На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 483
  • 374
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
нормално ...
Господ е дарил мъжете с две глави , но с кръв, достатъчно само за едната!  smile3534

а на мен ша ми са вий сметката май в събота  Rolling Eyes
сутринта от 9:30 до ..... незнайно кога  Crazy

# 136
Пилците се броят на есен, а форумците - в четвъртък.
Ама пилешки формуци/ форумски пилци кога  newsm78

# 137
  • Варна
ми нз...  в петък да се преброим.да няма изненади?

# 138
  • Варна
Последно ориентировъчно преброяване - петък. Не че има значение +, -, нали нямаме резервация, пък ще изчакаме кулЬтурно 15-ина минути закъсняващите...

# 139
  • Варна
пък ще изчакаме кулЬтурно 15-ина минути закъсняващите...
wavey Embarassed

# 140
която закъснее - няма да я любя ...
така , че да си праят сметката дали да закъсняват  Laughing

# 141
Аз само да питам , щот са каня да идвам - срещата от кой вид ще бъде - сексуална или бирено-интелектуална?

# 142
Аз само да питам , щот са каня да идвам - срещата от кой вид ще бъде - сексуална или бирено-интелектуална?
мешана... Simple Smile със строго сексуална насоченост няма да е , тъй като и робот да бях - пак нямаше да моа да насмогна на всички  Laughing

# 143
мешана... Simple Smile със строго сексуална насоченост няма да е , тъй като и робот да бях - пак нямаше да моа да насмогна на всички  Laughing

Тогаз ма пишети и мене  Peace

# 144
  • Между гори и планини
Аз да ви напомня, че тъй като няма да мога да дойда, да се наснимате хубаво и да ми предоставите материал за завист, че не съм дошла!

# 145
Пиша се и аз в списъка. Пак за деца ли ще говорим?? Close

# 146
Пиша се и аз в списъка. Пак за деца ли ще говорим?? Close
на предната (аз основно около "делта" се усуквах де) никой не спомена за деца ...така , че ако ше става лаф за тях - искарвам максимум час и се пръждосвам! Нали идеята е малко разнообразие , и то да е различно от ежедневните грижи и разговори за деца?! (а може и да греша)

# 147
  • Варна
ще говорим за квантова физика! всеки да подготви по един въпрос от конспекта, ще изпитвам  book

# 148
ще говорим за квантова физика! всеки да подготви по един въпрос от конспекта, ще изпитвам  book
а може и реферат на тема "сексът на плажа - плюсове и минуси" Wink

# 149
  • Варна
аз ще пиша на тема:
"Секс на плажа или как да си извадим пясъка и водораслите от .....дупките"  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт