На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 457
  • 374
  •   1
Отговори
# 165
.... Sad ами ...не знам какво да ти кажа , ако евентуално се освободиш - вземи телефона на някоя мама и ела...предполага се , че този път фиестата ще продължи до късно Wink

# 166
Мен дан мъ забрайти, ей  Naughty
Много бач, няма време да са разписвам...

# 167
  • Варна
За преброяването на дивите зайци - очертаваме се къмто 15 чиляка. Държите ли поименно да се опишем или да оставим лежерно да витае във въздуха тайнството на неизвестността? Аз викам да идва, който иска - мястото и часа известни!

# 168
тъй като ще съм единствения левент , за да ме познаете  ви казвам , че съм с....коса  Laughing така , че сбирайте се около мен  и няма да има разминавки Wink

# 169
Ще може ли някой да ми пусне тел на лични , за да звънна да видя къде сте , щото малко ще закъснея .Мъжа ми няма да може да оправи малкия и ще трябва да се погрижа  Rolling Eyes

# 170
  • UK
Звучи добре и бих си помислила дали да дойда, но после прибирането ми е голям проблем, а не върви да разкарвам баща си по нощите да ме прибира. Не че живея далеч от Морската градина пеша ама... През нощта... За кой вход на Морската става дума?

# 171
Звучи добре и бих си помислила дали да дойда, но после прибирането ми е голям проблем, а не върви да разкарвам баща си по нощите да ме прибира. Не че живея далеч от Морската градина пеша ама... През нощта... За кой вход на Морската става дума?
фк Simple Smile

# 172
  • Варна
явно аз няма да мога да присъствам ПАК защото съм ебахти каръка...
дядото на мъжа ми е зле и мъжа ми иска да отидем да го видим...точно в събота!
имам чувството че господ само ме чака да се успокоя и ми прави мръсно...егати нещастието
за 8ми Март - почина брат ми;
за другата форумска среща - другия брат в лудницата;
сега за събота - амиии дядо ти ще умира...ЗАЩО питам?!
сакън да не взема да изляза да се повеселя или да поема ангажимент....сякаш нарочно става всичко... нямам ли право поне за малко да съм щастлива????? какво толкова съм сгрешила че ме наказват така?
тъкмо като си помисля че нещата са се наредили и се почувствам мааалко по-щастлива...
и чичо боже решава: ЗЕМИИИИИ тая брадва зад врата, ти нямаш право да си спокойна и щастлива и нямаш право на живи роднини  smile3511 smile3514

# 173
Не се ядосвай толкова мила! Ще направим купон друг път в твоя чест!!!! Hug Hug

# 174
Някой желаЮщ да си прати тел. на лични, че никой не познавам?

# 175
Някой желаЮщ да си прати тел. на лични, че никой не познавам?
то и аз не ги познавам с изключение на  "делта" и "гери"(даже тя не е сигурна , че ще дойде)
така , че...гле'йте за коса... и ше се намериме Wink

# 176
Здрасти банда Laughing
Аз сигурно няма да мога да дойда-малката ми е болничка и сърце не ми дава да я остава в къщи пък аз да ходя по купони Cry
Ако се поява ще е направо чудо,айде приятно изкарване от мен и умната ей Wink

# 177
Здрасти банда Laughing
Аз сигурно няма да мога да дойда-малката ми е болничка и сърце не ми дава да я остава в къщи пък аз да ходя по купони Cry
Ако се поява ще е направо чудо,айде приятно изкарване от мен и умната ей Wink
мамите обещаха да има фотоапарати- демек ше ти покажем снимков матриал ... Wink

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 08:55 от тонколона басова

# 178
И аз не съм 100% сигурна дали ще дойда. Остава ли 20 часа на входа на морската? И аз моля за нечий телефон за да ви намеря.

# 179
..що така става бе мами? Уж в началото всички в хор ше се сбираме , а в последния момент...
абе аз съм там пък ако ще и самичък да съм... - ше ви се смеят Софиянки да знаете , ноу несериозна ра'ота сте!

Общи условия

Активация на акаунт