Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 085
  • 373
  •   1
Отговори
# 180
Имам едно питане: как се постига матирания ефект на стъклото? Не си спомням да съм чела в темата, а може и да съм пропуснала.

# 181
И още нещо се сетих: двата листа ли се лепят от салфетката или сами най горния със мотива?

# 182
  • София
Голденова,лепи се само най-горния пласт.Другите се махат. Grinning

# 183
                                                                                                               Голямо благодарско на Дъждец за помоща  newsm51                        За матирания ефект ще трябва пак да се разходиш до "Слънчоглед" Голденова и да си вземеш "фрост ефект" smile3539

# 184
Цитат
и една Морска рамка,провокирана от темата на конкурса-Нека да е лято.

Хъм ,ма то и тема ли имало newsm78. Това доста намалява избора на салфетки Crossing Arms

# 185
...4удя се Капрари как не те е нахокала оЩе.  Mr. Green

Капрари всичко вижда... Mr. Green Vai, чувствай се нахокана! Mr. Green

Хъм ,ма то и тема ли имало newsm78. Това доста намалява избора на салфетки Crossing Arms

Никак  даже. Темата е "Нека да е лято! Само да е лято!"Толкова широко обхватна, че едва ли има нещо, което да не може да се свърже с нея.
Нахоквам те и тебе да се включваш! Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 12:26 от Анонимен

# 186
Показвам ви последните си работи.Рамка Мечо Пух за едно детенце... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

Уна, много са хубави рамките     bouquet   Heart Eyes
Мотивите на Мечо Пух от салфетки ли са? Синът ми им е голям фен и искам да му направя и аз рамка  Grinning

# 187
Тони виждала ли си в Варна такива  рамки като на Уна?аз смятам да направя с опьковачна хартия  на дисни .виж в подлеза на македонския дом има специализирано магазинче за хартия
има с разкошни  картинки ,особена има една с момиченца  много е красива .
 smile3525
Уна разкошни неша правиш [smilie=smile3525.gi         тьрся рамки  като на Уна

до Варненки в  магазин Декора до кукления театьр   има  разкошни  малки нещица  за украса за рамки ,особено морски ---лодки ,фарове ,бинокьли ,кофички с мидички ,чедьрчета,шапки  рулчета ,гребла и др
а за рамка на бебета има беберони ,залагалки  ,ританки и др.

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 13:25 от ra4eto

# 188
  • София
Тони,рамката с Мечо Пух е с елементи точно от опаковачна хартия.Има голям избор с героите на Дисни,особено пък с Мечо Пух....... Grinning

# 189
# 190
  • София
Раче,като каза биберони и ританки та се сетих какво направих преди няколко дни.Не е декупаж,но искам да ви го покажа,мисля,че стана много сладурско.То май е за темата Направих си сама,ама аз публикувам само тук,та затова го показвам на вас.Дано да ви донесе малко настроение. Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

# 191
Уна, много ми хареса! newsm10
Свежичко и сладурско!Браво!

# 192
http://racheto.mylivepage.com/image
вижте  синята кутийка  с плажния чадьр,бебешката рамка и морската това са започнати неща но нещо не ми идва муза да ги довьрша
а  на рамката сьм сложила кави неща има в магазин Декора,кьдето писах по горе
но сега проблема че не мога да намеря рамки   като на Уна
при Мираде има рамки с форма на кьща ,листа ,но не са подходящи
за морски

а рамката с форма на кьща е много хубава

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 17:27 от ra4eto

# 193
  • София
Раче,рамките,които използваш са ти чудесни,какво те притеснява?
За морската имаш страшно много елементи,просто трябва да ги селектираш, и да избереш тези ,които най-много ти харесват.Иначе ще стане много претрупано. Simple Smile
А на каква цена ги продават фигурките във Варна?Тук са по 50 стотинки.
А на синята кутийка,можеш да сложиш на дръжките цветна рафия-има я по цветарските магазини,а се продава и на едро,т.е. на кълбо.

# 194
Има ли някой на "ти" с френския да каже как може да се поръча от този каталог
http://www.atoutbois.com/cata.htm
и от къде мога да видя цените,че аз нищо не разбирам а има страхотни нещица.

Общи условия

Активация на акаунт