Хининова вода-много съм доволна

• 278 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
аз си слагам на адда ама нещо много ми се омазнява косата . Ама аз я пръскам всеки ден . За сега ефект не виждам , като я свърша ще си взема друга  марка . Уж регулира мастната секреция .. ама си ми я омазнява здраво...

# 271
Та да попитам къде да се мажа в корените или в краищата или цялата коса newsm78

# 272
В корените е достатъчно.

# 273
Как нямате време за това?
На мен ми отнема 1 минута...Използвам шише с пулверизатор и така...пръскам и за 1 минута съм минала всички корени Peace
На мен на месе ми отиват около 3 шишета на Милва!

Сега си направих един разтвор...от 1/3 хининова, 1/3 розова и 1/3 себорал форте...Да видим как ще ми се отрази Simple Smile)

# 274
  • София
На Милва хининовата вода ми е съмнителна  Thinking , пише че има екстракт от розмарин, невен и върбинка, но нито цвят има, нито мирис. Не че държа да слагат оцветители, но ми е странно, че е толкова чиста... само е леко горчива.

# 275
На Милва хининовата вода ми е съмнителна  Thinking , пише че има екстракт от розмарин, невен и върбинка, но нито цвят има, нито мирис. Не че държа да слагат оцветители, но ми е странно, че е толкова чиста... само е леко горчива.

НА мен добре ми действа! Peace

# 276
  • София

Супер, аз отскоро я ползвам и още нямам впечатления, но ще очаквам добър резултат   Peace

# 277
Виктория* аз също ползвам на ADDA и се мажа всеки ден, не съм забелязала да се омазнява повече от преди.

# 278
Благодаря ви, момичета, за информацията. Беше ми много полезна. Мисля да пробвам и аз.

# 279
И аз се оплетох: в корените или по крайщата.Сега като се изкьпах и сложих само по крайщата и ще видим!!Някой да е ползвал на Кокона??И какви отзиви има??

# 280
  • София
И аз се оплетох: в корените или по крайщата.Сега като се изкьпах и сложих само по крайщата и ще видим!!Някой да е ползвал на Кокона??И какви отзиви има??

В корените, разбира се.

# 281
И аз си купих хининова вода и вече я ползвам, но за резултати е рано да се каже  Flutter

# 282
  • Варна
Я и аз да попитам. Знам, че хининовата вода стимулира растежа на косата, но не я ли изтощава? Бях чувала преди време нещо такова. Дамли е вярно  Rolling Eyes

# 283

Уф, колко пъти пиша. ИСТИНСКАТА ХИНИНОВА ВОДА НЯМА ЦВЯТ И МИРИС, А САМО ГОРЧИВ ВКУС.

# 284
Абе кога е по-хубаво да я слагам-на мокра коса или на суха??

Общи условия

Активация на акаунт