Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 088
  • 373
  •   1
Отговори
# 165
Хора, вижда се, бе!
Търсене на потребител-valacheva и се показват два албума. Единия от тях е rabotite na vai.

пробвайте сега

# 166
Caprari,благодаря за помоща.

# 167
  • София
TIHA VODA  картините ти са страхотни, много ми харесаха. Браво.   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

# 168
Страхотни!   bouquet  bouquet  bouquet
А картините- Heart Eyes!
Заслужаваше си чакането! Hug
Абе аз защо не мога да правя такива готини неща? Cry

# 169
Благодаря! Тези неща са на сестра ми vai , с която работим заедно, а на служебния компютър съм регистрирана аз, обаче го ползваме двете. Аз исках да се изфукам с нея, а тя дълго време се смущаваше да се покаже. Научи от вас много неща,и идва отръки, за разлика от мен Embarassed.Добри учители-добри ученици!

# 170
  • София
Vai, работите ти са чудесни   bouquet Особено ми харесаха бутилките с канапа - страхотия  Hug

# 171
Вай,това с канапа сигурно е голяма играчка,но си е струвало-много са хубави.И за картините нямам думи,е това са работи на професионалист  bouquet  bouquet  bouquet                                                                                                                                                И един   bouquet за Горещото моме,като за първи опит доста добре си се справила     

# 172
Благодаря на всички за оценките!mirage72, това с канапа е наистина голяма играчка, и за това много често не си довършвам започнатото, за професионалистта си доста близко- имам средно художествено образование, но скоро не съм рисувала, може би  точно в момента ми липсва подходящо вдъхновение за това, но за останалите неща се вдъхновявам от вас! smile3501

# 173
  • София
Гая, как пропуснах да те похваля  Embarassed И двете чинийки са супер   bouquet

# 174
Страхотни работи показвате Simple Smile   bouquet
Аз имам един въпрос за декупажа - разреждате ли лепилото?  newsm78

# 175
  • София
Аз не. Grinning

# 176
Аз също не разреждам лепилото.

# 177
Vai, много хубави неЩа.   bouquet МожеШе да у4астваШ в конкурса с морската бутилка, 4удя се Капрари как не те е нахокала оЩе.  Mr. Green
Гая, как пропуснах да те похваля  Embarassed И двете чинийки са супер   bouquet
Благодаря, Дъждец, казано от теб е много за мен. Hug Hug
Geminarius, ако лепилото ти е специално за работа със салфетки не се разрежда, ако е винилово лепило Ще трябва. Сама Ще прецениШ, ако много се къса салфетката, разреди го.

# 178
Днес най после, дълго плануваното ми посещение до "Слънчоглед' стана факт. Страхотни неща има. Едвам се спрях. Направих си семпла висулка за gsm-а, но батериите на фотоапарата ми се оказаха изтощени и по нататък ще снимам и ще покажа.
Сега се готвя да правя една кана (може би това ще бъде в крайна сметка) за подарък за рожден ден на моя близка.
Надявам се като за начало да имам успех. Може би предварително ще пробвам върху едно шише.

Изумена съм от красотите които творите и така ме запалихте и мен.

# 179
  • София
Показвам ви последните си работи.Рамка Мечо Пух за едно детенце,и една Морска рамка,провокирана от темата на конкурса-Нека да е лято. Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

Общи условия

Активация на акаунт