Втори път не бих ....

• 74 504
  • 533
  •   1
Отговори
# 90
Всичките ни библиотеки са отворени от горе до долу.Тоест без врати.Така всичко трябва да ти е ужасно подредено постоянно,пък и се чувства липсата на баш шкаф.
Чудя се защо в България подовете на баните ги правят така.Мокри се абсолютно всичко.Не е ли по лесно да се направи затворен душ и само там да се стича водата?Иначе колкото и да сушиш джапанките все излизаш в коридора със стъпки.Пък е по малко хигиенично.Дали има някакво логично обяснение newsm78.

# 91
  • Пловдив
Всичките ни библиотеки са отворени от горе до долу.Тоест без врати.Така всичко трябва да ти е ужасно подредено постоянно,пък и се чувства липсата на баш шкаф.
Чудя се защо в България подовете на баните ги правят така.Мокри се абсолютно всичко.Не е ли по лесно да се направи затворен душ и само там да се стича водата?Иначе колкото и да сушиш джапанките все излизаш в коридора със стъпки.Пък е по малко хигиенично.Дали има някакво логично обяснение newsm78.

Има логично обяснение - малки бани, няма място за душ-кабина.

# 92
..
Тази грешка не съм я допускала, но съм с две ръце библиотеките да са затворени. Иначе книгите се прашат и пожълтяват ужасно. Звуча май като стара мома - чистница, но си е така.

# 93
  • Пловдив
r0ksi я покажи какво имаш предвид за библиотека. Аз от един месец съм на тази вълна - библиотечна. Днес имам втора среща с дърводелеца, предния път рисувахме два часа и не можах да избера нищо Grinning

# 94
  • sofia
Бели плочки на пода в банята. Първо много трудно намерихме "свестни" бели. И пак се получават някакви петна (където капе душа), които не се махат с нищо. И като се надраскат ( с камъче или като приплъзна нещо) и си остава черта ....е не винаги, но има няколко черти дето не мога да ги махна.
Ние сме отделили мястото за къпане, но въпреки това се разнася вода навсякъде.....никой не си прави труда да си суши джапанките, те моите с обувките отвън влизат в банята и ми разнасят кал  Tired

Никакви нестандартни чупки в кухнята (при нас е преправяно и така се получиха), по тоя случай още нямам шкафове  Confused

Някой каза за мисленето и чертането....за гарсониера става, ама за къща и двор си чертаем от както се помня и все докато го направим ни хрумва друга идея(може и това да ни е проблема, че много го мислим  newsm78)

# 95
xenia, programata ne si q spomnqm, nqma i nujda
no chovek se uchi i upgradeva neprekysnato
hodq na izloveniq iz evropa, pone 1 ili 2 pyti v godinata

ima knigi za  interior, obzavejdane i dizajn, napraveni ot arhitekti, taka che e bezsmlen spora, oshte poveche che ne e predmet na temata

Чакай малко...Говорим за професионално обучение по дизайн, което няма нищо общо нито с изложения, нито с книги и списания.

Това че не си спомняш нито един предмет значи ли че въобще не си изучавала такъв?

# 96
  • София
Втори път не бих си боядисала стените в синьо. Mr. Green
Не бих си сложила камина отново.
Май за това се сещам в момента. Thinking

# 97
Втори път не бих си боядисала стените в синьо. Mr. Green
Не бих си сложила камина отново.
Май за това се сещам в момента. Thinking

За стените в синьо и изобщо студени цветове ясно, но какъв е проблема с камината?  Rolling Eyes

# 98
  • София
Хола и трапезарията ставаха черни.Не стои чисто.Налагаше се пребоядисване на всеки месец.
/да поясня, че камината ни беше печка тип камина,сигурно се сещате/.

А и като допълнение мъжа ми мъкнеше дърва като магаре.

# 99

ima knigi za  interior, obzavejdane i dizajn, napraveni ot arhitekti, taka che e bezsmlen spora, oshte poveche che ne e predmet na temata

Чакай малко...Говорим за професионално обучение по дизайн, което няма нищо общо нито с изложения, нито с книги и списания.

Това че не си спомняш нито един предмет значи ли че въобще не си изучавала такъв?

изучавала съм разбира се, но не помня програмата като часове, борй и по семестри, все пак не съм студнет в момента

а за образованието в БГ, не ми се говори, не се научава кой знае колко
усещането за дизайн се поучава още от първите години а детето, зависи какви наклонности и интереси има и доколко се разиват във времето. Но все пак темата е друга. Няма да задълбавам и Спирам да спамя
Все пак - купи си следващия брой на Brava Casa Peace

# 100

изучавала съм разбира се, но не помня програмата като часове, борй и по семестри, все пак не съм студнет в момента

а за образованието в БГ, не ми се говори, не се научава кой знае колко
усещането за дизайн се поучава още от първите години а детето, зависи какви наклонности и интереси има и доколко се разиват във времето. Но все пак темата е друга. Няма да задълбавам и Спирам да спамя
Все пак - купи си следващия брой на Brava Casa Peace

Това не е спам. Аз казах, че една от сериозните грешки на хората е да се обръщат за дизайн към архитект и държа да се изясни защо. Няма да споменаваме вродения талант- това си е едно на ръка и колкото и ще да обучаваш някого който си го няма по рождение, пак не съм сигурна, че би могъл да се научи. Дизайна е изкуство. Та по темата....Без значение колко часове са били, хайде дай поне названията на предметите които имат нещо общо с дизайн! Теория на дизайна поне учила ли си като минимум?

# 101
стига глупости, не е проблем да извадя книжката си от архива и да си припомня, но отказвам да си мерим образованието на ниво учебни предмети

казах ти - купи си следващия брой на Brava Casa

# 102
стига глупости, не е проблем да извадя книжката си от архива и да си припомня, но отказвам да си мерим образованието на ниво учебни предмети

казах ти - купи си следващия брой на Brava Casa

hahaha Не ме разсмивай с предложения да си купувам списания! Списания си купува всеки, а от дизайн разбират единици. Ти не можеш да си спомниш и ЕДИН предмет или най-малкото какво като теория си изучавала свързано с дизайна като част от други предмети, и за какво си говорим тогава? Какво общо може да има архитект с човек, който 3-5-8 години е посветил изключително на дизайн? #Crazy Да отличиш една мебел в какъв стил е поне можеш ли?

# 103
посмей се на воля, няма проблеми
нищо не съм учила, даже нямам висше образование, просто те базикам

гледам си детето и толкова, не работя, не уча, гладя и готвя - това е, засега ми стига

# 104
посмей се на воля, няма проблеми
нищо не съм учила, даже нямам висше образование, просто те базикам

гледам си детето и толкова, не работя, не уча, гладя и готвя - това е, засега ми стига

Проблемът не е в това, че не си учила, а че се занимаваш с това, което не си учила.
И парадираш при това. Ами като имаш претенции, даваш конкретни факти! Това как си постъпвала архитектура няма точно нищо общо с умения на дизайнер. Медицина се постъпва още по-сложно...дай да се мерят лекарите също с дизайнери, а? Laughing

Всеки в този живот трябва да върши собствената работа и да не се бърка в чужда област, от която нищо не разбира! Peace

Общи условия

Активация на акаунт