Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 542
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Ети, мерси за посещението и за хубавите снимки!

Мами на девойки, как събирате урината в този колектор за урина? кога го слагате и колко време може да е годна урината за изследване? Аз сложих вчера, ама тя много бесня и урината се изля... или изобщо не е влязла защото се отлепи лепенката.

ами аз просто сложих Ния на гърнето и я наливах с вода Mr. Green-след неуспешен опит с това колекторче(урината не трябва да е стерилна) просто да няма допир с ако Peace
и да знаеш ,че можеш да я занесеш непосредствено преди консултация-на мен оня ден ми я направиха за 5 мин-изчаках отвън и за бебенца работят целия ден Peace

# 61
Лайтблу, много ти е готин новия аватар! Да не сте направили професионална фотосесия на Теа? Пу-пу!

# 62
Карил, благодаря! Уж гледах и в Метро, но ...

Мина, на пюретата на Хип за съхранението пише: плодови - 3 дена, зеленчукови до другия ден. Аз така процедирам и за домашно приготвените.

Гадамер, освен разреждане на кърменето, чета и за налагане на гърдите с листа от прясно зеле. По този начин естествено намаляла кърмата.

Ейнджи, успех на изпита!
peti n, къде се загуби. Добре дошла отново!

lightblue, и аз забелязах страхотната снимка на Теа!

Моят син стана мистър Каприз. Не спи, реве от умора, а за ужас на мама и тати обичайните средства за приспиване не действат.  Ама иначе става все по-сладък, пу пу.

# 63
Лайтблу, и аз като Мина съм любопитна за тази прекрасна снимка на аватара ти... ?

Моят мъник вчера много задълбочено смука пъпеш от ръката ми, а после си ГРИЗНА (с наличните си 2 долни зъба) парче череша, което си мислих, че пак ще смуче, та му бърках в устата да го спасявам от евентуално задавяне... по повода си поръчах блендер по интернет- "от много важна степен и на твърде способна цена" с който блендер смятам да пюрирам всякакви неща, да правя сокчета и други благинки с натрошен лед за нас... Бих ползвала пасатора, ама незнам защо попаднах на пасатор менте, който дори млечен шейк с пъпеш не можа да ми направи като го пробвах- отврат...

Хммм... Данни го преобувах вчера в една обществена тоалетна (с плот за преобуване), където той реши че ще му бият инжекции и изпадна в истерия, ама се справихме някак...

Абе супер е всичко!!! Не само зъбките им никнат като гъбки на децата в момента ами целите растат и се променят с часове...

# 64
     ЕХОО ПРИВЕТ И ОТ МЕН
     Етии-искарахме си чудничко-мног цунки от нас.
     фЪСТЪчКА -ГИНЕКОЛОГА Е СТРАХОТЕН.иЗПРАТИХ МУ ПОЗДРАВИ,КАКТО ТИ БЯХ ОБЕщАЛА.От прегледа всичко е наред,ще видим цитото на 19-ти.
  гАДАМЕР -ДОКТОРА МЕ ПОСЪВЕТВА ДА ЦЕДЯ 1 ПЪТ ДО КРАЙ И ПОСЛЕ ДА СТЕГНА МНОГО СИЛНО ГЪРДИТЕ.Аз понеже имам доста цедя по-малко и сега ми е намаляла.
    Лягам ,а на вас леки сънища.
  ОЛаитблу -веднага ви хванахме-страхотна е малката-цунки!!!!!

# 65

фЪСТЪчКА -ГИНЕКОЛОГА Е СТРАХОТЕН.

а предразположи ли те добре както обеща фъстъчка  newsm78 Mr. GreenJoy

# 66
  • София

smile3521 smile3521 smile3521

освен това е и хубав като мъж Simple Smile

# 67

smile3521 smile3521 smile3521

освен това е и хубав като мъж Simple Smile
всичко ще си кажете вие
а мъжа ти знае ли? Mr. Green
а кога му е приемното време Embarassed Joy

п.с Мариянка-твоя мъж що го нямаше тая вечер в брадърите?
преполагам са поканили всички ама малко по-умните са отказали)))

# 68
Здравейте, преди да ви кажа лека нощ.

Дребен, благодаря за линка за упражненията. Сега остава само да се напъна да ги правя. Ама като се видях на една снимка от абитуриентския бал на племенника ми, окото ми се уплаши.

Ечи, вчера една приятелка ми каза, че петно от череши се чисти с кисело мляко. Намазваш засегнатия участък с млякото, оставяш малко да преседи, изплакваш с вода на чешмата и пъхаш в пералнята. Каза, че действа безотказно. Аз не съм го пробвала, защото за съжаление, на Калина черешите не й харесват.

И други работи исках да напиша, ама ми се доспа и ще тупна тиквата на клавиатурата. И тогава какви бисери ще излязат. Мани.

Лека нощ, мили. Дано спинкат бебоците.

# 69
Еййй, изчетох ви най-после  Simple Smile

Наистина много ми липсвахте, момичета, особено в мрачните дъждовни дни без вашата компания се чувствах много самотна  Sick

Радвам се, че ви  е харесала снимката на аватара ми  Mr. GreenА сега да отговоря на въпроса на Мина и Софко  Simple Smile  Нали ви бях споменала, че ще снимат Теа за рекламата на една фирма за детски дрешки.Фирмата е "Захи" и вчера направиха професионална фотосесия на малкото ми момиченце  Simple Smile На 25.06 излиза новият брой на сп."Моето бебе и аз" и там в рекламата на магазин "Захи" можете да видите моята Теа, на мама и тати грдостта  Hug За коледа ще я снимат и за календара им.Абе детето заработи вчера два тоалета  Wink Само да не ви казвам какъв рев рева като я снимаха.Ето още малко снимки от нашата фотосесия:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=67

За пюренцата...напоследък караме на купешки, че моето гардже нощно време много се буди покрай тези зъби, дето още не са изникнали.Та мама няма сили да готви, а и като ми яде по-40-5о гр. ми се убива ентусиазма да готвя  Sad Аз купувам само на ХИП, Нестле и Гербер.Харесаха и и плодовите на Овко и Хаме, ама имат много захар и аз не й ги давам.От месните за сега ядем пилешко и заешко.

Мариянче, честито 3-то зъбче на Емката.Ама тя много примерна в това отношение бе, за да не излага тати се движи по учебника детето  Wink Много е сладка по-снимките малката принцеса.
Клюки, честито ви озъбване и на вас  Hug Представям си го Ивко какъв е сладур със зъбки  Heart Eyes
Карил, какви ги сънуваш ти бе, жена  #Crazy Лелееее, настръхнах.Браво на Дани, как добре си папка детенцето каша, а после мляко за лека нощ  Simple Smile
Верче, Алекс е голям сладур на гърнето.Изглежда като вече голямо момченце.Много е порастнал, пу-пу.
Иве, благородно ви завиждам за идейното и весело мероприятие.Браво!
Гуги, направо потънах в големите очи на Кати  Simple Smile Като една сърничка е, много миловидна и сладка.
Много ми харесаха и Йоанка, Ния и Ивко.Госпожиците са направо като бонбонки, а малкият красив мъж вече е с тенденция да става голям и красив мъж.
Ангелиха, малката Мария е много нжна мадамка.
Елиии, хайде идвай на сватбата и задължително се обади като дойдеш.Да я видя най-после на живо малката хубавица, а не само да й се радвам по снимките.
Дени, Тедко е изписан като картинка  Simple Smile И как сладко спи, направо да се гушнеш при него.

Да попитам нещо и аз ... момичета, мислите ли, че ако въведа на Теа попара ще се откаже да суче сутрин, в храненето преди попарата.Сега суче към 5.00-6.00 и после пак заспива.Сле дтова яде мляко.Опасявам се, ако започне да яде попара да не се отбие съвсем.Сега освен рано сутрин, не мога да я излъжа да суче по друго време.Не иска и това е, дори не захапва цицата.А така и така имам кърма да я покърмя още малко поне сутрин.Ама с тази попара знам ли.

