Разделно хранене-част 11

• 15 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Привет, разделнички!

Днес се включвам късно, но имах доста работа извън офиса. Направо се размазах от умора, но пък поне работният ден почти свърши неусетно. Изчетох писаното от вас отгоре-отгоре, ще се върна после за второ четене  Simple Smile.

Изкарах страхотно уикенда. В събота мъжът ми закара мен, сестра си и четирите ни деца до Лозенец. Имаше малко хора на плажа. Доколкото разбрах, обаче софиянци много обичали да почиват там и се очаква скоро да стане лудница като градския плаж. Въпреки това много ни хареса. Мъжът ми отиде да си върши работата, а ние се пекохме 3 часа, децата си играеха и бяха много послушни. След това те хапнаха на заведението на пясъка и се прибрахме чак към 4.30. Децата закарахме в свекито, а ние излизахме вечерта. В неделя пак ходихме на плаж, е този път по-близичко в Сарафово (преди си беше село, а сега квартал на Бургас), но бяхме този път без мъж, затова решихме да не се отдалечаваме много.  Толкова е хубаво като дойде лятото! Обожавам го  Heart Eyes

Днес съм в настроение. Само ставането сутрин ми е трудно, но така ще е лятото. На обяд хапнах череши, за вечерта не съм решила. Хладилникът е пълен с плодове, а салата май не ми се прави само за мен (1/2-та пак е в София  Tired). Нарушения този път нямам, май изглежда, че големите ограничения през седмицата водят до изтърване на положението в някой от почивните дни. Е, този път ми се размина. Сигурно заради доброто настроение  Laughing. Сега отивам да пия кафе. Аз съм си от тези, които си пият най-спокойно кафе без никакви угризения: и то по 2 сутрин и 1 или 2 следобед. По принцип в диетите се вмества, за РХ наистина го отричат, но напоследък все повече се говори за положителните страни на кафето или поне, че има такива. Приятен следобед!   bouquet

# 136
  • Силистра
Здравейте!   bouquet
Малкото ми човече направи бронхит, на всичко отгоре и хранителна алергия, сега е като мама на диета, 1/2 какво ще прави, да ходи при мама, ама и тя е на РХ, абе нали го обичам ще му сготвя.
Аз пак съм горе долу стриктна, много са хубави рецептите в готварския, все си правя по нещо. Започнах да чета Сила за живот успоредно с тази на Демис ако срещна нещо интересно ще свиркам.
tonimirka, Тае-бо-то на зала или вкъщи? Аз тренирах в зала, но сега за лятото почиват, та се чудя какво да правя, фитнеса не ми е по вкуса, пък и в нашия малък град една зала без инструктор...
Момичета  Hug прегръдки от мен

# 137
  • Варна
Светли и аз ходех на зала-там даже имаше боксьорски чувал и ритах по него, ама вече не Confused Вкъщи си пускам ДВД и тропам

# 138
  • София
Здравейте момичета.
Имам и аз питане. Може ли заедно със салатата да си хапвам ръжено хлебче? Не бях яла хляб от доста време, но си купих 100% ръжено хлебче и запечено на фурна е страхотно, както и едно друго - " мозайка" със семена е, има тиквени, слънчогледови, лелени и др. И една молба имам, ако може пак да пуснете гъбената супа с овесени ядки, че не мога да я намеря  Hug
Калида, постим защото сега са Петрови пости. Мъжът ми не пропуска пости и изглежда страхотно, а аз от лакомия... Та затова реших този път така и така му готвя да се пробвам и аз.

# 139
Здравейте и от мен,в неделя прегрешенията ми бяха просто срамни,но днес не Wink.Калида 1/2 се прибра от командировка и в почивните дни разпуска,ходи на риболов край Силистра.И ние с Криса бяхме поканени,но тя трябваше да рисува на асвалт и отпаднахме с нея.Бифана със салатата можеш да ядеш хляб,стига салатата да е само от зеленчуци.
Чао за сега момичета Hug

