На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 433
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
"Делта Фото", молим, само за 5 лева...ама фотото е на брат ми и не знам защо все размазани ги прая, ве   newsm78

СЪОБЩЕНИЕ до тазвечерните изоставени съпрузи:
у нас се готви яко парти: татковци с деца (щот мамите са на форум-среща - мноо културно мероприятие  bowuu )
Организаторски екип: Пожарникаря (кат са разфорсирам и ма гаси  Mr. Green дан са запаля ) и Горския Дух (на самодивата
половинката). Вероятна тема за разговор: Как да спасим гората от летни пожари!!!

вход ПОЛУсвободен (демек заплаща се в натура: бира,семки, мезе...)

# 196
"Делта Фото", молим, само за 5 лева...ама фотото е на брат ми и не знам защо все размазани ги прая, ве   newsm78

СЪОБЩЕНИЕ до тазвечерните изоставени съпрузи:
у нас се готви яко парти: татковци с деца (щот мамите са на форум-среща - мноо културно мероприятие  bowuu )
Организаторски екип: Пожарникаря (кат са разфорсирам и ма гаси  Mr. Green дан са запаля ) и Горския Дух (на самодивата
половинката). Вероятна тема за разговор: Как да спасим гората от летни пожари!!!

вход ПОЛУсвободен (демек заплаща се в натура: бира,семки, мезе...)
агхахахахахахаха , ся няма да съ запалиш , 'щото ще сме на плажа...и ше те фърлим в морето - кажи му да не се притеснява Wink

# 197
  • Откъм Варната
Ух, ши ва набия, стига ма дразнихти, мойто мъж таз вечер не е на работа, на взех да съм в чуденка дали да не му оставя чедето и да хукна по забави, ако ме угрей таз моя идея, дано госпожа Небесна да не си е сменила телефонната номерация, че ще ва търця по нея, пък ако не ма угрей да са забавлявати многу и биз мен, и много снимки да си нащракати, че да цъкаме и да ви завиждами посли

# 198
айдееееееее - 2 часа останаха... Simple Smile

# 199
Делто мърииииии забрави другата важна тема- как се хваща рой пчели с пожарникарски кран! Ами как се хващат гълъби кацнали на покрива  в тъмното аааааа? Е хайде стига съм издавала темите, че.........!!!! Laughing Laughing Laughing

# 200
Блазе ви на всички които сте навън и жалко за нас които не успяхме да отидем на срещата.

Хайде да разказвате и снимки да показвате.

Благодаря на тонколона басова и sea woman, но за жалост телефончетата тази вечер няма да ми трябват. Е все пак ще си ги запиша , то не се знае..... Joy

# 201
  • Откъм Варната
Размина ми са на мен, чедето в идинайсет и пулвина заспа  Cry

# 202
 #Cussing outМоже ли да съм тооооооооооооолкова тъпа и разсеяна #Cussing out
Няколко дни чета за срещата и си мисля как никога не съм присъствала и колко много ми се иска да се запозная с варненската банда... Hug
Петък сутринта командировах детето с баба му и дядо му за уикенда Wink..,да си почина малко,и аз съм човек bowuu.
Планове за активен мързел си направих и за едно прозорцо-чистене и мокето-пране Close.
Петък вечер се намързелувах Rolling Eyes.
Събота сутрин се събудих надута от сън.Е,не беше сутрин,айде,към 14.00 часа се отлепих от леглото Embarassed
От кълка на кълка до 17.00 работа за пет пари не свърших Blush
После се метнах и за 3 часа вкарах къщата в ред.
И почнах да се чудя в 20.30 аджеба какво ще правя цяла вечер и цял ден в неделя самичка newsm78
Да се бях сетила за срещата?Що ли? smile3511
Ще си изям чорапите от яд...И от скука #Cussing out

# 203
 smile3514Още не ми се е доспало....

newsm44Щях да съм пушка на купона...

smile3515Пфууу...никой не влиза нещо да изклюка от вечерта Thinking

# 204
  • Варна
Хохохгагаг! Ного хуйбав купонь са получи, голяма забава беше нощес. Хубав народ, беше му приятно да са запознава с тях.!  Heart Eyes
Чакам фотографията, че не съм са виждал отдавна, дъл ши са позная не зная.
Който не е бил и не съй напил, хабер си няма каква вечеринка настана и кой на кого пристана! Адиос съм! dance

# 205
Ай да са разпиша и аз с впичитления , купона беше супер.То няма как иначе - с хубави хора ,хубави работи се получават ,много се радвам , че се запознахме и се повеселихме  Hug

# 206
  • Между гори и планини
Пуснете някое фото и ние дето не присъствахме да си напълним душата...
 Praynig

# 207
Пуснете някое фото и ние дето не присъствахме да си напълним душата...
 Praynig

Фототата сигурно още спят , много тежка нощ  Drunk

# 208
  • да има едно лесно - на мотора
Аз пък закъснях   Sad - от друг дневен извънградски  купон се върнах в 22 часа - ако знаех , че Небесната ще е там , щях да звънна ( щото само неговия  Wink тел. знам )

# 209
Здрасти на купонджиите Party

Аз съм жива Laughing,малката ме събуди в 7,30  главата ме боли.....кога съм пила аз 50 водка и бира Laughing
Снимки ще пусна ама по-късно, че сега ще ходим на разходка-аз и мъж ми в количката малката ще ни бута Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт