На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 407
  • 374
  •   1
Отговори
# 210
Хохохгагаг! Ного хуйбав купонь са получи, голяма забава беше нощес. Хубав народ, беше му приятно да са запознава с тях.!  Heart Eyes
Чакам фотографията, че не съм са виждал отдавна, дъл ши са позная не зная.
Който не е бил и не съй напил, хабер си няма каква вечеринка настана и кой на кого пристана! Адиос съм! dance
оооооо , брат'чет...
цяла нощ след тоз банкет
сякаш бил съм на гурбет
как мерси-то да изкажа
в тъз кръчма дет мъ завиеди да намажа...?!

Уохааааа , ама ногу убаву играйш... Wink , та да тъ питам кога пак ш мъ завидеш на тъз диксотека...пълна с убави прашлета...?!  Grinning

# 211
Фототата сигурно още спят , много тежка нощ  Drunk
оооо , добро утро и на теб сестро...  Grinning  bouquet

# 212

Тончо кака хич не е добро ,  долазих в къщи мъжа още на масата  с един удавник и кат продължихме -до 5 , а малкия стана в 6 и в момента съм  Sick

# 213

Тончо кака хич не е добро ,  долазих в къщи мъжа още на масата  с един удавник и кат продължихме -до 5 , а малкия стана в 6 и в момента съм  Sick
агхахахахахаах , тъй следобедният сън ше ти се стори все едно си в рая... Wink

# 214
ноу съм горд , чи съ запузнаф с краставицата... - баси пича дето е...

# 215
Дайте снимки, бе, шматки  Grinning

# 216
Дайте снимки, бе, шматки  Grinning
те ся ви дразнят , 'щото се напрайхте на луди и не дойдохте... Simple Smile ама беше връх на сладоледа тъй да съ кажи... танци-манци и дебели виетнамци , патки-матки и други  Laughing

# 217
Добро утро съфорумциииииииии!!!!! Наспахте ли се беееее? Снимките ще ги пусна довечера , че нямам време и трябва да ходя на работааааааа! Sad Sad Sad Купона беше супер и вие / писъстващите/ бяхте супер!

# 218
аз направо съм бясна, щях на среща на випуска да ходя, но не успях да тръгна да пътувам, заради едни неуредици, и тъкмо си правех устата мъжа ми да гледа децата и той ме изпревари, че е канен на рожден ден Tired

и си останах вкъщи  Sad к'ва съм луда

# 219
която не дойде - може само да съжалява...  Laughing а споменах ли , че краставицата е баси пича?! newsm78

# 220
Добро утро съфорумциииииииии!!!!! Наспахте ли се беееее? Снимките ще ги пусна довечера , че нямам време и трябва да ходя на работааааааа! Sad Sad Sad Купона беше супер и вие / писъстващите/ бяхте супер!
ми делтата и тя има снимки- що не ги качва...и русалката и тя направи , а и тя не е качила нищо още..., айде бенито на разходка била - ше я почакаме малко...ама другите...?!  newsm78
и ноу искам да фидя общата... Simple Smile с онез ненормалните чужденци дет съ накиприха... Simple Smile дали е станала снимката?!  Laughing

# 221
  • Варна
Сеестра мии, за кючек съм винаги готоф! dance Гат кажити ши повторим хапаратурата.

# 222
това са снимките от пенелопа сан Simple Smile
http://foto.bg/showgallery.php?cat=500&ppuser=3167

# 223
аз съм софииска мама Wink---обаче---супер сте момичета и колонка Laughing

# 224
  • да има едно лесно - на мотора
Голяма завист ме е обзела - при това не е благородна . Пък сте готини - пу, пу

Общи условия

Активация на акаунт