# 140
Никой ли не е готвил булгур? newsm78

# 141
Бебо днес ми даде малко отпуска - спи цял ден и мога да си прочета темите от-до на спокойствие.
За комбинацията яйца с кашкавал карам на спомени, защото не мога да си намеря книгата, явно пак съм я дала на някого и не са ми я върнали, само дето не помня на кого. При системата на д-р Хей храните бяха разпределени на 3 групи: 1. протеинови, 2. неутрални и 3. нишестени. 1 и 3 не се месят, а 2 могат да се комбинират с 1 и 3. Много лесна система гледах си таблицата и си мислех ястията. Трябва да си призная, че тази система може да е претърпяла някои изменения от толкоз години насам. Ще се поровя малко в нета да видя дали ще излезе нещо.

sharli когато бях бременна четох, че морската сол била много полезна за зъбите и за това реших да готвя с нея, защото моите зъби след бременността ми са в окаяно състояние, а и не смея да ида на зъболекар защото кърмя.

# 142
Здравейте момичета Grinning. Калида, права си, нямах нет и за това ме нямаше. Колкото до певиците ,те бяха направо героини, защото в ситуацията, в която попаднаха ,малко професионалисти се измъкват успешно. Не знам дали ви казах, че пяха без монитор, колоната ,която е обърната към тях и там чуват музиката и гласовете си .Ако тя не е включена ,те чуват нещо като ехо, забавен звук ,а при многогласовото пеене това е свръх трудно.За качеството на записа- не е добро, а пък и от качване от едно място на друго още повече се разваля .Благодаря на всички, които оцениха децата  Hug.Шарли, Краси, Ани, Бифанче, Мартеа, Уондърфул, Юзерче ,Регенце, Ками,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,дано не пропусна някого. Малко съм назад с материала ,но от утре ще се постарая да си наваксам .Мишенце ,твоята оценка я ценя много, защото гледаш на нещата с други очи Peace. Прегръщам ви Hug, а също и всички, които съм пропуснала  Hug.Утре сутринта ще съм вече в час Laughing

# 143
Здравейте момичета,

много сте активни - едвам ви изчетох. smile3501

И аз изкарах много приятен уикенд. Купихме на Неса ново колело /голямо без помощни колела/ и настана голям купон: само врънка баща си да я учи да кара... Жалко, че нямаме камера да ги снимам...

За рх няма да говоря, че в събота оплескахме малко нещата с един китайски ресторант Embarassed, но беше много хубаво.

Целувки от мен и спокойна нощ

# 144
Юзерче, честит Рожден Ден на Татко Ти! Да е жив и здрав и още внучета и правнучета да отгледа дядото на София! Дано куклата Ти не се поддаде на настинката!
...Чуствам се прекрасно...
RosiK, как няма да се чустваш така, свободна и волна Любителко на моторните спортове като имаш събрано всичко- около себе си- море, приятели, слънце и любов в душата. Дано наистина си открила своя режим.
Шарли, а Ти успя ли да излезеш от "платото", доволна ли си от здрав. промени в храненето?
Тони Вафелини, само така и занапред в подобно приповдигнато настроение. 1/2кг наистина не е много като цифра, но като стимул е страшен.
Вичито, съвсем не е "тъп" въпроса за ягодите. Те са страхотен плод, и аз гледам да ги вмъквам ежедневно в храненето. Пълни са с антиоксиданти, вит. С и фолиева к- на.
...колкото и диети да пазя все не се получава...
Любопитке, не се получава защото си много емоционална и емоциите ти играят лоша шега в определени моменти, подтикват Те към сладки изкушения, нали?! Открии своя начин на хранене, не диета, към ком който се придържай и резултата ще се появи, ще видиш! За булгура, не съм яла, от зърнените сега съм на киноа, овесени ядки, в скоро време мисля да опитам и салбата.
Уондърфул- приказна Лейди с магическата пръчица, благодаря за пастата. А в нея има ли Fl/ флуор/?
Краси Васи, аз не смесвам различни белтъчни храни, наистина по Хей става, неговата табличка е доста опростена с 3- те хран. групи. А за солта, използвам само фина морска сол и то в малки кол- ва. Май Ти е доста трудно при такива "съветници" около Теб да налагаш своето мнение, но все пак Ти си мама на Тони, всички останали са второстепенни лица и Ти си таз която взима решенията. А 1/2 подкрепя ли те в кърменето и късното захранване или споделя мнението на майка си?
Алексче, май доста ангажименти имаш в последните дни, дано Ти остане време да се появиш и сред нас! Минаха ли коремните проблеми от черешите?
...Обещавам да ви изчета...
Мине, успех с обещанието. Разказвай, доволна ли си, имахте ли хубаво време, използва ли банският? Важното е че си довлна от почивните дни, допълнителните кг ще си отидат скоро!
РеГе, и как се развиха отн- ята с 1/2? Позатоплиха ли се отн- ята?
Светли, да оздравява по скоро малкото бухащо човече Ти желая.
...Мъжът ми не пропуска пости и изглежда страхотно, а аз от лакомия...
О, Бифанка, значи при Теб е лесно, имаш до себе си и пример и стимул, остава само да го следваш. А страстта към планинарството и рибарството я придоби покрай него или си е вродена при Теб? А за хляба, аз също ям понякога препечен ръжен, пълнозърнест хляб.
Деничката, няма ли за Теб почивка от ученето?
Ани33, на каква тема беше рисунката на Криси? Награди имаше ли?
Мади, честита придобивка за Неса и не се поддавай на угризения заради китайският, важното е че си била с любимите хора и си изкарала добре.
Ками, Софи, как сте?

