На плаж Бургаски се печем и на бира форума четем

• 13 292
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Момичета, влизам да кажа, че получихме разрешение от Общината за протеста с балоните; дори ще изпратят хора да ни съдействат и да спрат движението за безпроблемно пресичане като тръгнем по Богориди! Казах, че ще сме между 20 и 30 души, защото ми искаха бройка. Ще се радвам много ако има дори повече хора, а и активно присъствие от форума Hug Напомням, че от 9 до 9.30 ще сме на Охлюва и оттам тръгваме към Общината. Благодаря предварително на всички, които ще се присъединят  bouquet
Ако имате въпроси, пишете ми на лични Heart Eyes

# 136
  • Бургас / Славейков
Аз пък съм възмутена от тоз крадлив народ бе.Снощи са ни отнесли и последните петунии, които засяхме пред магазина!!!Бяха толкова красиви, вчера цял ден им се радваха хората и снощи някоя крадлива бабичка ги е изтръгнала.Досега търпях търпях, над 40 засадихме, останаха само няколко малки, ако разбера коя е ще и оскубя косата!Мъжът ми каза, че ще ги махне всички и ще засади магарешки тръни.
Лоша работа, ма какво се учудвам онзи ден бяхме с малката на люлките ,заедно с една приятелка и нейното дете, то обаче се наака в памперса и майка му го смени на една пейка, за да не се връща вкъщи .И съответно си хвърли памперса в кофата ,която беше съборена .Да ама не две баби така и се развикаха, че щяло да им мирише и как можело такова нещо.Тъй че вече на нищо не се учудвам. ooooh!

# 137
аз не на лични, а тук ще питам - в три изречения с прости думи - за какво протестираме? Ясно, че 15 процента от населението в детеродна възраст има проблеми, ясно, че касата поставя силни ограничения за кандидатстващите по инвитро, но същността каква е? В Проблемното намирам само програма за 16 юни, кръгли маси, но не и обяснения. Моля за резюме, пък засега мисля, че ще дойда.

# 138
хм, туй да видиш. пък от котките, кучетата и пияниците не им мирише  Rolling Eyes

# 139
  • вкъщи
уникат мойто дете ходи в райна княгиня.ако имаш конкретни въпроси питай,вие при кои госпожи ще сте?аз от нашите съм много доволна,но за някои други в тази градина имам друго мнение.иначе като база градината е средна работа,да не кажа ,4е е зле.но за мен по важно е отношението на персонала към децата.

# 140
  • Бургас
Тити, предполагам обобщената информация сте я чели, затова ще се опитам да обясня своето виждане по въпроса и за какво ще протестирам аз. Най-вече моят мотив за протеста е адекватно отношение от страна на институциите и на лекарите. За мен, след като се налага да обикалям по болници за този проблем, значи е болест, която изиква нужното лечение и разбиране. Постоянно говорим за демографски срив и т.н., а не се прави нищо в посока на репродуктивното здраве по отношение на профилактика и лечение. На пръсти се броят специалистите, занимаващи се със стерилитет. На пръсти се броят и институциите, които биха погледнали сериозно на борбата ти да създадеш живот. Аз имам едно дете, допреди година и през ум не беше ми минавало колко е труден и болезнен пътя, който трябва да извървят някои двойки, за да имат дете. За съжаление се наложи да открия какво пренебрежение, незаинтересованост и пълно безхаберие цари по отношение на стерилитета от страна и на лекари, и на институции. И да, Здравната каса изключително много ограничава тези семейства в борбата им. Като знам аз през какъв ужас минавам в момента, дори не мога да си представя как се чувстват хората, които освен този ужас, се сблъскват и с финансовата страна на въпроса. Осъзнавам, че в момента говоря от собствената си камбанария, но обща информация има. Опитах се да изложа нещата от личната позиция на човек, сблъскващ се с проблема. Особено държах да има протест и в Бургас, защото тук пък цари абсолютен хаос. Изгубих си 6 месеца в обикаляне по невежи лекари, незапознати с материята, недостоверни изследвания и вдигане на рамене. Съжалявам за дългия пост, трябваше да е резюме май, но искрено се надявам да съм успяла да предам част от усещанията на хората сблъскващи се с проблема и наистина да има повече детски усмивки   bouquet

# 141
Момичета имам въпроси към тази тема:

Магазини със стоки за бебета и мами в гр. Бургас

Знаете ли телефоните на тези магазини, които не са написани и за други магазини из Бургас сещате ли се? И който е обикалял скоро, кои магазини предлагат най-евтино?

