МНОГОДЕТНИ МАМИ 18

• 16 315
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
ГабиС, трябваше май и вие да се натоварите и да дойдете до Бг, още повече, че таткото е командировка! Малкият вече е по-голям и пътуването нямаше да го измори! А така - още от сега ще мечтаеш за догодина! Но пък може по Коледа да измислиш нещо  newsm78
Присъединявам се към красивите картинки от поздравленията! Страхотни сте! Кога ги намирате тези красоти?! Аз все гледам да огранича времето пред компа и набързо-набързо...
Но като ги погледна, и на мен ми се повишава настроението!
ЧЕСТИТО на празнуващите и ПОЗДРАВЛЕНИЯ на поздравяващите!

# 136
Честит рожден ден, Пролетна феичке! Много здраве и сбъднати мечти ти желая! newsm59
И аз като Дидка се боря с изпити и не ми остава време за тук.

Има ли наистина някой новини за малкия Криско?

Лек и спорен ден от мен! Two Hearts[/i][/color]

# 137
Честит РОЖДЕН ДЕН Пролетна феичке   bouquet! Много цветя и целувки  Two Hearts.
Момичета миналата седмица бяхме на "почивка"( с 5 хлапета от 3 до 12 години  Joy) на язовир Доспат. Идеята беше бащите да са на ribolov децата  1swing а наша милост многодетните мами  sun, да ама не  Mr. Green. Валя ни такъв дъжд какъвто не помня през живота си  Wear Umbrella е който си е с късмет си е с късмет  Joy. Въпреки всичко там е толкова красиво, въздуха е толкова по различен от този във Варна, че нямам търпение да се върнем ( може и без дъжд този път)
Сега съм в принудителна отпуска (от толкова мокрене малкия простина и сега се лекуваме) и гледам да наваксам с новините за вас/
Много ми е мъчно за Криско и от цялата си душа се моля да се справи  Praynig Praynig Praynig.

# 138
  • Варна
  Честит рожден ден на Пролетната фея

Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
              за ползотворни дела,
              за топлота и доброта - дарявани и получавани,
              за дни на радост с усмивки и веселие,
              за мигове на сбъднати мечти.

Не пиша често момичета,защото няма с какво толкова да се хваля.При нас  всеки ден е едно и също.А и общо взето не ходим никъде .Каката чете за класни .Малката на ясла,утре за първи път ще спи,борим се с гърнето.А най-малкия всеки ден измисля нова беля.Това е .
 Hug

# 139
Момичета, вече съм тук!
Благодаря за поздравите - довечера ще ги предам на Сами! Чувствайте се почерпени с каквото ви се прииска!
От стискането файда нямаше - изкарах листовките, но ме скъсаха на кормуването... Няма да ви занимавам с подробности, но се притесних и на ляв завой направих максимума от сериозни грешки + че едвам запалих колата от третия път... Embarassed Живот и здраве - пак ще го боря, това пусто каране!
Честит рожден ден на Феята - само щастие и здраве да те сполетят, другото е лесно!

# 140
Благодаря за поздравите, мили мами  Simple Smile

Рожденният ден мина чудесно - бяхме в клуб Бъни в "Стрелбище". Вече втора година празнуваме там.

Здраве и много радости за днешната рожденничка   bouquet

# 141
# 142
  • София
Честит рожден ден, Пролетна феичке! Много здраве и обич ти пожелавам!   bouquet
Момичета и аз рядко пиша  Embarassed, но нали боядисваме апартамента сега.... Не съм предполагала, че имам и такива таланти  Wink
Дивна, не се притеснявай! Аз нали също скоро минах по този път, на 22.05 ми беше изпита и те разбирам. Но моите бяха разделени - на една дата листовки и на друга - кормуване. Да ти кажа мен ме беше много повече страх от това да не се проваля на листовките, защото щеше да ме е срам от децата. За щастие и аз ги взех от първия път. За кормуването обаче, изобщо не ми пукаше. Първо че е малко субективно, второ е до късмет и трето това не е нещо, което се учи без упражнения, а за тях трябват пари... Та отидох абсолютно спокойна, макар че докато чаках реда си ми стана нервно, но далеч от обичайното ми състояние на изпит. Карах много добре и го взех.... Дори не можах да повярвам... Така че давай смело и спокойно, ще стане!!!  Hug Аз вече карах два пъти и без инструктор, даже единия път бях само с децата, без мъжа ми...
Ох, не знам и аз кога ще успея да дойда на някоя сбирка - моята Илиянка спи по това време... много ми се иска да се видим! Като минем на едно спане само следобяд, тогава ...

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 19:48 от cvyrche

# 143
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРОЛЕТНА ФЕИЧКА! ДА ТИ Е ВИНАГИ ПРОЛЕТНО И СЛЪНЧЕВО НА ДУШАТА!МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ОТ ДЕЦА И СЪПРУГ!  bouquet  bouquet    bouquet  bouquet:

# 144
  • София
ЧРД НА ФЕИЧКАТА! Бъди щастлива!

Самке,ще се справиш с кормуването,ама другия път  Joy Ти поне имаш смелостта да се захванеш,а аз...

# 145
         Честит рожден ден на всички рожденници!!!Да сте живи и здрави,и много спорна година от мен!!!
         Дивна,нави ме ти и мен колко е лесно,пък сега сдаваш багажа,а?!Немой така бе!!!Следващият път да ги разбиеш,че и за мен влага да им държи,на изпитващите...Щото и мен ме тресе един страх,че то си е цял уплах вече...Най-вече от проклетите листовки,дето не знам кой ги е съчинявал,но нямат нищо общо със карането на моят мъж,който все твърди че е в правото си,и спазва правилника LaughingПък аз сега като го чета...Нищо общо!

# 146
мами3, ние ходим на Широка поляна, но по-късно, към края на юли. Вие сте големи смелчаци! Но това с дъжда си е гадно отвсякъде... Само това ми пречи при такива летувания. Иначе - няма по-приказно място от Родопите и по-щастливо изкарване от лагер в гората! А пък язовирът е върхът!

# 147
За пролетна фея

# 148
Да,мила,четох го,има 3 подобни теми тук,но няма никой,имах успех когато имаше тема в продавалника,защото там хора влизат с цел пазаруване,но една модераторка реши да я изтрие,защото според нея много внимание ми се отдели, а не виждала с какво съм толкова специална.

# 149
  • Пловдив
Наталия, знаеш, че си ми много симпатична и се надявам, че чувствата ни са взаимни. И тъй като съм от модераторите там се чувствам длъжна все пак да поясня. Обявата не беше изтрита, защото ти се е отделило внимание. Просто е против правилата да публикуват обяви дистрибутори, производители и търговци. И всички трябва да се съобразяват с тези правила. Видя, че всички момичета там бяха любезни, отзивчиви и всеки помага на другите с каквото може. Просто има неща които са разрешени и които не са, за съжаление.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт