Фотошоп 29

• 25 720
  • 485
  •   1
Отговори
# 390
Малена, добре дошла   Hug Чакам линк със снимките

# 391
НелиСа, страхотни сааа!!!!
А за Варна ... аз може да пропусна форумския пленум  Confused не сме решили още къде и кога ще ходим на море. на мен ми се иска да е края на август, а дотогава на басейн. Дано утре да е хубаво времето, ще ходим за сефте на басейн с децата  #Crazy сигурно ще лудна, и ще ми се понижи производителността на рамки  Mr. Green

# 392
снимки няма кой знае колко интересни, предимно бях на изложение, в метрото, и по магазинитеSimple SmileSimple Smile

но като си почина малко, ще отделя и ще кача

виждам фотошопски пленум се заформя от средата на юли в околностите на Варна Joy Joy

О, не се смей така, че верно ще биропием нейде из Варна  Mr. Green  Hug  На тръгване и в Бургас ще попием - не се притеснявайте  Joy  bouquet
.....................
Малена, снимките на малката от басейна са супер сладурски, както и тези с черешите  Heart Eyes Завидях ви за местенцето което си имате  Blush - много красиво изглежда и сигурно е голям кеф за малката там  Hug Чакаме си още снимките от Лондон - или да ходя да дебна във фотографската тема  Mr. Green

,

така е, Малена умира от кеф, снимките с черешките са в задния двор, където е градината на дядо й, а отпред имаме само трева, благодарение на мен, няма кьораво цвете. Всъщност има маргарити, но те са многогодишни, сами си виреят, нямам никакви заслуги Mr. Green

А ние лятото, рая на август имаме резервазии за Турция. Там ще си почина и само ще лежа и ще снимам, охххххххххх кеф, как се размечтах

# 393
  • София
Хайде да се отчета доволна от себе си, че приложих един лесен урок за да изглежда снимката като тесте от карти  Mr. Green
А дядо Коледа съм аз  Mr. Green Joy

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/81?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F9%2F81

# 394
Дамянти много е хубава   bouquet а  може ли урока  Praynig

# 395
Момичета, да ви питам - свалих едни фонове с разширение php  и не ми се отварят, какво да ги правя? Как да стане номера?
Ааа, оправих се, преименувах ги с разширение jpg с се получи  Joy

# 396
  • София
Игуанка http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1451   Hug  - много е лесен  Peace
Аз съм на декември месец и ще ме простите ако ви стане студено  Mr. Green
Сега пък приложих един друг урок - вижда се на "нарязаната" снимка с трапезата  Mr. Green

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/82?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F9%2F82

А ето го и урока  Hug
http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1433

# 397
Момичета, помагайтееее - нещо им стана на инструментите ми - вижда се само курсор като + , не се вижда нито колко е голяма четката, нито гумата, нищооо. Преди време имаше някой със същия проблем, ама не запомних как се оправя.  Sad  Praynig

# 398
Ted_cat, ако ти е натиснат клавиша Caps Lock се получава така Hug

Цитат
Ted_Kat, за компа на приятелката ти.Малко е 512 памет - и да върви ще е много бавно.Ще ти кажа, че аз като отворя моя ФШ (качила съм му единствено шрифтове, а патерните и четките ги слагам само като ми потрябват) и автоматичко поема почти 1ГБ от паметта   Другото което е важно е процесора какъв е 

Дамаянти, от къде виждаш колко гигабайта ти поглъща фотошопа?

# 399
Димика   love001  newsm51
Верно, че това беше - капс лока, напоследък много забравям, трябва да почвам Гинко Билобата  newsm47
А на мен фотошопа яко ми се бави, ако е включен Бит Комета... имам над 50 филма на компа и народа дърпа ли дърпа, а аз докато се усетя, чи затова ми върви шопа като костенурка..... ooooh! и процесора е двуядрен, и пак не може да насмогне.  #Crazy
Момичета, още малко ОФФ, ама ми е едно кривоо...явно ще слагаме очила на Мони, криви едното оче, от месец насам го забелязах... Само остава да направим преглед с разширяване на зениците. Какъвто е буен, с очила .... Rolling Eyes

# 400
  • София
Ted_cat , дано по - бързо да се оправи Мони  smile3525

Ето една и  от мен, но незнам  май нещо  ме дразни , но незнам какво. Дайте ми идеи   Blush

# 401
Благодаря, Mad Girl, сигурно ще се оправи, но поне 2 години ще носи очила...както и да е, ще го преживеем. За рамката, пробвай да намалиш сянката на снимката.  Hug
 Едно колажче от мен  Laughing

# 402
  • София
Тед_Кат, съжалявам за Мони , но по-добре сега на време и да се оправи за 2 -3 години, отколкото да не се хване и да стане по-зле  Hug Ще свикне.Пав носи от доста време като чете , гледа ТВ и за компа, но поради други причини - свиква се.
А ние пък (Павчо де), от другата седмица ще е със скоби на зъбите (няма пари за брекети - 1200 лева са  Embarassed) и ще трябва 2 -3 години да ги носи  ooooh! С това как ще свикне не знам, че трябва и като спи да е с тях  Sad Ама търпи баба за хубост  Rolling Eyes
Колажа ти е страхотен  Laughing  Hug Хареса ли го баткото  Mr. Green
МадГърл, много е хубавка рамката, но сянката наистина е огромна  Shocked - това те дразни  Wink Много готино си изрязала снимката - наподобява картата на България    Hug

Аз пак прилагах един урочец  Mr. Green. Вече привършвам с Коледно-Новогодишната тематика  Mr. Green

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/83?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F9%2F83

# 403
Taka e, Дамаянти, трай бабо за хубост... няма как  - ще издържат някак децата, че после моми ще трябва да ловят  Laughing
Послденото ти творение е суперрр, много ме кефи! Ще го поразуча и аз урока.
Последно от мен , че станах мнооого досадна.....

# 404
  • София
Хич не си досадна, ми я вземи повтори урока за това как ползваш картинките като охлюва дето беше направила  Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт