Фотошоп 29

• 25 733
  • 485
  •   1
Отговори
# 285
  Браво MadGirl! Много ми харесва!А защо изтри червената,за която писах критики?Да не се обиди?

Микки   bdbaloniВсичко най-хубаво ти пожелавам!

И аз да се похваля-от днес си имам малко християнче в къщи!

# 286
  • София
Ами ти сама го каза, това бяха само критики, дори не беше съвет за оправяне на рамката.....реших ,че не си заслужава да я  показвам   smile3515

# 287
  • София
Петя, честото хрисиянче в къщи  Hug Живи и здрави да сте всички!  bouquet
МадГърл - страхотно ме кефи последната ти рамка   bouquet  bouquet  bouquet
Трилиън, рядко се вясваш, ама пък качествено  Hug А малката се е превърнала в млада госпожица  Laughing  Heart Eyes
Тед_Кат - влявзла си в серия ми се струва.И е крайно време да те отделя от фотошопа и да пием кафе, че скоро и аз заминавам  Hug
Еееех, аз днес не усоях нищо да сътворя с това наводнение  Sad , но ще наваксам  Hug
Лека и спорна седмица от утре ви желая!!!  Hug   bouquet  Party

# 288
петя честито християнче (пратих ти и четките) Peace
елиджи мерси много за тях!
ето ме и мен че чак ще ви писне  Crazy

последната не й се вижда надписът  ooooh! но е черни осъм...
Кажете дали да променя нещо  newsm78  bouquet

# 289
Ами ти сама го каза, това бяха само критики, дори не беше съвет за оправяне на рамката.....реших ,че не си заслужава да я  показвам   smile3515
Няма такова нещо!Поправяш и показваш пак!  bouquet

Благодаря момичета!

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 22:11 от petia47

# 290
# 291
  • София
Луси, ще ми кажеш ли за елементите от последните ти рамки, за които те питах ?  Blush

petia47 smile3525 

Дамаянти , за пореден път ти Благодаря за  милите думи  Hug

# 292
Дамаянти, към морето ли потегляте?

# 293

Луси, от къде го свали това

# 294
# 295
pozdravi ot London momicheta. Ochakvajte me v naj-skoro vreme sys snimki.
ot London razbira se, ne na malena

# 296
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ееее как се радвам да те видя, макар и от лондон, макар на латиница и без рамки на Малена  Joy Joy Hug

# 297
Ееее как се радвам да те видя, макар и от лондон, макар на латиница и без рамки на Малена  Joy Joy Hug

heheheheee#ot prozoreca w momenta wijdam kortovete na Wimbaldon, ot utre zapochva systezaniqto:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

wyw vtornik sym vyv Varna, nqmam tyrpenie. Inache tuk si e mnogo hubavo, vremeto e razkoshno, znaete che London, ne moje da mi podnese losha iznenada Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 298
  • Русе
Цитат
Луси, ще ми кажеш ли за елементите от последните ти рамки, за които те питах ?  
Нямаш ли писмо , пратих ти ги .
Цитат
Луси, от къде го свали това
От руския форум материнство , от темата с техните елементи но точно от къде не знам а и сега нямам време да го търся съжалявам имам да глася още багаж

# 299
Хайде последна и тази

Общи условия

Активация на акаунт