Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са последните новини за Криско?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат рожденни дни на децата, здравословни проблеми, академични постижения, готвене, семеен живот, организация и планиране на събития като пикници, идеи за подраздел във форума и други. Основните теми включват срещи между членовете на форума, пътувания, рожденни дни на децата им и закупуване на тенис фланелки; информация за детски градини и училища; изпити; здраве и благополучие на децата им; обмен на поздравления и пожелания.
-
Какви са последните новини за Криско?
-
Как мога да помогна на Лилибон да получи разрешението за изпита?
-
Какви са последните новини от Лилибон?
,а трябва и да наблегна на листовките,че не остана...
много щастие. Ники Фин да са ти живи и здрави дечицата, наистина си е за виц за близнаци родени на различни дати, но така пък ще бъдат много различни- хем са близнаци , хем не са
. Ивата успех на листовките и кураж при кормуването

Megix страхотни снимки и прекрасни деца .nikiFin сигурна съм че подобни истории на твоята се броят на пръсти в целия свят. Много вълнуващо . Вие ли бяхте госпожо Илиева с рождения ден вчера - страхотен купон .
.трябва да започнеш да пишеш вицове или комедиини сериали

незнам що си ирландска вече...нямах време да прочета всичко...но пък името ти предизвиква в мен таково усещане за ирландски пъб с бира и жива музика, че още повече започваш да ми харесваш!!!!
Това не е било от както живея в Горна Баня....Дайте съвети!А и съседите пушачи от първият етаж...Не мога да си проветря като хората от тях...Цялата миризма влиза у дома...Дали ще ни спаси един климатик,а?!То не е същото като да си проветряваш през прозореца...Е!Похвалих ви се,и ви се оплаках...Лека нощ сега!!!
Но пък дамите в семейството са прелест - като две сестрички.