Никнат като гъбки НОЕМВРИйски бели зъбки

• 11 552
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Запис и от мен  bowuu

Цвети, ти май беше писала за пюретата на Нестле 3 на цената на 2. Гледайте им сроковете на годност  Peace. Аз попаднах на такива в Кауфланд и едното беше с юнски срок.

Angeliha, огромно Благодаря за рецептите   bouquet.

bubalina , и аз си мислих за Радинка, никаква я няма от доста време  Rolling Eyes.

Аз всеки път се заричам да не правя повече пюрета. Анито ми го отказа в неделя, а се старах половин ден  Sad . Явно предпочита тези от кухнята и на Хип с месце. Днес д-р Антонова каза доста полезни неща и пилето с череши звучи интересно.

Дени, ама много е дълъг твоя мъж бе. Браво!!! И аз като теб съм в някаква депресия, та се чувствам сдъвкана и изплюта. Канени сме на сватба в София тези дни, и ще взема да отида  Thinking, та да се поразсея малко. Преди да забременея всеки месец бях в командировка до София. Сега това движение ми липсва   Sick.

Поздрави на всички и пожелание за слънчице утре  Heart Eyes .

# 31
Привет и от нас, сладуранки! Днес се разходихме с моите момченца до Плевен, та се порадвахме на слънчево време и погушкахме две момченца-близначета на 1г6м. Че вчера цял ден Никълчето спинка на балкона под чадъра в дъжда - той, милият, май не знае да спи вътре през деня  Mr. Green
Честито поредно зъбче на Емката!
Ние се опитваме да папкаме заешко и пилешко, но Ники хич не ги долюбва месцата...виж, плодовите пюренца са му по вкуса!
Ети, сладурката е страшна фенка!
Елимира, и моето момченце предпочита купешките пюренца.

# 32
# 33
Здравейте и от нас,
Ради е фен на домашно приготвените пюрета. Купените на Хип не яде, направо реве от тях. Добре, че все пак яде едно с различни зеленчуци и плодови, та да не се налага да готвя всеки път.
Elimira, аз много бързо ги правя пюретата, има няма един час.
Хемоглобинът му е 106, мисля да започна с месни пюрета.
Мина, ти ме хвърли в размисъл, дали на Ради му е поставена тази допълнителна съставка на Пентаксима. Т.к. сестрата приготвяше ваксината извън погледа ми, докато събличах малкия и докторката го преглеждаше. Имам спомен, че твърдеше, че ваксината е готова за поставяне, но дали беше така. Подозирам, че просто не е поставяна,  но отказвам да се ядосвам, първо, че не мога да бъда сигурна, още повече и след успокоителните думи по-горе.
Карил, в предната тема споменаваш за памучни одеяла - голям размер. От къде ги купи, че едно такова ми излетя от простора, а е купувано отдавна и сега не съм виждала.
Ивиче, много  хубави циганки сте!

# 34
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХОООООООООООО Hug

ДОБРО УТРО ДАМИ И ДЕЧИЦА!!!

Хайде на кафето

Поръчах слънчево време за днес, така че ставайте и се стягайте за разходка Naughty  Mr. Green

# 35
добро утро Hug
мерси за кафето Peace

днес май няма да вали и съм замислила една разходка до Люлин да си видим едното гадже ИВчо(опс да не види другото Embarassed)-че...очи ,които не се виждат се забравят Wink пък така и така съм с колата-писна ми да обикалям тия молове-на изуст ги научих витрините Crossing Arms

кажете ми кой сироп за кашлица беше хомеопатичен и става за нашите бебочковци???че НИЯ няколко пъти нещо ми се закашля-2 пъти през ноща и сега сутринта-иначе няма други признаци на настинка-нито сополки,нито температура,нито е раздазнителна-та може и нещо да я дразни гърлото от друго-ама за всеки случай да си купя аз да имам в къщи

ще има ли конферентна???ай КАРИЛ ставай и се мятай в чата Heart Eyes Mr. Green

# 36
Мерелин, Стодал - ът е хомеопатичен!  Peace

Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, но настроението ми лиспва и по-добре да не оплаквам, а да преодолея положението сама! На всичкото отгоре имам да уча, защото на 10ти съм на изпит. Дари е с баба си на вилата, за да може мама да учи пълноценно.
Хемоглобинът й е 109 и според педито е нисък .. предписа ни Малтофер, ама аз все още не съм го давала.
Това е в общи линии.

Целувки и приятен ден!   bouquet

# 37
Да се запиша и аз в новата тема  Simple Smile
Мерелин, аз съм давала Мукоплант на д-р Тайс  Peace
Тук днес се очертава слънчево време и май ще се излиза  newsm44

# 38
# 39
Момичета, колко време е годно за употреба пюре, което е отворено, съхранявано в хладилник и само е пресипано от него с чиста лъжичка?

# 40
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро! Мами казвайте хитринки за отбиването, плийз. Линкът от Жени не ми вър6и много работа, т.к е за по-големи деца и всъ6тност ни6то не казват как то4но да стане номера...

Забравих да ви кажа, че в събота 6те ходим на разходка до......Братислава  Mr. Green а в неделя мислим да се помоткаме на езерото Балатон! Нямам търпениеееее..........

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 10:24 от gadamer

# 41
Добро утро и от нас!
Мина, два до 3 максимум дни е годно, аз държа 1-2 дни и полс ебам го разпределям във формички за лед Peace

# 42
Мина, 48 часа е годнoстта на отворено пюре. Ако е ядено директно от бурканчето, вече не може да се съхранява.

Ние днес следобед сме на БЦЖ, но не знам дали ще я сложат. Ники днес е с 37.5 градуса, има и лек секрет от ушичките. Дано пак да не прави отит, че се разсипахме с тия антибиотици.
В Бг ще го водя на добър УНГ, решено е вече. Ако знаете много добър лекар, казвайте, да запазвам час.

# 43
Добро утро! Мами казвайте хитринки за отбиването, плийз. Линкът от Жени не ми вър6и много работа, т.к е за по-големи деца и всъ6тност ни6то не казват как то4но да стане номера...

Марианка, в библиотеката на кърмаческия има няколко връзки към статии - погледни и там - много хубаво са написани.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0

# 44
Мерелин, моето мнение е, че са ни много малки за сиропи за кашлица, а и сиропите сами не лекуват. Не знам, бих дала по-скоро някакво имунно-стимулиращо. Аз за кашлица винаги тичам да го чуят, защото ме е страх от пневмонии, а съм доволна от способността на нашата да "чува", че не всички го могат.

Гадамер, не че много разбирам, но не можеш ли да оставиш да намалее кърмата ти? за колко време трябва да го отбиеш? Ако в рамките на месец заместиш трите хранения, не се цедиш в никакъв случай, кърмата силно ще намалее и Ема сама ще се ориентира към по-силно пускащото шише сутрин и вечер. Ама не знам дали имаш месец-месец и половина. А иначе - има някакви инжекции, така съм чувала, за скоростно спиране. Баба ми ми е разказвала за пристягане - което сигурно е зверски неправилно, може лошо да ти стане, да те втресе и така нататък. довечера ще питам съседката ми май си би такива инжекции.

днес излизаме на всяка цена - вчера все завалява, докато ние се стегнем! Sad

Общи условия

Активация на акаунт