# 145
Добро утро момичета  Grinning.Бързам да ви поздравя с песничка, а после ще ви изчета обстойно  Hug.Желая ви прекрасен и успешен ден http://www.vbox7.com/play:c7f689eb

# 146
Добро утро и от мен  smile3525,
Алекс, песента е страхотно начало за един слънчев и хубав ден, желая го на всички момичета и аз!
Аз вчера малко оплесках пейзажа бях на юбилей и издържах стоически до десерта. И после се почна.... eat.
Но днес съм си заредила за работа - череши,ягоди и малко кайсии до довечера това мисля да хапвам само.След работа съм си обещала здраво да се изпотя в залата newsm39, и така програмата за днес е готова.
Спорен ден на всички  bouquet

# 147
  • София
Здравейте момичета!
Алекс, благодаря за поздрава   bouquet
Мишето, аз веднъж готвих с булгур, зелеви сарми, заместих ориза с него. Не е лошо, но предполагам всичко си е до навик.
Калида, мъжът ми е бивш алпинист/ ако има такива, бивши/ и той е в основата на планинарството. Но на мен също ми харесва да правим преходи и най- вече да извеждаме детето извън София. Природата зарежда. Пак той ме научи да карам ски, за да може заедно да прекарваме свободното си време, и отново той беше инициатора да откажем цигарите преди 2 год. А за риболова, не съм ходила до сега, но ми се иска. За това взех участие по темата на Тео, и се надявам тя да ме научи да ловя риба.
Продължавам с режима, може кантара да не мърда, но аз се чувствам добре.
Усмихнат ден на всички   bouquet

# 148
  Здравейте и от мен  bouquet
 Алекс,благодаря за хубавия поздрав HugСпоменах ли,че изпълнението на младите дами е страхотно Wink  bouquetПоздравления и от мен Hug
  Аз няма да споменавам за няколкото ми прегрешения Blush,нали се разбрахме,че без тях не можем и дори са желателни от време на време WinkВ противен случай,дългото въздържание/особено пък ако имате силно желание Wink/ е противопоказно Naughty-води до настървяване и "оплескване на постигнатите резултати" Laughing
  Тонимирка,поздравления за което Peace
Мине,я не си го слагай присърце туй кило-както дошло,така и отишло GrinningКупих си Фемимодела.Пия го.Чакам резултати Wink
  Мишенце,аз ям булгур Peace-готвя го с разни зелении-спанак,лапад,коприва....
  Да ви кажа,че нещо ме е обзел мързела да спортувам Tired-всяка сутрин ставам с нагласата,че ще си пусна DVD-то с упражненията,и така си оставам-с нагласата само EmbarassedЯ споделете начин да си надвия мързела Wink
  Това е засега от мен,хубав ден на всички,целувки lovekiss

# 149
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро Дами

Алекс , благодаря за песничката - с усмивка започвам деня  Hug

Калида , така е , когато си обграден с приятели и имаш чуството, че света ще преобърнеш . А наистина открих своя начин на хранене  Peace

Слънчев ден момичета

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 10:09 от RosiK

Общи условия

Активация на акаунт