Оххх, пак се олях с писането, ама то цяла седмица как се наваксва  Wink
Сега лягам, че то след малко Теа ще ме събуди сигурно  Sad
Утре сутринта ще пия вече кафенце във вашата компания  Mr. Green

Целувки на вас и бебоците и лека ноЩ

# 70
Хайде и аз да се разпиша преди сън  Mr. Green

За съжаление утре може би няма да успея да дойда на срещичката в студ.град - ще пътуваме и имам много багаж за приготвяне  Sad а как ми се искашеееее ... То и без друго ми е едно скапано настроението Sick

Както писах по-горе утре пътуваме - първо при бабите малко ще поседим и после на 13-ти за моренцето. Надявам се там поне малко да се разведря и разсея, че такива мрачни мисли са ме нападнали  ooooh! Ако всичко е наред ще се върнем в края на месеца.

Оплаках се набързо, извинявайте за което  Praynig

lightblue , страхотна е Теа   bouquet бонбонче, пу-пу !

Пожелавам на всички прекрасни и слънчеви дни, весели разходки и въобще незабравимо начало на лятото.
Целувам вас и сладките бебоци  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 01:41 от бебка и бебко

# 71
  • София
Добро утро!!!

Габи, сутрин ми се губиш нещо. Ще ти отнема приза  Mr. Green

Радинка, Теа е голяма хубавица и вече е професионален модел. Няма да имаш никакви проблеми с издръжката й. То детето още не е проходило, а вече си заработва дрешките. Mr. Green

Руми, приятно изкарване на моренцето. Да се топнеш и за нас Peace

Мони, никой не се отзовава за срещата днес.  Crossing ArmsКакво ще правим??? newsm78

Хайде момичета, идвайте да изпием сутрешната доза кафе. Липсва ми приятната ви компания  bouquet

# 72
  • София

Мони, никой не се отзовава за срещата днес.  Crossing ArmsКакво ще правим??? newsm78

Верче хайде да я отложим за другата седмица. На мен май ще ми изникне една работа и ще гледам да съм в квартала, за да мога бързо да се прибера до нас. Но другата седмица съм на линия!

# 73
  • София

Верче хайде да я отложим за другата седмица. На мен май ще ми изникне една работа и ще гледам да съм в квартала, за да мога бързо да се прибера до нас. Но другата седмица съм на линия!

Добре Мони, надявам се другата седмица да има повече ентусиасти Mr. Green

# 74
ДОБРО УТРО МАМЕТА!!!

ВЕЧЕ ИМАМЕ СИ МАНЕКЕНКА Hug
СИнеока малка дренка!!!
Теа хубавица класна,
ех! за ВСИЧКИ Е прекрасна! Hug
Почна работа дори - ще се труди от зори Naughty ooooh!
брей що работа момата е поела на главата... Tired
Ама тъй е в този свят..
всеки е със занаят Grinning
Тя с призвание - модел,
чака я корицата на ЕЛЛ Hug
Айде, все така да си!!
ТИ - сонет от Дебюси!

Мами, ние се събуждаме с бодра песен за Добрютро!!! Пийвам си кайфенце и гледам сутрешния блок...

МЕРЕЛИН, шо се шашна бре джена...Нищо и няма на Ния..малко се закашлят от време на време децата, ..хора са..

БЕБЕКО айде смело и с усмивка, погледни до себе си ..и ще видиш, че си щастливка...

ДЕНИЧКА, слънце огряло поляна, ..Къде си  Cry
Тедко е много благичък, той е нашия Ален Делон на младини...Шо си тъжна тогава??? Laughing

хора Mr. Greenза кой гинеколог говорите newsm78

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 16:07 от Кaril

Общи условия

Активация на акаунт