# 142
  • Бургас
Здравейте и от мен днес,
надявам се всички да са добре. Радвам се за плажуващите и почиващите. Честото първо зъбче, нека всички други зъбчета да излизат лесно и да са здрави.
Толкова от мен за сега, до скоро

# 143
  • По света и У нас
Искам да поканя  Hug
От Темата за Благотворителност, ще се събираме утре /сряда/ от 19 ч. в Мърфи /в Лазур, където бяхме последния път/. Всеки, който има желание и възможност е добре дошъл  Hug .... Някои майчета ще бъдат с дечурлигата  smile3504.... така че събирането може да прерастне и в по биричка и нещо друго  Mr. Green , а след това и със снимки ще се отчетем  Peace

Момичета имам въпроси към тази тема:

Магазини със стоки за бебета и мами в гр. Бургас

Знаете ли телефоните на тези магазини, които не са написани и за други магазини из Бургас сещате ли се? И който е обикалял скоро, кои магазини предлагат най-евтино?

Какво те интересува под най-евтино  newsm78 като артикули имам предвид ....Ако става въпрос за новородено, бодита и други дрешки на най-приемливи цени ще намериш в Детския Егоист, складчето до него, както и в Зодиак-РХ /представителя на Вис Виталис/ .... Относно козметика, обзавеждане, колички, храни, определено се затруднявам да кажа  Thinking , тъй като цените доста бързо се променят, затова зависи какво търсиш .... иначе ето ти още няколко телефона:

магазин Синди - 801140
магазин Йори на Оборище - собственичката се казва Катя /0887013565/
Бебе маркет "Буболинко" , не съм много сигурна дали още съществува, тъй като преди няколко месеца си разпродаваха всичко и се говореше, че ще затваря
магазин Папи - ако не бъркам вече не съществува
Детския магазин на Оборище 90 или 92 се нарича Ивко, и вече е само 1 магазин /а не 2 един до друг както беше по-рано/
За някои координати допълнително можеш да видиш и тук: http://www.zadecata.com/index.php?page=0_1_4_4 - н

# 144
marianamama, Борис от 1.09 ще тръгва там на градина и не знам все още кои ще са госпожите. Търся мнение защото все още имам възможност да е в друга например в Златна рибка, но там пък ми се стори още по зле като обстановка. Общо взето градините в центъра са много стари сгради и няма отделни помещения за игра и спане. Играчките които видях бяха здраво натрошени, пък Райна княгиня ми направи добро впечатление. Интересуват ме обикновени неща, каква е храната, добре ли се държат с децата, абе каквото се сетиш все ще ми е от полза.

# 145
  • България
Ей сега гледах снимките. много  са хубави. Жалко че не успяхме да дойдем, но да се надяваме че другия път ще успея, тъкмо Мая ще е порастнала още малко Simple Smile
Големи сладури са  ви дечицата.

# 146
  • вкъщи
уникат храната не я знам каква е,в смисъл виждам само следобедната закуска,най често е тестена закуска или филия с айрян.иначе менюто го чета само рядко,питам щерката какво са яли,тя май не ги харесва нещата,ама тя си е капризна.мнението ми е ,че се държат добре с децата,директорката е много свежа и приятна жена,лелите са млади като цяло.е има някои госпожи ,които не одобрявам,но слава богу те са само лятото ,в сборните групи.затова те питам разучи кои са ви госпожите,предполагам,4е тези ,които сега водиха предучилищната група.а знам,че ще откриват и нова яслена група.аз утре ще питам нашите госпожи да ми кажат повече за групата от септември,ина4е списъка го видях,бяха записани 39 деца,което си е доста.

# 147
нещо блокирах - коя е тази градина на Райна Княгиня newsm78

# 148
   Имам питанка за ДГ"Слънце" на "Оборище и мнения за д-р Джокло Hug
Благодаря ви предварително  bouquet

# 149
В момента аз ходя при д-р Джокло заради малката има лишеи по крачетата и ръчичките. За сега мнение не мога да дам......тя казва че са по-добре, аз разлика не намирам, единствено че ми спи по-спокойно нощем.......пием някакви капки Rescue.

Общи условия

Активация на акаунт