На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 490
  • 374
  •   1
Отговори
# 105
JuliaP, нЕма нищо, пък заповядай, ама ти ела, не се срами, колкото повече-толкова повече!

водата в събота щяла да бъде сто градуса ... тъй , че ако има срамежливки - да си носят бански...  Laughing

басисте, тъй като ще си един, първо твой ред! Пък ако са срамиш, може най-еФтиния мъжки бански да сложиш (няма да го кажа, да не покварявам аудиторията)...
къф бански бе драга...само едно водорасло ше си пльосна отпред и ше пера кьочека Simple Smile
а за черпене...май вие трябва да ме черпите шото ше съм единствения...дъ уан дет съ вика Wink

# 106
къф бански бе драга...само едно водорасло ше си пльосна отпред и ше пера кьочека Simple Smile

За отзад да ти донеса ли перо? Имаш избор между кокоше и гълъбово...  Whistling

# 107

За отзад да ти донеса ли перо? Имаш избор между кокоше и гълъбово...  Whistling
за там съм си оставил достатъчно дълги косми... Wink

# 108
  • Варна
Най-ориЖинал и еФтин е презерватив опред и коркова тапа на задния фронт... Спирам, че ще ни критикуват...  Joy

а за черпене...май вие трябва да ме черпите шото ше съм единствения...дъ уан дет съ вика Wink

Аааа, ти кога ще намажеш с толкоз мадами накуп да излезеш?! Тъй че по 1 малко на всяка.  Wink

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 11:17 от sea woman

# 109
тъгаз няма да дойда...баси Sad аз мислех , че ше хапна и ше пийна на аванта , а вий за черпня от мен съ надявати...ше останем капо 'сичките май...

# 110
  • Варна
Хади ни съ впрягай толкоз, една бира ща черпя, тууууу... Sunglasses

# 111
за там съм си оставил достатъчно дълги косми... Wink

Ееее, що не каза по-рано, бре...опощих на мъжо гъбълите  Joy Ако си турнеш едно перце и аз ща черпя едно  Mr. Green

# 112
еееееййииии тъз морската жена... най-разбрана ши излези...
"делто" щом е за черпня...целия на паун ш съ напрая...ся оскуби и на съседите гълъбите , че ми е голям гъза и няма да ти стигнат само тез на мъжа ти...

# 113
еееееййииии тъз морската жена... най-разбрана ши излези...
"делто" щом е за черпня...целия на паун ш съ напрая...ся оскуби и на съседите гълъбите , че ми е голям гъза и няма да ти стигнат само тез на мъжа ти...

Амиии  newsm78 на Пенелопито нейния и той бъгъли гледа...ще вземем да пооскубем и тях, белким ти стигнат перцата
 Joy  Joy  Joy

# 114
АААААААА ,моля моля не си давам перата за дупето на Басчето!!!!!  Е  па измислете нещо " еко" бе , защо трябва да скубите горките животни!!!!!! Wink Wink Wink

# 115
АААААААА ,моля моля не си давам перата за дупето на Басчето!!!!!  Е  па измислете нещо " еко" бе , защо трябва да скубите горките животни!!!!!! Wink Wink Wink

Айде сега - нидей са прай на природозащитник, знайми са  Crossing Arms И никой не ти е казал, че ще скубе твойте пера за гъза на Ники; на мъжа ти на бъгълите ще скубем...
У наше форумо спървом се чете, после се пише...ааамахаааа

# 116

Почвам да броя, ако пропусна някой, дан са сърди, ами да са добави  Mr. Green
1. АЗ
2. Пенелопа
3. Тонколона Басова
4. Небесна
5.Sea woman
6. Virginity
7.  Chanel
8. РосиК
9. Гал
10. Мад гърл
11. Киса
Жълтия Ламтурник, Олинце и Бенито са под въпрос

Не съм казвала,че ще дойда.

# 117

1. АЗ
2. Пенелопа
3. Тонколона Басова
4. Небесна
5.Sea woman
6. Virginity
7.  Chanel
8. РосиК
9. Гал
10. Мад гърл
11. Киса
Жълтия Ламтурник, Олинце и Бенито са под въпрос

Не съм казвала,че ще дойда.
Ами вече няма отказване !!!! С нас си и толкоз!!! Joy Joy Joy

# 118

Айде сега - нидей са прай на природозащитник, знайми са  Crossing Arms И никой не ти е казал, че ще скубе твойте пера за гъза на Ники; на мъжа ти на бъгълите ще скубем...
У наше форумо спървом се чете, после се пише...ааамахаааа
Делто ма как ши съ разполагаш ти със мойте бъгъли ????? Я си скуби твойте!!!! Joy Joy Joy

# 119

1. АЗ
2. Пенелопа
3. Тонколона Басова
4. Небесна
5.Sea woman
6. Virginity
7.  Chanel
8. РосиК
9. Гал
10. Мад гърл