо и се води спешен случай. Болниците нямат право да ви върнат.

# 142

Това е отделен въпрос. Мисълта ми е, че по принцип раждането не е предвидимо и се води спешен случай. Болниците нямат право да ви върнат.

[/quote]

Да така е  PeaceГита - защо не пробваш малко хомеопатия за малката Тантура?

# 143
доколкото знам прехвърляне на майчинство може да стане едва след 9-тия месец на детето, т.е. след като изтече периода, през който получаваш обезщетение 90 %

# 144

И аз това си го мисля, ама пусто нали е роден партизанин, не ще да каже какъв е проблема. Но от друга страна, много рязко стана работата онзи ден. Мисля си дали вече не усеща идващото бебе, дали не се чувства застрашена, а уж тя много иска сестричка. Знае ли човек какво е главата й.b]

На тази възраст децата са си вичи сложни характери, а е много трудно да разбереш какво мислят и чувстват. То не се зане дали не е по-добре да я по физически причини, които се лекуват или да е нещо друго. Познавам едно момиченце, на което майката работеше много и често я аставяше на приятелки да я гледат. И веднъж като беше у нас, през деня всичко беше ОК, но майка й като тойде да я вземе, в мига в който й отворихме вратата и малката се разплака и каза, че корема ужасно я боли. Мисля, че така си осигуряваше психологически конфорт, че вниманието на мама е привлечено изцяло върху нея.
При Танти обаче може и да е от някой вирус.

# 145
ХИХИ ВЪЛШЕБНО ХАП4Е  ще ме уморите а бабушкерата и трябва вълшебна пръ4ица някой да и пусне тока  hahaha снове на горе на долу с асансьора и се 4удио що няма ток  Mr. Green

# 146
Ребус не можеш да си прехвърляш болничния, докато не изтекат 315 дни. После отпуска за гледане на дете до 2 год може, а то си е постоянно 180 лв.
Е добре де, ама аз искам да се върна на работа най много 6м. след раждането - това значи ли че не мога да го направя, или просто ще си загубя остатъка от тези 315 дни, и после ще мога ли с такова прекъсване да прехвърля опуската за гледане на дете на някой друг(това са само постановки - още не знам дали ще ми даде сърце да си оставя детето на 6м. ама знам ли...аз съм си работохолик)

# 147
  • Ланкър, планините Овнерог
Пу-пу, Тантича сама поиска да яде. Много й здраве на диетата. Не знам обаче от кое хапче се оправи. Хомеопатията съм я признала, но хомеопатът, на който разчитам, е на работа и няма как да ми каже какво да взема.

# 148
Пу-пу, Тантича сама поиска да яде. Много й здраве на диетата. Не знам обаче от кое хапче се оправи. Хомеопатията съм я признала, но хомеопатът, на който разчитам, е на работа и няма как да ми каже какво да взема.
Hug

# 149
Кой може да деде повече информация за това вълшебно хапче, аз не съм чувала, много ме заинтригувахте. Знам за системи, ама май те са за ускоряване, а не за предизвикване  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт